Primăria Piatra-Neamț și Poliția Locală, culcuș pentru polițiști pensionari

3
1186

 

Foști polițiști s-au pripășit pe la diferite instituții de unde încasează bani buni, pe lângă pensiile, în multe cazuri, nesimțite pe care le primesc.

Primăria Piatra-Neamț are încadrați în muncă patru pensionari MAI, în timp ce la Poliția Locală a municipiului Piatra-Neamț lucrează alți trei foști angajați ai MAI, acum pensionari. Așadar, pe lângă pensiile deloc de neglijat pe care le  încasează lunar, cei 7 pensionari MAI încasează salarii care ajung la 4.600 de lei net.

Informațiile provin de la Primăria Piatra-Neamț și au fost furnizate în urma solicitării Asociației ”Demnitate Pro Integritate” Piatra-Neamț, care a cerut și numărul persoanelor salariate (funcționari publici, personal contractual etc) de la societățile Consiliului Local, care sunt pensionare, și salariul mediu pe care îl încasează acestea. Reprezentanții asociației au fost îndrumați să ia legătura direct cu firmele în cauză.

Revenind la pensionarii MAI care și-au făcut culcuș la Primăria Piatra-Neamț și la Poliția Locală, la finele anului trecut, cei care lucrau la primărie erau plătiți cu un salariu mediu net de 3.141 lei, iar cei de la Poliția Locală, cu 4.646 de lei net.

Sursa foto: www.cartoonstock.com

N.R.

 

 

 

3 comments

 1. FLORIN 12 februarie, 2021 at 21:32 Răspunde

  Daca Carabelea nu va da afara acesti (***) de (***) si militieni de care vad ca nu mai scapa aceasta tara nenorocita si devalizata de ei, care ne fura cu pensiile de serviciu si speciale aberante la 40 de ani si salarii colosale luate degeaba pe care le cumuleaza avand venituri absolut nesimtite in dispretul tuturor oamenilor onesti carora le sunt furati acesti bani din taxele si impozitele pe care le platesc atunci increderea care i-a fost acordata de catre cetateni la vot se va pierde.
  Carabelea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se delimiteze de aceste specimene care au patronat si au fost complici cu toti hotii care au devalizat aceasta tara pentru care au fost ”recompensati” de hotii din politica cu aceste privilegii halucinante.
  Daca nu va denunta public acest sistem militiano-securisto mafiot si nu va elibera Primaria de aceste specimene si va continua sa se lase santajat de acesti paraziti,nu va face nimic in mandatul sau.
  Are sprijinul cetatenilor care l-au votat si il somam sa iasa PUBLIC sa ne spuna cine pune bete in roate activitatii CL si blochează dezvoltarea acestui oras prin santaj sau amenintare.

 2. Garcea 13 februarie, 2021 at 05:16 Răspunde

  Problema este un pic mai delicată! Mulți dintre foștii tablagii au in palmares,condamnări penale pentru luare de mită și alte numeroase fapte de coruptie.Deci :GIO la Primărie in frunte cu Carabelea !?

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.