3 responses

 1. valisor
  iunie 14, 2017

  Sper ca porcul să fi fost afumat doar în scripte, că ar fi criminal de mare păcatul să bagi atâtea “vitamine” în sportivi! Dar, dacă n-a fost porc și n-au băgat erată la etichete, mă întreb eu așa, oare ce hal de supliment alimentar de hormonadă de pasăre să fi fost?! că… se știe din bătrâni… pasăre ca porcul nu-i!…
  Și atenție la onomastica cacofonică! că poate face ăsta un curs de altă limbă română decât maidaneza de executat jurnaliști și profesori de limbă română care se uită la telejurnali, și se autosesizează de-i crapă vreo venă în frunte cu cur cu tot!
  Acuma poate să se supere, dar să ție cont că mai e o vorbă din bătrâni, vorbă care zice că cât e roata de pătrată, tot se mai învâte-odată! că adică să-și mai relaxeze oleacă ficații, că până la urmă nu e mai mult decât un om – poate mai puțin – și să nu-și mai umfle atâta nările împotriva semenilor, că nu-i frumos! La fel și mitocanul celălalt! Și toată gașca lor de acolo și până aici!
  Uite cum m-au făcut nesimțiții să mi se umfle tărâța-n cap!

  Rog a se închide olecuță de ochi la cenzură, atâta cât se poate, că cam zic că am dreptate!

  Răspunde

 2. mihnea
  iunie 14, 2017

  Ma uit si ma distrez la circul politic marca PSD, care, din pacate, are consecinte asupra noastra a tuturor. Arsene s-a pozitionat langa Grindeanu, sfidandu-l pe daddy?

  Răspunde

 3. rromelu
  iunie 15, 2017

  astia nici nu merita atata timp de pierdut sunt niste scursori umane DAR cu față de patrioți mai mult HOȚI levordeanu și cacaprariu lui – ce poti cere unui targ provincial? macar niscaiva uneltiri farmece si descantece c alfel s plictisesc defutatii si giubelele din anturaju mariei sale ajunsi peste noapte mari agarici locali – vezi toti sefuții de institutii de prin targ – levordeanu marele patrihoț rromascanu brunet de la mama natura

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop