De ce a crescut numărul cumpărăturilor online?

0
152

Oamenii adoră să cheltuiască bani și cum oferta este atat de variată sigur găsim lucruri de care avem nevoie. Cu toate acestea, modul în care noi, consumatorii, cheltuim acești bani se schimbă dramatic. În trecut, trebuia să ajungem la magazine pentru a găsi haine, mâncare, obiecte de uz casnic și cadouri pe care voiam să le cumpărăm. Astăzi, acest lucru se poate realiza prin simpla atingere a unui buton, iar mărfurile vor fi livrate direct la ușa noastră. Tot mai mulți vânzători își deschid “porţile” online, datorită ușurinței de a înființa un magazin de comerț electronic. Acum este neobișnuit să găsești un magazin care nu are prezență online. De ce a crescut numărul cumpărăturilor online?

Vânzările online accelerează rapid, ceea ce provoacă pagube magazinelor clasice. Deci, de ce preferă oamenii să cumpere online? Există avantaje intrinseci pentru aceasta sau este doar o modă în rândul tinerilor?

Care sunt motivele pentru care a crescut numărul cumpărăturilor online?

  • Cumpărături 24/7. Consumatorii nu mai sunt restricționați de orele de lucru. La magazinele online poţi achiziționa tot ce ai nevoie la orice oră. Cu viața ocupată pe care o ducem astăzi, acest lucru poate fi extrem de util și economiseşte timp.
  • Comparație de prețuri. Poți trece rapid de la un site la altul pentru a vedea care oferă cel mai bun preț pentru același produs. Asigurarea celei mai bune oferte nu poate fi mai ușoară. Mersul din magazin în magazin pentru a face acest lucru necesită mult mai mult efort și timp, făcând cumpărăturile online mult mai confortabile și mai profitabile.
  • Vânzări online. Multe magazine au oferte şi reduceri exclusiv online pe care nu le vei găsi in magazinele fizice. Aici vorbim inclusiv despre produse care nu ajung niciodată pe raft şi sunt trimise direct din depozit.
  • Diversitate mai mare. În majoritatea cazurilor, cumpărăturile online oferă o varietate mult mai mare de produse. Companiile online nu sunt limitate de dimensiunile fizice ale unui magazin, ci trebuie doar să enumere articolele online înainte de a le expedia dintr-un depozit. În plus, un site web nu se limitează la un singur depozit, este relativ ușor să găsești stocul în altă parte.
  • Transport gratuit. Multe magazine online oferă transport gratuit dacă vei comanda peste o anumită sumă. Acest lucru poate contribui la economisirea banilor. În plus, nu trebuie să plăteşti transportul pentru a ajunge la magazin sau parcarea.
  • Cumpărături la nivel mondial. Datorită comodității cumpărăturilor online, acum poți comanda produse din întreaga lume. Doar apeşi pe un buton şi primeşti produse direct din America sau din China.

Concluzie

Singurul lucru care ne rămâne de făcut este să ne asumăm această schimbare şi să profităm de avantajele pe care ni le aduce. Binecunoscutul eveniment Black Friday este acum ceva la ordinea zilei. Foarte des apar oferte și reduceri online care depăşesc cu mult pe cele din timpul weekend-ului de Black Friday. Singura problemă este aceea că trebuie să rămânem la curent zilnic cu noutăţile, iar acest lucru necesită timp. Câteodată suntem aşa de ocupaţi că uităm complet şi de lucruri mai importante.

Cât de bine şi util ar fi dacă am putea găsi ofertele de la sute de magazine într-un singur loc? Reductot este un concept nou si inovator, care o să te ajute să economiseşti timp atunci când cauţi reduceri sau pur şi simplu vrei să testezi piaţa. Zilnic apar articole noi, însoţite de sfaturi utile tuturor.

Helen Bold

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.