Cereri în căsătorie în intimitate

0
238

Cererile în căsătorie în intimitate abundă de romantism și emoții puternice. Ele sunt specifice cuplurilor introvertite care iubesc să petreacă timp împreună. Sunt iubiți, amici, parteneri de hobby, poate chiar colegi de breaslă. Nu se plictisesc niciodată unul de celălalt. Petrec timp de calitate împreună, completându-se și simțindu-se în elementul lor alături.

 

 

 

Astfel de cupluri aleg cererile în căsătorie intime, la care participă doar ei doi. Nu sunt mari fani ai extravagantului sau ai petrecerilor, așa că nu fac caz de cererea în căsătorie. Preferă să se bucure în cuplu de noul pas făcut în relația lor. Și tocmai pentru că nu își afișează atât de mult fericirea, o trăiesc la o intensitate și mai mare.

1. Cină romantică

Cinele romantice sunt un cadru cunoscut și propice cererilor în căsătorie. Mâncarea se asociază din cele mai vechi timpuri cu ocaziile speciale din viețile oamenilor. De cele mai multe ori ea precedă evenimentul, sărbătorindu-l așa cum se cuvine prin meniuri copioase.

Pregătește o cină care să fie pe măsura unei cereri în căsătorie. Nu un volum considerabil de mâncare, ci un meniu fancy pe care iubita ta să îl savureze. Nu vei da greș cu mâncarea ei preferată. Dacă nu ești un bun bucătar, mai bine cere ajutor decât să comanzi. Te va aprecia cu atât mai mult.

Dragostea trece prin stomac. Asezonează masa cu lumânări, luminițe, flori, plating deosebit și decor frumos al mesei. Poți face chiar și un filmuleț cu amintiri pe care să îl savurați alături de mâncare. Alege momentul potrivit și întreab-o.

2. Vacanță

Dacă totuși ți se pare că locuința voastră nu e suficientă pentru un asemenea pas important, du-o undeva. Poți alege stațiuni sau orașe liniștite, vechi, poate chiar pitorești. Farmecul lor și o cazare cosy vor intensifica sentimentul de intimitate dintre voi.

Poți vorbi cu cei de la cazare pentru asigurarea unui decor romantic în cameră sau puteți merge într-un loc deosebit și liniștit din oraș, cum ar fi un parc mai puțin populat sau o străduță veche și pustie. Astfel, ieșirea din zona de confort și cererea în căsătorie intimă se vor îmbina perfect, creând amintiri unice și prețioase.

3. Puzzle

Dacă vrei să depășești clișeiscul cinei romantice și al patului cu trandariri, o cerere în căsătorie printr-un puzzle e metoda ideală oferita de PePuzzle.ro.

Există puzzle-uri cu design-uri și mesaje speciale care se fac pe comandă pentru astfel de ocazii. Cuplurilor dinamice, care adoră surprizele, jocurile de societate și puzzle-urile în timpul liber, li se mulează perfect această metodă. Acasă, pe masa din living, acompaniind jocul cu junk food sau în curte, pe o patură, puzzle-ul va crea atmosferă cosy și casual pe care o dorești.

Aranjează piesele astfel încât cele cu mesajul să fie la îndemâna alesei tale. Pune muzica preferată și jucați piesele următorului vostru pas în viață. Pregătește inelul, nu te da de gol și când toate s-au îmbinat, îngenunchează și cere-o. Ce poate fi mai cosy și emoționant?

4. Natură

Există foarte multe cuplurile introveritite și libertine care adoră hoinăritul prin natură. Au rucsaci mari, corturi ușoare, bocanci murdari și multă dragoste. O cerere în căsătorie în natură, sub privirile verzi ale copacilor și podeaua pufoasă de mușchi este tot ceea ce o astfel de fată poate visa.

Împachetează în rucsac un vin bun, un briceaj cu tirbușon, inelul prețios și plecați într-o drumeție către nicăieri. Pierdeți-vă printre munți și păduri pentru câteva zile, iar într-una dintre seri, lângă focul de tabără, pune-te genunchi și mărturisește-ți dragostea.

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.