Donald Trump a fost cel mai original și eficient președinte american. Biden pare a fi păpușa ideală pentru marii miliardari ai lumii

1
1605

Alegerile din S.U.A. au o importanță majoră pentru toată planeta, inclusiv pentru România. Din păcate, campania pentru alegerile de peste ocean a început să semene teribil de tare cu cele de la noi. A fost o luptă mizerabilă între cei doi candidați, Donald Trump și Joe Biden. O luptă între nebun și pion de șah, iar în condiții normale pionul, Biden, nu ar fi avut nici o șansă. Dar pe tabla de șah sunt mai multe piese.

Acum patru ani, când Trump a câștigat alegerile, am scris că a venit un nebun să facă ordine în lume. Și noul președinte american a început să lucreze, dar în stil propriu. A luat măsuri împotriva imigrației excesive, stârnind un val de nemulțumiri, a pus economia americană la locul ei, dar pentru aceasta a introdus taxe vamale, mai ales vizavi de U.E. și CHINA. Pentru prima dată în istorie, S.U.A. au apelat la protecționism vamal, introducând taxe pentru produsele europene și cele chinezești. Insolent, orgolios, vulgar, imprevizibil în declarații, tensionând relațiile internaționale, dar numai în interesul S.U.A., Donald Trump a fost cel mai original și eficient președinte american. Omul acesta nu a avut niciodată un discurs diplomatic. El este un om de afaceri și s-a comportat ca atare. Trump a deranjat foarte multă lume, dar interesant este că a supărat miliardarii lumii, vedetele și mulți oameni de cultură prin felul său de a se comporta.

Dar cine este cel care îl va învinge pe Trump? Joe Biden pare a fi păpușa ideală pentru marii miliardari ai lumii, cei mai mulți americani. De ce-l sprijină marile firme multinaționale pe blândul Biden, care, de multe ori, nu știe cine este?

Pentru că Trump a luat măsuri împotriva globalizării. Dar ce înseamnă globalizarea? Libertatea marilor firme de a-și muta afacerile unde le convine. Spre exemplu, dacă un salariu pentru un angajat în Europa sau S.U.A. este în jur de 2.000 de euro sau dolari, în Vietnam este de 20-30 de dolari pe lună. Calculați, la 100.000 de angajați, cât câștigă firma globalizatoare. Cred că acesta a fost motivul pentru care bogații lumii s-au coalizat împotriva lui Trump.

Biden pare păpușa perfectă pentru marii miliardari ai lumii și cred că aceștia vor profita din plin de acest personaj care va fi președintele S.UA.

Ce va fi ? Este greu de dat un răspuns în acest moment, dar dacă S.U.A. va fi instabilă ca stat și va aluneca spre stânga, toată planeta se va cutremura.

Prof. Vălu Năstăselu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Emilian Buzdugan 11 noiembrie, 2020 at 00:33 Răspunde

    Buna seara!

    Eu cred ca nici nu mai merita sa ne trezim a doua zi daca dl Trump nu va mai fi ales presedinte. Dar stati linistit, acest om „original”, a nu se citi mincinos, v aasigurat ca el a castigat alegerile. Deci fiti linistit: asemeni lui Ceausescu, si marele alb, va lupta inca 4 ani impotriva globalizarii. Si apoi cand schimbarile climitice nu isi vor fi produs efectul, pt ca nu i asa, Trump stie si asta, poate se va lupta si ca soarele sa nu mai rasara dimineatza. Daca nu va reusi, va fi numai din cauza fortelor oculte care au impiedicat un baiat bun sa faca bine omenirii.

    Votantii lui Biden nu isi lauda liderul, pur si simplu s au saturat de cel mai mincinos presedinte american al tuturor timpurilor, au votat impotriva lui. Au votat un om perfectibil avandu l in oglinga pe Trump. Trupistii, din care cu regret vad ca faceti parte, il zeifica pe acest impostor, il cred perfect si mesianic, si critica pe toti care i se opun. Trump nu a fost daramat de democrati sau corparatii. A fost daramat de egoul lui nemarginit, si de distantarea sa de realitate. El nu respecta nici o regula. El, si familia lui, este mai presus de toti si toate. Ei sunt trimisii lui Dumnezeu pe pamant sa ne scape de trusturi, corporatii, Soros, democrati, UE, China, emigranti (el tot nepot de emigrant).

    Va urez noapte buna, si va asigur ca maine soarele va rasari mai curat dimineatza, chiar daca acest rebut al democratiei, nu va mai fi presedinte, din fericire pt noi toti, inclusiv pt dvoastra.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.