Deputatul PNL de Roman, Laurențiu Leoreanu: „Facem pași înainte hotărâți în direcția finalizării unor obiective esențiale pentru romașcani: trecerea la nivel de la Roman, respectiv Spitalul Precista din Roman”

0
1089

Mă bucur să vă anunț că demersurile la care am contribuit în mod activ pentru realizarea unui obiectiv esențial pentru romașcani, dar și pentru cei care vor să ajungă în Suceava sau Iași și tranzitează municipiul Roman, se apropie cu pași hotărâți de un final fericit. Astfel, în perioada 9-22 iunie se va demara reparația provizorie a trecerii la nivel de la ieșirea din Roman, iar până în 10 iunie se va finaliza documentația de atribuire și va fi promovat pachetul de proiectare și execuție al lucrărilor definitive. 

Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fi preferat ca trecerea la nivel de la ieșirea din Roman să fie finalizată mult mai repede și, evident, mi-aș fi dorit același lucru, mai ales în condițiile în care mă străduiesc de multă vreme pentru acest obiectiv, dar până reușim să modificăm legislația, aceasta este evoluția în timp a unui astfel de demers. 

În același timp, sunt bucuros să vă informez că, la ora actuală, se lucrează la caietul pentru achiziții pentru Spitalul Precista Roman. Țin să precizez că dincolo de restaurarea și revigorarea unui monument arhitectonic de importanță majoră, Spitalul va avea o capacitate de 136 de paturi. De asemenea, depunerea ofertelor pentru Baza sportivă de tip 1 Roman are ca termen depunerea de oferte la data de 11 iunie și sper că în curând vom vedea tineri sportivi ce se vor antrena aici. 

Așa cum am procedat și până acum, vă promit că voi face tot ce-mi stă în putință pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor obiective, precum și a tuturor proiectelor utile pentru romașcani și pentru județul Neamț. Sunt neobosit în a reprezenta intereselor cetățenilor care mi-au acordat votul de încredere de atâtea ori și bunăstarea lor este literă de lege pentru mine. 

Deputat Dan Laurențiu Leoreanu

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Comments are closed.