Nu există MAFIE în Poliția Română? Există cu vârf și îndesat și ați dovedit-o din plin când v-ați spart dinții în ghiulul președintelui!

1
1334
 

 
Niște capete luminate din MAI, IGPR și IPJ Neamț s-au ofuscat tare când am protestat cu bannerul pe care scria  „JOS MAFIA DIN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE, JOS MAFIA DIN POLIȚIA ROMÂNĂ!”

Ba mai mult, șeful IPJ Neamț m-a procopsit și cu o sancțiune disciplinară pentru că prin acțiunea sindicală desfășurată în timpul liber aș fi șifonat imaginea Poliției Române!

Procurorii sunt în vacanță!
Stimabililor cârmuitori ai ministerului și poliției, gestul vostru de slugoi politici când ați refuzat să aplicați legea și să-l sancționați pe președintele României unde poate fi încadrat? (n.n. Președintele Iohannis a fost surprins  la Congresul PNL fără mască de protecție)
La un plus de imagine?
Nu există MAFIE în Ministerul Afacerilor Interne?
Nu există MAFIE în Poliția Română?
CU VÂRF ȘI ÎNDESAT EXISTĂ!!!
Ați dovedit-o din plin când v-ați spart dinții în ghiulul președintelui! 
MAFIA POLITICĂ DIN MAI a îngenuncheat POLIȚIA ROMÂNĂ!
Managerii politici își arată arama pe față!
Sistemul polițienesc din România a fost transformat în amantă politică!
Din păcate polițiștii sforăie la unison cu poporul român!
În România președintele este mai presus de lege!
Constituția a fost înfășurată pe suportul pentru hârtie igienică din toaletele Parlamentului!
Majoritatea Managerilor din Poliția Română au probleme cu prostata, urinează des pe legi și merg periodic la control la partid, nu la medic!
Semnat, Cănărău Ioan, pentru știința șefului IPJ Neamț, cms șef de poliție Osoianu Iulian, însărcinat cu monitorizarea, gestionarea și distrugerea fenomenului sindicalismului adevărat! (lângă fotoliu aveți o manetă, frâna de mână, folosiți-o, vă ține departe de demonii sindicali.
 
Ioan Cănărău, vicepreședinte Europol

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Ifrim Vasile-Marian 18 noiembrie, 2021 at 20:25 Răspunde

    Sunt doar afirmații lipsite de o susținere motivată cu fapte și stări de fapt concrete. Cine afirmă trebuie să și probeze. Cititorii așteaptă lămuriri, explicații. Altfel, aceste afirmații formează doar un articol de presă de scandal.

    Admin.: Este o opinie asumata a unui lider de sindicat, nu un articol de presa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.