„România este singurul stat din Europa unde hoții sunt încurajați să fure, iar proștii sunt premiați și promovați”

2
2102
 

 
Vrem nu vrem, această țară a ajuns un adevărat balamuc, unde nimeni nu se mai înțelege cu nimeni și nu mai înțelege nimic. Faptele normale au dispărut cu totul, logica a fost eliminată cu brutalitate, normalul a devenit o amintire tot mai îndepărtată, frumosul a fost înlocuit cu vulgul strident, mitocănia și mârlănia au eliminat bunul simț, prostia este promovată și ridicată la rang de virtute.
Cinstea este pedepsită, furtul este afacere, cultura este considerată periculoasă ca pe vremea comunismului, educația distrusă sistematic, pentru că oamenii culți și educați nu pot fi manipulați și din aceste considerente trebuie izolați sau eliminați din viața publică.
De la guvernanți nu poți înțelege nimic, opoziția este la fel de tembelă, totuși, și unii, și alții fură la greu.
După ce au subtilizat banii statului, o parte din banii de la U.E. acum au furat și banii oamenilor de rând prin facturile umflate la gaz și curent electric. Furtul a fost unul mârlănesc, un jaf nesimțit care pune în pericol nu numai existența României, ci a majorității acestui popor vegetal, cum bine spunea o mare poetă. Cetățenii acestei țări vor primi înapoi firimituri, iar cele câteva miliarde de euro furate vor fi împărțite între politicieni și hoții din energie. Iar furturile vor continua atâta timp cât nu se va introduce responsabilitatea pentru faptele făcute, dar și pentru vorbele spuse!
România este singurul stat din Europa unde hoții sunt încurajați să fure, iar proștii sunt premiați și promovați.
Dacă statul român confiscă bunurile și banii celor care au furat și mințit și le dă și câțiva ani de pușcărie, să vedeți cum lucrurile se schimbă radical. Doar atunci vor dispărea actualii ciocli ai României și aceste personaje ciudate, precum Cîțu, care a declarat că România a luat-o înaintea statelor U.E. cu dezvoltarea și de aceea am pierdut două miliarde de euro! Unde este acest mare progres – pasăre nebună când românii fac frigul și foamea mai tare ca sub Ceaușescu?
Fatalist și resemnat, românul spune cu nonșalanță că este loc și de mai rău și că asta fiind situația, nu este nimic de făcut! Oare?
 
Sursa foto: securetherepublic.com
 
Prof. Vălu Năstăselu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. Asociația ursul brun 8 februarie, 2022 at 06:30 Răspunde

    Nu se schimba nimic,legile le fac Jegoși de parlamentari,numai o noua revoltă a poporului mai poate face ceva. La Borlești fostul Primar a vândut pe 49 de ani aproximativ 100 hectare de pădure din proprietatea Primăriei la un interpus de a lui Ginel pe care o exploatează in momentul asta și oameni nevoiași din comuna nu au lemne ,îngheață de frig .Asta se numește furt pe fata

    • Dana 8 februarie, 2022 at 09:57 Răspunde

      Nu exista „vanzare pe 49 ani”. Ori s-a vandut, ori nu. Probabil, este vorba despre un contract de concesiune pe 49 ani, care ar trebui sa cuprinde si niste obligatii ferme ale beneficiarului aceste cesiuni. Nu poti exploata 100 de ha de padure, timp de 49 ani, fara obligatia de a reimpadurii zonele defrisate. De vazut pretul concesiunii, prevazut in contract si datele cand ar urma sa fie actualizat cu rata inflatiei.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.