„Haita lui Dragnea nu a fost distrusă, ci întărită prin funcțiile primite în diverse instituții unde ocupă locuri bine remunerate”

0
2558
 

10 AUGUST ar fi putut deveni ziua eliberării națiunii române de sub jugul dictaturii lui Dragnea, ziua eliberării și a libertății pentru acest popor. Simbolic, zeci de mii de români din Diaspora au revenit acasă pentru a protesta împotriva dictatorului din Teleorman, cel care pusese mâna pe putere în România cu ajutorul unor ticăloși ce începuseră schimbarea legilor țării după propriile interese. Românul uită repede, ba chiar se bucură când cei ce se ridică să-l apere sunt gazați, bătuți sau arestați de jandarmi.

Pe 10 august 2018, la ordinul lui Dragnea, chiar dacă el conducea din umbră, jandarmii s-au dezlănțuit împotriva celor ce demonstrau pașnic și au aruncat o nouă pată de întuneric asupra statului român și a instituțiilor sale. Dosarul „10 august” nu a fost judecat nici astăzi, iar în cazul în care va fi pus pe rol, vor fi găsiți câțiva țapi ispășitori fără mare importanță. Adevărații vinovați, chiar dacă au vizitat pușcăria, au ieșit albiți și cu poziții la fel de influente.

Liviu Dragnea este liderul unui partid politic și este invitat pe la televiziuni unde explică cât bine a vrut să facă, Miron Mitrea are emisiuni permanente în care se laudă cu ce ar fi putut face, dar n-a făcut din vina altora, bineînțeles, Adrian Năstase dă lecții despre organizarea și dezvoltarea țării, după ce a dat pe șpagă băncile românești, lemnul, gazele și petrolul României. Toți hoții și corupții ne dau lecții de cinste și patriotism!
Gașca lui Dragnea strălucea prin analfabetism, prostie și ticăloșie.
Ionel Arsene era mâna dreaptă a șefului și l-a promovat pe celebrul ministru Andrușcă, Carmen Dan de la interne, anosta secretară de scoală generală, era pe funcție la interne pe 10 august, Tudorel Toader încerca cu disperare să-i execute ordinele lui Dragnea și să modifice legile justiției, ceilalți erau cățelușii care așteptau un coltuc de la șef, pentru care făceau orice ticăloșie li se cerea. Singura care emana un pic de simpatie era Viorica Dăncilă, promovată premier pentru că era „proasta satului” și, ca orice prost, trezea compasiunea și simpatia celor la fel ca ea, mulți erau atunci, dar și mai mulți sunt acum.
Au trecut anii și cei ce au fost în București pe 10 august 2018 cred că regretă când văd că președintele țării a trecut de partea urmașilor lui Dragnea și a modificat în parte legi importante privind siguranța statului, dând putere foarte mare SRI -ului și celorlalte organe de urmărire a opozanților regimului actual, care, ca practici și mentalități, este tot mai asemănător celui al „faraonului de Teleorman”.
Haita lui Dragnea nu a fost distrusă, ci întărită prin funcțiile primite în diverse instituții unde ocupă locuri bine remunerate de la bugetul foarte generos al statului român, care și-a intensificat politica de premiere a hoților și corupților, mai ales acum când vin miliardele de euro de la UE.
Să vedeți ce armată de specialiști pe fonduri europene va fi angajată să ia acești bani pentru proiecte care nu vor fi implementate niciodată!
 
(Sursa foto: europafm.ro)
 
Prof. Vălu Năstăselu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Comments are closed.