(P) Infrastructura rutieră din județul Neamț, o prioritate pentru Guvernul PNL

0
347

Investițiile în infrastructura rutieră a județului Neamț continuă. Așa cum a anunțat ministrul Transporturilor Lucian Bode, când a fost în vizită la Neamț, cei 6 kilometri ai E-85 au fost preluați pentru reabilitare şi întreţinere de către Compania Naţională de Infrastructură Rutieră.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a anunțat că se fac deja lucrări de asfaltare pe DN 2 – E 85, pe tronsonul cuprins între limita cu județul Iași – intrare municipiul Roman.

Asta este o dovadă clară a faptului că Guvernul PNL se preocupă de situația din județul Neamț și vine cu proiecte concrete.  Aș vrea să reamintesc că fiecare proiect își are locul și rolul pe harta infrastructurii din Moldova, din România, nu există concurență. Întreg portofoliul de proiecte și investiții din domeniul transport și feroviar din Moldova și Neamț are susținerea Guvernului României și ele vor fi duse la îndeplinire.

Alături de prefectul județului Neamț – George Lazăr și de reprezentanți ai Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași, am mers pe teren să urmărim modul în care se lucrează pentru refacerea carosabilului de pe E85. Este o lucrare importantă și mă bucur că se execută într-un ritm alert, iar ceea ce a rămas în urmă se vede că este de calitate”, a declarat Lucian Micu primarul municipiului Roman.

Aș dori să le mulțumesc colegilor din Guvern și în mod special ministrului Transporturilor Lucian Bode care și-a ținut promisiunile față de romașcani și nemțeni. Mă bucur că s-au găsit soluții pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare pe DN 2 – E 85. Infrastructura rutieră este necesară în județul nostru și în toată regiunea Moldovei. Ne ținem de promisiuni pentru că ne interesează binele nemțenilor”, a declarat Laurențiu Leoreanu deputat PNL Neamț.

Împreună echipa PNL Neamț va rezolva cu adevărat toate problemele județului.

 Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

 

 

 

           

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.