PSD și PMP își fac deja imagine pentru alegerile europarlamentare

4
595

Unii ne vor „Uniți în Europa”, iar alții „Patrioți în Europa”. Sunt sloganurile electorale alese de PMP și PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an. La Piatra Neamț, popularii, care au un viceprimar în persoana lui Bogdan Gavrilescu, au deja bannere agățate prin oraș. Tot la Piatra Neamț, unde PSD o are pe Luminița Vârlan viceprimar, au apărut afișe electorale cu sigla PSD, amplasate pe panourile publicitare din oraș.

În comuna Alexandru cel Bun, acolo unde „tartore” este primarul Ion Rotaru, fost PDAR, independent, PDL, UNPR, PSD-ul își face deja imagine. O demonstrează bannerul amplasat pe strada Uzinei, din satul Vaduri. 

În altă ordine de idei, campania electorală începe cu o lună înaintea datei alegerilor, adică pe 27 aprilie, semn că PMP-ul și PSD-ul s-au grăbit să-și facă imagine, în condițiile în care nici măcar candidații nu au fost stabiliți. De altfel, pe bannerele afișate prin oraș, PMP-ul și PSD-ul își promovează sloganurile alese pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Trebuie spus ca nimeni nu are dreptul, fără să răspundă contravențional sau penal, dacă este cazul, să atârne de stâlpi bannere fără acceptul primăriei. Concret, un banner poate fi amplasat doar pe baza unui certificat de urbanism eliberat de către serviciul specializat din primărie. 

Daniel MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

4 comments

  1. constantin 25 martie, 2019 at 14:37 Răspunde

    Trebuie sa ai multa rabdare sau nesimtire sa ramai pasiv in fata agresiunii electorale.Inteleg la alegerile parlamentare si locale cand isi disputa mandatul concitadini din judet, dar la europarlamentare care e miza.?Judetul Neamt nu a avut niciodata persoane capabile sa fie trecute pe liste.De aceea prostia unora de a iesi cu benere si cu latratul este total aiurea.Ion are la Viisoara mai multe carpe printre cabluri dar atat il duce tartacuta.

  2. V.Vasile 26 martie, 2019 at 09:04 Răspunde

    Imagine si-au facut cu varf si indesat pana acum ! Nu cred ca mai pot aburi pe multi cu lozincile lor, problema este alta, pe cine votam, ,,carevasazica,,?
    Cat priveste respectarea legii, nu mai este nimic de demonstrat, se vede ca nu le pasa, asa ca ,,dragii mei nemteni,, isi vor respecta acesti paturici cuvantul ???

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.