Haite de viruși vor invada orașele și satele țării cerșind voturile alegătorilor

2
935

A început campania pentru alegerile locale și cu siguranță coronavirusul va păli și va cădea pe planul doi. Dar cred că va și face pași înapoi, speriat fiind de virușii noștri politici care rezistă de 30 de ani și care vor distruge, în continuare, România.

Haite de viruși roșii, galbeni, albi, căcănii și de alte nuanțe vor invada orașele și satele țării cerșind voturile alegătorilor, care, mioritici cum sunt, în loc să-i întrebe ce au făcut până acum și să-i pună pe fugă, le vor da bezele, votul și jurăminte de credință, doar se știe că aceste jurăminte sunt încălcate și de unii, și de alții, dar mai ales de cei aleși.

Majoritatea candidaților nu știu nici ce culoare mai poartă, doar le-au avut pe toate. Rotofei, îmbrăcați în costume scumpe, ca și mașinile din care coboară, plini de sine și de bani, par a fi oameni de la distanță. Când, însă, deschid gura și încearcă să articuleze cuvinte îți dai seama că mai trebuie să evolueze mulți ani dacă vor să egaleze maimuța, dar numai dacă sunt prieteni cu Darwin.

Nu toți sunt așa, ci numai marea majoritate. Cei ce, uneori, gândesc, sunt înlăturați imediat și nu prind loc pe liste. Unde, pe lângă analfabetism, primitivism și incultură, mai trebuie să dai și bani, nu poți face parte din haită dacă nu cotizezi. Sunt excluși din start cei ce gândesc și nu fură!

Unele dintre aceste exemplare umanoide au purtat toate culorile și au fost în toate haitele încât azi nu mai știi pentru cine la-i votat.

Așa că, în plină pandemie, alegătorul se întreabă : eu cu cine votez, coane?

Cu oricine, căci va fi tot la fel!

 

(Sursa foto: www.chathamhouse.org)

 

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. koss 29 august, 2020 at 14:12 Răspunde

    Buna ziua !!! Nici Caragiale , nu putea sa spuna mai mult si cu substanta …Chiar daca am carcotit la unele articole , imi cer scuze ..Acesta este *ideal * pentru toti *cersetorii * din politica mioritica..Sima ,domnule profesor !!

  2. V.Vasile 31 august, 2020 at 08:23 Răspunde

    In momentul in care toate CV-urile candidatilor vor fi verificate serios , multa mizerie , ilegalitati, vor iesi la suprafata. Daca ar fi posibil dupa instalare, sa semneze un contract de mandat, cu indicatori clari realizabili, verificarea sa fie facuta anual si nu de membri din gasca lor ci din randurile unor persoane cu expertiza. Asa sa le fie conditionate indemnizatiile si continuarea mandatelor. Altfel gargaragii , profitorii, si tot felul de andrusti, tudorei, puscasi, franari, pupeze, cu tupeul lor gretos, vor avea mereu si mereu, acces la castiguri nemeritate.
    Poate a venit vremea ,,dragii mei nemteni,, sa lasati vrajba care doar distruge si sa facem o deratizare ….

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.