„Valutiști în dosuri de piață s-au ridicat sub ochii blânzi ai mass-media la statut de „baroni” județeni”

2
3110

Dacă vă amintiți protestul din 25 martie 2021, din fața Ministerului Afacerilor Interne, când au stat cu ochii pe noi vreo 30 reporteri și singura știre stoarsă din nemulțumirile noastre, strigate atunci, a fost „protest al polițiștilor cu fumigene pe pragul MAI”(și atât!).

Apoi, miile de politisti ridicați la protest, la finele 2021 și începutul anului 2022, transformate de presă în „câteva sute” „ce pretind salarii mai mari” și doar cu marșul prin București am reușit să spargem OMERTA ce se instalase pe subiectul POLIȚIE!

Să nu mai spunem de campania de discreditare publică a Poliției Române (și aici am în vedere POLIȚIȘTII), intoxicând societatea cu orice ocazie prin exploatarea, până la refuz, a oricăror momente de slăbiciune, dar fără un minim interes pentru decelarea cauzelor.

Ani buni la rând, clamam lipsa dialogului social (în cel mai fericit caz „mimarea”) și presa centrală nu a schitat vreun gest, tot așa cum nu i-a deranjat practica instituită deja a campaniilor electorale FĂRĂ DEZBATERE!

Transformarea „câinelui de pază a democrației” în bișon jucăus printre picioarele politicienilor a facilitat accesul, în prim-plan, a unei faune de derbedei, analfabeți, plagiatori, pierde-vară, indivizi cu inclinații infracționale. Ei au ocupat cele mai importante functii ale statului, de unde pun o presiune imensă pe întreg aparatul funcționăresc, atunci când – în efortul de a acționa corect – acesta îndrăznește să le deranjeze interesele. Presa centrală nu vede, nu aude, nu spune …, breaking new-surile sunt ocupate de noile fițe și bârfe de mahala, din lumea unui segment manelizat al societății.

Valutiști în dosuri de piață, izmenari sau indivizi cu totul străvezii în „cazierul muncii” s-au ridicat sub ochii blânzi ai mass-media la statut de „baroni” județeni. Ei urcă în funcții o rețea de tute și prostovani, de regulă mai tâmpi, prin concursuri aranjate, oferind celor cu adevărat capabili, perspectiva emigrării ori a prostituării profesionale.

E drept că avem alternativa Netflix, HBO sau informări pe diverse platforme de socializare, dar tot atât de drept e că nu ne putem bucura – prin acestea – de un panaceu. Lăsată fără incisivi, mass-media noastra „centrală” este mulțumită să se hrănească, prin supt, din pomana celor pe care trebuia să-i hăituiască la cea mai mică greșeală.

Investigația Recorder ne arată această fațetă bolnavă a mass-media, plină și aceasta de tute cu microfon, total neinformate și dezinteresate de misiunea pe care o au.

recorder.ro/pretul-tacerii-o-investigatie-in-contabilitatea-presei-de-partid

(Sursa foto: medium.com)

Vitalie JOSANU, președinte SPR „Diamantul”

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. Titi 15 septembrie, 2022 at 11:32 Răspunde

    Dacă presa tace, sincer sunteți singurii care publicati orice comentariu pertinent. Ziar de piatra neamt,vestea,stiri neamt,toti funcționează doar cu bani politici. Nu poti spune nimic, auzi presă liberă

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.