(P) Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc: „Până în luna septembrie DN15 trebuie să fie redat circulației!”

0
509

Lucrările de modernizare la DN15 au reînceput luni, 13 iulie. Cu această ocazie am fost la fața locului alături de reprezentanți ai autorităților locale, județene, pentru a transmite din nou că este vital ca acest proiect de infrastructură rutieră să fie finalizat în cel mai scurt timp.

La vizita de lucru au participat prefectul județului Neamț George Lazăr, reprezentanți ai C.N.A.I.R, Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P Iași și ai firmei care și-a asumat lucrările.

Miercuri, 8 iulie, s-a semnat acordul care prevede finalizarea lucrărilor de modernizare. Documentul a fost semnat de C.N.A.I.R, Direcția Regională de Drumuri și Poduri – D.R.D.P Iași și firma care și-a asumat lucrările. În cadrul discuției de astăzi Beneficiarul și Antreprenorul au reiterat promisiunea că vor respecta înțelegerea scrisă, iar drumul va fi finalizat până în luna septembrie.

Vreau să le mulțumesc din nou colegilor din Guvern, în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode și restului echipei, care au înțeles cât de important este acest proiect de infrastructură rutieră pentru județul Neamț și au acționat, în limita legii și corectitudinii, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.

 

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.