13 responses

 1. constantin
  martie 15, 2018

  abureala de doi bani.ani, desi a fost parte in proces nu spune nimic deapre anularea contractului de concesiune si nici nu a cerut la apia restituire banilor incasati de asociatie nelegal.poate mai vine si dna cu ceva comunicate ca are motive.olaful a fost deja sesizat si mai multi vor avea de dat raspunsuri.atunci nici piticul nu o va mai face pe grozavul ca la salvat pe bordea.bordea se face vinovat si de faptul ca nu a fost ferm sa primeasca redeventile pe toate pasunile.in curand va mai face o trasnaie privind arendarea pasunilor.practic cei care au fost rau platnici nu au ce cauta la licitatie.oare este ceva consemnat in caietul de sarcini.care este motivul da a dat deoparte 176 ha, in mare parte pasune impadurita.iar o imparte cu cuscru.laurentule daca tot spui ca asa ai sustinut si tu acum de ce taci?esti consilier si ai trei voturi.ce faci cu ele?

  Răspunde

  • Laurentiu Bogdan Radu
   martie 22, 2018

   Din pozitia pe care o am, dupa cum se poate vedea in sedintele pe care le filmez si le puteti urmari pe Facebook, am facut cam tot ce s-a putut! Mentionez ca in caietul de sarcini este ceea ce ati mentionat insa se poate ca baietii sa se “apere” prin faptul ca la acea data erau membrii in asociatie! Oricum licitatia, conform unui amendament adus de mine, va fi filmata si postata!

   Răspunde

 2. anca
  martie 15, 2018

  hai, gata mars afara, ne-am saturat de analfabeti-furaciosi…doar ANI ce ne mai scapa de ei…

  Răspunde

 3. mihnea
  martie 15, 2018

  Singura deosebire intre Bordea si beneficiarele finale ale subventiilor APIA este ca Bordea nu da lapte…

  Răspunde

 4. mihnea1
  martie 15, 2018

  Doamne, ce specimene ne conduc. E suficient sa te uiti la el si nu mai ai nevoie de alte informatii. Sunt convins ca diploma pe care o prezinta in fotografie, e prima diploma din viata lui.

  Răspunde

 5. vasile
  martie 15, 2018

  Exemplarul asta nici nu stie sa raspunda la buna ziua.Parca-i speriat de bombe.Daca in CL cineva ii pune vreo intrebare mai dificila se ridica si pleaca. Umbla baut si nebarbierit.In schimb si-a tras cateva magazine si crisme in toata comuna.
  Daca nu te sperii de el si te incumeti sa-l abordezi, vei avea surpriza sa constati ca la el se referea Darwin cand sustinea teza evolutiei omului din ….stiti voi din cine….

  Răspunde

 6. valisor
  martie 15, 2018

  Se cunoaște cu Munteanu?… întrebam așa, ca introducere la una caldă…

  Răspunde

 7. Ionescu
  martie 16, 2018

  Mergeti si la Negresti si vedeti ce bani s-au spalat pana in 2012 si cum au fost taiate padurile primariei…plus alte multe

  Răspunde

 8. Doina State
  martie 17, 2018

  Se dau diplome si la gugumani?

  Răspunde

  • sebi
   martie 17, 2018

   Da, important e sa aiba gatul gros, par pe piept si pravalie la poarta. Daca cumva miros si putin a transpiratiune, succesul e asigurat. Atentie! Cei cu studii superioare sunt respinsi la preselectie.

   Răspunde

 9. Manole
  martie 18, 2018

  Lighioana din Ohan Tzu

  Răspunde

 10. usman
  martie 18, 2018

  și eu îți mulțumesc Șteluța!

  Răspunde

 11. Popescu Ion
  martie 21, 2018

  Domnule Daniel Muraru, vad ca faceti eforturi pentru a semnala abuzuri si ilegalitati care se comit in institutiile statului.Este foarte bine! Referitor la celebra hot, a C.L.Pingarati 27 din 4.o4.2013 se impun niste precizari.Hotararea a fost aprobata de 4 consilieri care erau membrii fondatori a Asociatiei…Trei dintre ei au fost declarati de ANI in conflict de interese si si-au dat demisia din functia de consilier.Cel de-al patrulea, respectiv Nedelcu Isabela, care se afla in aceiasi situatie a fost uitata ! Si-a terminat mandatul, ba chiar a candidat din nou( cu toate ca nu avea acest drept) si este si acum, bine merci, consilier local si presedinta Comisiei buget -finante, cu toate ca sotul dumneaei este consiier la serviciul contabilitate a primariei.vA ROG SA VEDETI SI CONCLUZIILE CORPULUI DE CONTROL A L pREFECTURII, adresa nr.415/5937 di 10.06.2016.

  Cu toata stima !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop