Cum să alegi o agenție de pariuri online

0
934

Niciodata nu a fost usor sa alegi o casa de pariuri la care sa joci, iar odata cu cresterea numarului de agentii de pariuri online, alegerea a devenit si mai dificil de facut. Cu toate acestea, nu este imposibil sa faci aceasta alegere. Nu atat timp cat beneficiezi de o mana de ajutor. Iar acest articol se doreste a fi o mana de ajutor pentru toti pariorii care nu stiu cum sa-si aleaga agentia de pariuri online.

Descopera care sunt cele mai importante 7 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa alegi o agentie de pariuri online:

Cere recomandări celorlalți pariori

Daca obisnuiesti sa plasezi pariuri sportive din cand in cand, cel mai probabil ca mai cunosti si alti oameni care fac asta. Ai prieteni care pariaza, asa ca ei sunt cei mai in masura sa iti ofere o recomandare. Drept urmare, nu ezita sa le soliciti aceste recomandari, iar astfel iti va fi mai usor sa faci o alegere.

De asemenea, cauta pe internet recenzii ale caselor de pariuri si cu siguranta vei gasi o multime de informatii pretioase ce te pot ajuta sa faci o alegere corecta.

Invata din greselile altora, iar in acest fel vei putea vei putea opta pentru o casa de pariuri ce nu te va dezamagi niciodata.

Pune performanța pe primul loc

Care este cel mai important avantaj al pariurilor online? Iti spunem noi, faptul ca poti economisi timp. Este mult mai rapid sa pariezi online, insa doar daca platforma de pariuri online iti permite asta.

Ei bine, inainte de a alege o agentie de pariuri online, navigheaza putin pe paginile sale. Incearca si aplicatia si acceseaza agentia de pe toate dispozitivele pe care le folosesti in mod obisnuit.

Platforma ar trebui sa se miste rapid, sa nu stai minute in sir sa astepti sa se incarce, ci dimpotriva, totul sa aiba loc instant. In acest mod vei castiga timp si totodata vei putea exploata momentele oportune dintr-un eveniment sportiv, pariind live.

Verifică oferta

Inainte de toate, fa o lista cu sporturile si echipele preferate. Apoi, ai mai putea trece pe lista si sporturile pe care ti-ai dori sa incerci sa pariezi candva. Ori, toate acestea ar trebui sa se regaseasca in oferta agentiei de pariuri online unde doresti sa te inregistrezi.

Dar, pentru a merge la sigur, alege o casa de pariuri cu o oferta cat mai bogata. Iar asta deoarece este bine sa ai de unde alege atunci cand pregatesti un bilet cu pariuri sportive.

Bonusurile online

Cu totii iubim cadourile si, in general, micile atentii. Ei bine, acestea sunt foarte apreciate si in ceea ce priveste pariurile online. Dar cum arata aceste cadouri in lumea pariurilor online? Este vorba despre bonusurile pe care agentiile de pariuri le ofera.

Indiferent ca este vorba despre un pariu gratuit, o suma de bani ce poate fi pariata pe anumite cote sau pur si simplu cateva rotiri gratuite, bonusurile sunt mereu bine-venite.

Acesta este motivul pentru care ar trebui sa te asiguri ca agentia de pariuri online pe care o alegi are o politica de bonusuri sportive cat mai generoasa. In acest mod, vei beneficia adesea de astfel de bucurii ce iti vor face ziua mai frumoasa.

Funcții benefice pentru pariori

Daca nu ai mai pariat pana acum pe internet, probabil ca iti este necunoscut conceptul de cash-out. Ei bine, sigur te va bucura aceasta functie deoarece vei putea sa retragi mai rapid castigurile sau sa reduci din pierderi, atunci cand biletul tau nu este pe drumul cel bun.

De asemenea, sunt case de pariuri care atunci cand echipa pe care ai pariat conduce cu 2 – 0, stabileste pariul ca fiind castigator, chiar daca ulterior adversarii intorc scorul. Este o alta optiune minunata pe care pariorii o indragesc.

La o prima vedere pot parea mofturi, dar te vei convinge si tu ca sunt functii si extraoptiuni de care nu ti-ai dori sa te desparti prea curand. De aceea ar trebui sa ai parte de ele la agentia de pariuri online pe care o alegi.

Metode de retragere și depunere

Este important sa ai la indemana cat mai multe metode de depunere si de retragere a banilor. Sigur, probabil ca toate agentiile de pariuri online iti vor permite sa faci astfel de operatiuni cu cardul bancar, doar ca sunt si cazuri in care vei dori sa ai la dispozitie si alte metode de depunere sau de retragere.

De aceea, acesta reprezinta un alt factor pe care l-ai putea folosi pentru alegerea casei de pariuri online.

Streaming live

Iti plac pariurile live? Daca raspunsul este afirmativ, stii bine ca optiunea de streaming live este absolut esentiala pentru aceste pariuri. Drept urmare, asigura-te ca atunci cand alegi casa de pariuri online la care sa joci, verifici si existenta acestui serviciu.

Tine cont de aceste 7 aspecte, iar astfel sigur vei reusi sa alegi cea mai buna casa de pariuri online!

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.