Care este diferența dintre un parfum tester și un parfum original

0
14772

Diferenta majora dintre orice parfumuri testere All Perfume si un parfum original? Pretul, cu siguranta! Parfumurile tester vin in intampinarea iubitorilor de esente fine cu un pret mult mai scazut decat cele originale. Vorbim, aici, de o varianta accesibila si originala a parfumurilor scumpe, identica cu produsele aflate la vanzare, la aceeasi cantitate si calitate.

 

 

 

Diferenta majora dintre orice parfumuri testere All Perfume si un parfum original? Pretul, cu siguranta! Parfumurile tester vin in intampinarea iubitorilor de esente fine  cu un pret mult mai scazut decat cele originale. Vorbim, aici, de o varianta accesibila si originala a parfumurilor scumpe, identica cu produsele aflate la vanzare, la aceeasi cantitate si calitate.

De ce un pret mai mic? Pentru ca producatorii nu suporta cheltuielile specifice de marketing pentru cutie, respectiv, pentru ambalajul frumos care impacheteaza parfumul original. Parfumurile tester comercializate de producatori la preturi mai mici sunt ambalate intr-o cutie simpla de carton, spre deosebire de parfumul normal care se bucura de un design specific ce atrage privirile potentialilor cumparatori.

Sticla si continutul unui tester nu difera cu nimic fata de parfumul original obisnuit, fiind fabricate de producatorii de parfumerie de lux cu scopul de a fi testate inainte de cumparare. Asadar, in cazul unor testere, nu vom plati pentru design-ul frumos si original al parfumului, lucru care se traduce, la randul sau, prin costuri semnificativ reduse ale acestora.

Gama larga de parfumuri testere All Perfume

In parfumeria All Perfume poate fi testata o gama larga de esente ale celor mai cunoscute brand-uri internationale, brand-uri de renume extrem de apreciate pentru calitatea deosebita. Aici, gasim printre cele mai bine cotate parfumuri pentru barbati, parfumuri pentru femei si parfumuri de lux la preturi speciale care indeamna pe orice iubitor de parfum sa le testeze mirosul, calitatea si siajul.

Parfumurile tester All Perfume vin ca o alternativa salvatoare pentru persoanele pasionate de esente, nu de etichete, bucurandu-se de un real succes atat in feedback-ul pozitiv al clientilor, cat si in cel reflectat in vanzari. Disponibile pentru orice anotimp sau ocazie, testerele cuceresc de fecare data, iremediabil, inimile femeilor si barbatilor deopotriva, datorita calitatilor inconstestabile si preturilor accesibile.

Pentru pasionatii de smart shopping!

Orice pasionat de smart shopping prefera achizitionarea unor parfumuri testere All Perfume pentru siajul ridicat si notele cu persistenta crescuta. Parfumurile tester – cu o sticluta identica cu cea a parfumului propriu-zis, cu aceeasi cantitate si calitate a parfumului (cu capac sau nu peste pulverizator – fara a duce la alterarea produsului), vin in intampinarea preferintelor si necesitatilor tale, respectand etapele identice de productie.

Fructate, florale, orientale, fresh sau lemnoase, aceste parfumuri testere All Perfume de designer sau de esente exclusiviste de nisa sunt dedicate pasionatilor de smart shopping care cauta sa achizitioneze un parfum calitativ la preturi accesibile. Si de ce sa nu imbine utilul cu placutul? Cu suma economisita pentru un parfum al unui brand de renume, ar putea achizitiona, in schimb, chiar si trei-patru testere la aceeasi cantitate si calitate.

In parfumeria All Perfume, toate testerele au acelasi nume ca al parfumului propriu-zis, aceeasi esenta si sticla ca si a produsului original. Testerele ofera exact aceeasi esenta fara a face rabat de la calitate, amintind, negresit, de colectiile celebre lansate pe piata si recunoscute peste tot in lume. Prietenoase cu pielea si persistente in cel mai placut mod, parfumurile testere sunt un real rasfat pentru simturi si, totodata, un lux accesibil deghizat in oferte variate si atractive.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Comments are closed.