Doi angajați de la ABA Siret, pozitivi la testul Covid – 19. Panică și la SGA Neamț

2
1469

Astăzi, angajații Administrației Bazinale de Apă (ABA) Siret au fost trimiși mai devreme acasă, pentru ca sediul instituției să fie dezinfectat, după ce doi angajați au fost depistați pozitiv la testul Covid – 19. Informația a fost confirmată pentru atacul.ro de Georgiana Cernat, purtătorul de cuvânt al instituției. Bolnavii ar fi din cadrul Biroul Personal și de la Serviciul Monitoring. Panica s-a instalat imediat printre inspectori și a ajuns până la Serviciul de Gospodărire a Apelor (SGA) Neamț, instituție subordonată ABA Siret.

„Săptămânal, prin natura serviciului, mulți angajați de la SGA Neamț vin la Bacău, dar și angajați de la Bacău vin la sediul SGA, așa că e normal că ne gândim să nu ne fi infectat și noi. Mai ales că unul dintre cei bolnavi lucrează la personal, un birou frecventat de mulți salariați”, ne-a declarat un angajat al SGA Neamț.

Mai mulți salariați sunt revoltați, afirmând că șefii instituției ar fi trebuit să acționeze din timp, deoarece se știa că unul dintre salariați avea fiica infectată cu noul coronavirus, de câteva zile.

„Era de notorietate că fata unuia dintre angajați, care lucrează ca procuror, a fost depistată pozitiv. Ar fi trebuit să ia măsuri de atunci, însă nu au făcut-o. Acum, din câte se spune, a fost depistată și soția lui pozitivă, iar la sediu a mai apărut o persoană infectată. Sunt doi infectați la ABA Siret și urmează să vedem, după ce vor fi făcute analize, câți alții s-au mai îmbolnăvit. Au acționat târziu, iar asta s-ar putea să coste”, a conchis angajatul de la ABA Siret.

Angajații de la SGA Neamț s-au confruntat cu o situație asemănătoare, după ce, în plină stare de urgență, angajatul Cornel Agăleanu, consilier județen, a fost depistat pozitiv. Imediat, mai mulți angajați, printre care și directorul, au intrat în izolare.

D.MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. mihai.@ 25 iulie, 2020 at 05:59 Răspunde

    De ” combinatorul” MARCOCI VLAD nu se mai stie nimic ! nu vine la serviciu, cine il ponteaza! ar fi angajat al Administratia Nationala „APELE ROMANE” o asa valoare, cercetata penal de Directia Nationala Anticoruptie , poate nici sa nu vina la serviciu!! se ocupa alt smecher de la PSD de el RELU ADAM, care a devalizat SC PREST SERV SA MOINESTI, o fosila care a adus alte lichele la sediul Administratiei bazinale de apa SIRET!!!Cat despre POPESCU MIHAIl zis Mychi, a fost recuperat de „soseta” . Poate finalizeaza dosarele Penale DNA Bacau mai repede! ca a trecut starea de urgenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. FLORIN 25 iulie, 2020 at 07:55 Răspunde

    Fata unui angajat la stat care lucreaza ca…procuror…tot la stat.Unde putea in alta parte?Cine sa o angajeze la ”privat”?I-a spus taticu ca la statul esuat Romanica e cel mai bine,mai ales in Justitie,bani cu geamantanul, cerinte zero,competenta zero,rezultate zero.Iesi la pensia speciala fara sa ai un caz rezolvat.ZERO.
    A fi”procuror”este sinonim incompetenta crasa si cu furtul banilor publici prin salariile colosale aberante si total nejustificate, pensiile halucinante pe care le-au obtinut prin santajarea clasei politice corupte invers proportionale cu rezultatele ”muncii”lor.
    Caracatita mafiei din statul esuat Romanica unde familii intregi paraziteaza administratia de stat cu salarii babane la facut nimic toata ziua unde taticu e la stat,mamica e la stat si fetita e tot la stat,baietelul e tot la stat,in politie sau la SRI,normal, pentru ca sunt foarte competenti ,profesionisti,integrii si nu au vrut sa se angajeze la ”privati”ca sa-si ajute tara.
    Platiti prostilor taxe si impozite ca sa intretineti aceasta casta de lux care isi bate joc de noi.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.