Mână criminală! Tone de pește mort la o păstrăvărie din Bicazu Ardelean

0
6099

Proprietarii Păstrăvăriei Bistra Montană din satul Telec, comuna Bicazu Ardelean, se confruntă cu o situație dificilă, după ce au găsit în bazinele piscicole o cantitate impresionantă de pește mort. O primă evaluare arată că este vorba despre câteva tone de pește, speciile sturion și păstrăv. Incidentul a fost reclamat autorităților luni după amiază, polițiștii demarând cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a petrecut evenimentul. Primele date preliminare arată că este vorba despre un act criminal, persoane necunoscute otrăvind peștii din bazine.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii unor infracțiuni prevăzute și pedepsite de Legea Apelor, precum și sub aspectul comiterii infracțiunii de infectare, prin orice mijloace, a surselor sau reţelelor de apă, dacă apa devine dăunătoare sănătăţii oamenilor, animalelor sau plantelor, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Contactată de atacul.ro, Ramona Ciofu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Neamț, ne-a declarat că oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări.

D.MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.