Consilier județean, cu bolidul de lux pe trotuarul din fața Judecătoriei Roman. Cum se apără

3
2762

 

Consilierul județean PSD Bogdan Onu, avocat de profesie, și-a parcat bolidul pe trotuarul din fața Judecătoriei Roman, înainte de parcarea cu plată, prevăzută cu barieră. Fotografiile au fost realizate azi dimineață, gestul politicianului atrăgând revolta cetățenilor nevoiți să ocolească mașina de lux care ocupase tot trotuarul.

Bogdan Onu și-a justificat fapta dând vina pe aparatul care eliberează tichete de la intrarea în parcare, care, spune el, era blocat .

„Mă grăbeam să ajung la judecătorie și am constatat că mi-a expirat cartela de acces în parcare.  Când am dat să apăs butonul care eliberează tichete, am văzut un anunț că nu merge cu bilet, cu tichet, să plătești după. Înapoi n-am mai putut să dau, că erau mașini în spate și am lăsat-o, acolo, pe trotuar. 2-3 minute, timp în care a venit Poliția Locală și m-a amendat. Repet, nu mergea aparatul care eliberează tichete, iar cartela mi-a expirat. Polițiștii mi-au întocmit procesul verbal, mi-au luat datele, o să primesc amenda acasă și o s-o plătesc!”, a declarat Bogdan Onu.

Chiar dacă aparatul a fost stricat, așa cum susține Onu, bunul simț care ar fi trebuit să-l caracterizeze, mai ales din poziția de avocat și consilier județean, ar fi trebuit să-l oblige să caute un alt loc de parcare, unde să nu deranjeze traficul pietonal. Indiferent cât era de grăbit.

Daniel MURARU

3 comments

  1. George 20 februarie, 2020 at 14:06 Răspunde

    N-are nici o scuza! Daca il mustra constiinta cat de cat isi cerea scuze de la romascani cand ati vorbit cu el. Ca ei l-au votat, nu?
    Comportament de vataf pe mosia proprie

  2. Iond 21 februarie, 2020 at 09:29 Răspunde

    De ce nu cereti de la Politia Locala precizari privind sanctiunea aplicata ? De ce nu s-a luat masura pe loc ? Punem pariu ca a primit un averisment scris, dupa ce a aparut articolul in presa, pentru a fi acoperiti militienii subjugati politic !? Tara de rahat

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.