Drept la replică Aqua Parc SRL la articolul „Cât au costat, de fapt, ventilatoarele medicale donate Spitalului Județean de firmele Aqua Parc și Danlin XXL?”

5
631

 

 

Dreptul la replică poate fi citit și aici

Documentele atașate pot fi consultate aici

 

5 comments

 1. Veaceslav Burlac 14 mai, 2020 at 08:49 Răspunde

  Am lăsat un comentariu și la articolul calomnios. Reiterez poziția mea în calitate de persoană responsabilă de achiziția și transmiterea cu titlu gratuit a ventilatoarelor pulmonare.

  Articolul „Cât au costat, de fapt, ventilatoarele medicale donate Spitalului Județean de firmele Aqua Parc și Danlin XXL?” a avut un caracter calomnios, rău intenționat și denigrator nu doar la adresa companiilor Aqua Parc SRL și Danlin XXL SRL dar și a lezat demnitatea mai multor oficiali, inclusiv a managerului Spitalului județean de urgență Neamț dna. Marcoci, cât și a Președintelui Consiliului județean Neamț, dl. Arsene.

  Reiterez să ni se prezinte dovezi cum ar fi oferte, invoice sau alte documente ce ar confirma disponibilitatea oricărui producător de echipamente medicale sau a unui distribuitor de ventilatoare pulmonare la prețul de 1200 dolari SUA, indicat în articolul denigrator. Neprezentarea acestora va demonstra că acest site utilizează informații minciunoase, inclusiv neverificate cu rea intenție. Sper că în scurt timp, autorul va da curs solicitării noastre în așa fel să confirme sau să infirme cele menționate de el în articolul ce a constituit ca bază în defaimarea imaginii companiei SC Aqua Parc SRL, SC Danlin XXL SRL, cât și a instituțiilor de stat menționate de el…

  • Virgil 14 mai, 2020 at 12:59 Răspunde

   Domnule Burlac, ce va aprindeti asa? Omul a publicat un drept la replica semnat de doua doamne de la Aqua Parc. Vreti sa modifice siteurile si sa scrie alte preturi? Le-am verificat si eu si sunt aceleasi.

 2. constantin 14 mai, 2020 at 09:39 Răspunde

  Din cele aratate mai sus cel mai mult imi plac stampilele atat ca format cat si continut.Nu stiam ca mama legilor obliga consilierul juridic sa semneze un drept la replica si sa aiba stampila personala.Poate la Slobozia merge cu floricele pe stampila dar legea zice altfel.Despre continut nimic serios si semnificativ, mai mult un joc de cuvinte. Despre prestigiul societatii lasati-o mai moale fiindca doare.

 3. dorina.@ 14 mai, 2020 at 17:15 Răspunde

  “DEPARTAMENT JURIDIC” este mult prea mult !!! ce spune acest departament juridic despre nerespectarea legislatiei de mediu si ape legat de “sora vitrega” SC STEF EDIL CDP SRL !??? de furtul de agregate minerale – nisp de cariera a se vedea comuna Bargaoani, judetul Neamt, poluarea apelor respectiv raul Bistrita si raul Moldova!????ale altor surori SC AQUA PARC SRL zona Savinesti si Mavgo Holding SRL la TIMISESTI!??? Incet, incet valurile protectoare se cam sparg si va castiga teren LEGEA! degeaba s-a mutat sediul social la Buhoci, judetul Bacau ca, cam de aici i se va trage beleaua! !! Hai ca nu mai este mult!!!

 4. FLORIN 15 mai, 2020 at 09:24 Răspunde

  La cati bani a facut Aqua Park prin INCREDINTARI DIRECTE si la preturi umflate de x ori,adica MILIOANE DE EURO, mi se pare absolut ridicol ca discutam de o ”donatie de 2 bani”de 36.000 euro care sunt tot banii nostri ai tuturor celor care platim taxe si impozite,BANI, care din cauza statului securisto-mafiot si a politicienilor fara scrupule si corupti sunt sifonati si furati prin licitatii trucate si incredintari directe fiind si motivul pentru care nu avem drumuri si spitale in aceasta tara.

  Un asemenea NIMIC de donatie cu o astfel de suma absolut derizorie ar fi fost facuta ANONIM daca exista bun simt si decenta,mai ales si in special de firma in cauza.Faptul ca se doreste a se face reclama din acest mizilic de ”donatie” arata un grad maxim de penibilitate si ridicol.

  A nu mai vota aceasta clasa politica corupta si aservita statului securisto mafiot este datoria fiecarui cetatean.

  Votul este inutil si trebuie boicotat altfel nu se va schimba nimic in aceasta tara.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.