Burgeri și pizza: noile vedete ale restaurantului Mamma Mia din Iași

0
1377
Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul de alimentație publică, restaurantul Mamma Mia din Iași se reinventează lansând noi produse pe piață în catalogul de livrări la domiciliu cât și în cel din locațiile fizice. Noile vedete ale anului 2020: Burger & fries și 4 sortimente de pizza ce completează cu măistrie catalogul celor 29 de preparate iubite de toți ieșenii.

Iubitorii de comenzi la domiciliu au motive bucurie

Cu un gust excepțional și un preț imbatabil, Burgerul MammaMia și-a făcut simțită prezența în gândurile și comenzile ieșenilor fiind solicitat în mod expres în locațiile fizice cât și pentru livrarea la domiciliu. Cu un preț de 29.9LEI incluzând: carne de vită, sos barbeque, kaiser, mixt de salate, castraveți în oțet, chiflă, brânză gouda, sos tartar și cartofi prăjiți, acesta este un deliciu pentru iubitorii de preparate gourmet. Unde mai pui și faptul că livrarea este gratuită deoarece toate comenzile plasate online pe mammamia.ro au livrare gratuită cu un coș minim de 25 lei per comandă. Să mai spunem că pentru orice preparat comandat primești și un desert gratuit? Totul pentru o masă echilibrată cu un gust de excepție.

4 noi sortimente de pizza: vedetele meniului

Categoria de pizza a fost completată cu 4 noi sortimente pentru iubitorii de gust bun. Printre acestea se regăsesc pizza cu chorizo, pizza garlic, pizza barbeque și pizza tradițională. În total vă puteți bucura de peste 29 de produse pentru cei interesați să comande pizza iași. Pline de savoare și crocante, acestea pot ajunge la domiciliu ori la birou în doar 60 de minute de la plasarea comenzii online folosind site-ul mammamia.ro. Trebuie reținut faptul că sortimentele de pizza Mamma Mia iași vin în două dimensiuni extra-large și XXL și pot fi completat cu unul dintre 9 sosuri disponibile.

Gustul potrivit la timpul cuvenit

În completarea meniului anterior descris mai regăsiți peste 200 de preparate gătite. De la mic dejun, ciorbe, preparate de pui, porc ori curcan, oferta de livrare mancare la domiciliu Iași satisface toate poftele și nevoile românilor. Programul de livrari la domiciliu este NON STOP, iar comenzile pot fi plasate telefonic dar și online. Comanda minimă este 25 lei, iar plata se poate face numerar, cu cardul prin POS ori online direct introducând datele cardului în platforma securizată.

Piața Mamma Mia

În condițiile actuale, pandemia COVID-19 a forțat închiderea ori schimbarea modelului de afaceri pentru foarte multe domenii de activitate. Restaurantul Mamma Mia a venit și el în întâmpinarea clienților lansând Piața Mamma Mia. Accesând meniul intuitiv online puteți identifica peste 1000 de produse de supermarket împărțite în două categorii: market alimentar și market nealimentar. Produsele vin din depozitele proprii și sunt livrate în 60 de minute în condiții maxime de igienă și siguranță pentru ca tu să te bucuri de viață în sânul familiei fără să fiți expuși la factori de risc.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.