Angajații E.ON, dotați cu mănuși și măști împotriva Covid-19. Salariații altor furnizori de utilități se protejează cum pot

1
659

În plină criză creată de pandemia Covid-19, angajații E.ON au primit măști și mănuși de protecție și, totodată, au fost instruiți să respecte strict regulile de protecție sanitară atunci când intervin pentru remedierea avariilor în rețelele de gaze și electricitate. Pe de altă parte, angajații altor firme care furnizează utilități nu au fost la fel de norocoși. Muncitorii de la salubritate, care golesc zilnic pubelele, muncesc în continuare fără echipament de protecție. De asemenea, acum câteva zile, salariații de la Apa Serv SA, compania județeană de apă și canalizare, se plângeau că angajatorul nu le-a pus la dispoziție echipamente și dezinfectanți. Lucrătorii Apa Serv SA, trimiși pe teren zilele acestea pentru a citi contoarele, au circulat prin oraș fără măști de protecție. Situația este valabilă pentru aproape toți furnizorii de utilități din județ, cu mici excepții. Ieri, fiecare angajat de la Apa Serv a primit câte o mască de protecție. Acum câteva zile, salariații furnizorului de apă au primit câte o pereche de mănuși, fiecare, plus o sticlă de spirt de jumătate de litru, la patru persoane. Măștile sunt din pânză și au fost furnizate de o firmă din Târgu Neamț.

(Foto realizată în urmă cu câteva zile: Doi salariați de la Apa Serv SA citesc contorul de apă. Unul are mască de protecție, celălalt nu are)

Salariații E.ON desfășoară, în această perioadă, activități pe teren pentru a asigura continuitatea alimentării cu energie electrică și gaze naturale, dar și pentru a realiza diverse intervenții tehnice importante la instalațiile interioare de gaze naturale și electricitate.

„Reprezentanții noștri sunt echipați cu măști și mănuși de protecție de unică folosință pe toată durata intervenției și se vor asigura că păstrează distanța de siguranță recomandată față de celelalte persoane. De aceea, rugăm clienții să permită accesul specialiștilor companiilor E.ON în locuință, aceștia fiind instruiți să respecte cu strictețe regulile de protecție sanitară. Tododată, activitățile de bază: dispecerat, intervenții pentru soluționarea incidentelor și deranjamentelor la rețelele de gaze naturale și de energie electrică, precum și mentenanța sistemului de distribuție sunt organizate astfel încât să poată fi asigurată continuitatea în alimentarea cu energie. Echipele noastre sunt gata să intervină acolo unde este nevoie pentru a ne putea desfășura în condiții normale activitățile de zi cu zi, atât noi, consumatorii casnici, dar mai ales spitalele, centrele de carantină, instituțiile administrative ale statului, agenții economici din sectorul alimentației publice, companiile farmaceutice și de produse medicale. De asemenea, clienții sunt rugați să ne anunțe dacă se află în izolare la domiciliu. Totodată, compania a luat decizia de a suspenda temporar toate activitățile care implică contactul direct cu clienții, aceștia având la dispoziție o serie de canale de comunicare alternative pentru obținerea de informații și efectuarea de diverse operațiuni. Astfel, activitatea de procesare a cererilor de racordare la rețea și de emitere a avizelor de amplasament se va realiza exclusive online, prin intermediul site-ului delgaz.ro”, a declarat Sorin Munteanu, purtătorul de cuvânt al E.ON România.

Compania Delgaz Grid asigură funcționarea permanentă, 24/7, a dispeceratului de urgență și a echipelor de intervenție. În cazul în care simt miros de gaz, cetățenii pot apela numerele de telefon pentru situaţii de urgenţă: 0800 800 928 și 0265 200 928. Pentru a semnala întreruperile în furnizarea energiei electrice, furturi de energie sau de echipamente, cetățenii pot suna la numerele de telefon: 0800 800 929, 0232 200 430, 0232 200 431 și 0232 200 432.

Totodată, abonații pot contacta oricând E.ON, apelând Call Center-ul la numerele de telefon: 0800 800900 sau 0800 800 366, unde asistentul virtual Ioana oferă, simplu și rapid, informaţii utile legate de facturile de gaz/electricitate, 24/7.

De asemenea, consultanții E.ON pot prelua apeluri și oferi informații și soluții de luni până vineri între orele 8 -20; prin e-mail la serviciiclienti@eon-romania.ro;

– prin contul E.ON Myline se pot efectua direct operațiuni legate de contul personal;

– clienții care nu au un cont Myline îl pot activa pe eon.ro/myline;

– prin SMS la 0745 612 345 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată;

– prin Live Chat direct din contul E.ON Myline;

– prin pagina de Facebook E.ON România.

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. sanda. 31 martie, 2020 at 14:37 Răspunde

    Pai la statiile de epurare Podoleni, Piatra Neamt si Bicaz, Tg. Neamt salariatii nu au materiale de protectie pentru coronavirus, domnule PACALA nu stati ca Pacala din poveste si miscate si protejeaza oamenii!! ca ai raspundere sa aperi salariatii!!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.