Penibil! Prefectul Soroceanu, la braț cu pușcăriașul Harabagiu

18
1396

Reprezentant al Guvernului pe plan local, prefectul este garantul respectării legii și ordinii publice, astfel că cel care ocupă această înaltă funcție publică trebuie, în primul rând prin acțiunile sale, să  fie un exemplu de corectitudine pentru cetățeni. Acest lucru se pare ca nu contează pentru Daniela Soroceanu, prefectul de Neamț, atâta timp cât, deși funcția de prefect este apolitică, acceptă să se afișeze cu personaje controversate care gravitează în jurul PSD-ului. Ne referim aici la un episod petrecut ieri la Primăria Roznov, o primărie care, în ultima vreme, a devenit ținta prefectului de Neamț. Că la Primăria Roznov se comit fărădelegi de vreo 20 de ani, fără a sesiza nimeni acest aspect, este o altă poveste. Acum a descoperit și prefectul Soroceanu că sunt comise fărădelegi! Cert este că primarul Ciubotaru l-a supărat rău de tot pe Arsene, iar urmarea se vede: prefectul de Neamț se arată, dintr-o dată, foarte interesat de activitatea edilului și a găștii lui. Este foarte bine că se întâmplă așa, mai rău e că această atenție vine atât de târziu și este menită să potolească setea de răzbunare a mahărilor din PSD Neamț. Revenind la ședința de ieri de la Roznov, imaginile surprinse cu prefectul de Neamț, Daniela Soroceanu, de publicația tvmneamt.ro sunt de-a dreptul jenante. Aflată în timpul orelor de program, deci nu în timpul liber, reprezentantul Guvernului în teritoriu a ajuns la Roznov cu o mașină condusă de cunoscutul personaj George Harabagiu , fostul om de casă al lui Pinalti, iar acum tovarășul lui Arsene.

Soroceanu a coborât din mașina celui care a fost coordonatorul online al PSD la nivel central, pierzându-și poziția în urma scandalului provocat de campania PSD de pe internet anti Halep. La plecare, Soroceanu s-a urcat tot în mașina Harabagiu și a plecat spre Piatra Neamț. Cu mențiunea că la ședință a asistat și Harabagiu (foto), acesta stând, la vedere, pe scaunul unuia dintre consilieri.

De ce Daniela Soroceanu a acceptat să vină la o ședință de Consiliu Local însoțită de un controversat pesedist, numai ea știe. Însă, cu siguranță, într-o țară cu principii, Soroceanu ar fi fost trasă la răspundere de șefii săi pentru gafa făcută. Prefectura Neamț are un parc auto bogat, dar și bani pentru combustibil. Bine că-si duce copii la școală cu mașina instituției, iar în interes de serviciu îl folosește pe pușcăriașul Harabagiu. Halal reprezentant are Guvernul României în Neamț!

Campanie anti Halep pentru a spăla imaginea Gabrielei Firea

În vara anului trecut a izbucnit un scandal imens după apariția în mediul online, mai exact pe paginile unor organizații PSD, unor mesaje mincinoase în care se spunea că Simona Halep a fost huiduită la întâlnirea cu fanii de pe Național Arena și nu Gabriela Firea, primarul Bucureștiului. Victor Ponta a dezvăluit că în spatele acțiunii s-a aflat cunoscutul personaj nemțean George Norocel Harabagiu și a cerut foștilor săi colegi din PSD să retragă mesajele mincinoase. Ulterior, la presiunea publică, Liviu Dragnea a fost nevoit să-l dea afară pe coordonatorul online al PSD-ului. Numai că Harabagiu gravitează în jurul aceluiași partid politic, fiind un apropiat al lui Ionel Arsene, președintele inculpat al Consiliului Județean Neamț, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liviu Dragnea. Arsene l-a convins pe Dragnea să fie de acord ca Harabagiu să se ocupe de tot ce înseamnă campanie online a PSD. Și uite așa, Harabagiu și-a făcut veacul pe la București, fiind văzut atât pe la sediul Guvernului, cât și la sediul PSD. La Congresul PSD din martie, Harabagiu a apărut în imaginile televiziunilor de știri naționale care îi luau interviu Gabrielei Firea, primarul Bucureștiului. De altfel, se spune că Dragnea l-ar fi dat pe Harabagiu în grija Gabrielei Firea, grija însemnând, în primul rând, una financiară.

Pușcăriaș, țepar și combinator

Prefectul Daniela Soroceanu trebuie sa știe că George Norocel Harabagiu a fost primul român care a făcut închisoare, după Revoluție, pentru șantaj de presă. Harabagiu este unul și același personaj cu cel care i-a fost fidel lui Gheorghe Ștefan, zis și Pinalti, fost membru marcant al PDL, fost primar al orașului Piatra Neamț. După ce Pinalti a început să aibă probleme cu legea, Harabagiu s-a dezis de el și, mai mult decât atât, i-ar fi făcut chiar denunțuri. În numeroșii ani în care a fost om de încredere a lui Gheorghe Ștefan, Norocel a lucrat la televiziunea controlată de acesta, respectiv 1 TV. Sunt de notorietatea emisiunile lui Harabagiu în care adversarii lui Pinalti erau terfeliți, fără ca CNA-ul să ia vreo decizie. După ce a rupt legăturile cu Gheorghe Ștefan, Harabagiu s-a apropiat de Ionel Arsene, actualul președinte inculpat pentru fapte de corupție al Consiliului Județean Neamț. Televiziunea locală Tele M, controlată de Arsene prin interpuși, a găzduit emisiunile lui Harabagiu care nu a făcut altceva decât să atace, într-un mod mârșav, toți adversarii politici ai șefului Arsene. 

(Sursa foto: Facebook/George Harabagiu)

Revenind la trecutul lui Harabagiu, pe lângă perioada petrecută după gratii pentru șantaj de presă, el se mai poate „lăuda” cu câteva țepe, dar și combinații, tot pe zona politică.

George Norocoel Harabagiu a fost condamnat la sfârșitul anilor ’90 pentru șantaj. A fost condamnat diferit la Tribunalul Neamț și Curtea de Apel Bacău, după ce a șantajat un medic din Piatra Neamț. Dosarul a stârnit interesul magistraților care au clarificat diferențele dintre infracțiunea de luare de mită și șantaj. Judecătorul Augustin Ungureanu a fost de părere că dosarul lui Norocel este numai bun de dat ca exemplu pentru clarificarea diferenţelor dintre cele două infracțiuni, respectiv luare de mită, ce i-a fost reţinută lui Harabagiu la Tribunalul Neamţ, şi de şantaj, pentru care a primit condamnarea definitivă la Curtea de Apel Bacău.

Cazul lui Harabagiu este prezentat în lucrarea „Jurisprudenţa penală a Curţii de Apel Bacău pe anul 1997 – 2014. Speţe comentate“, apărută la Editura „Lumina Lex“ în 1998.

Șantaj pentru 1 milion de lei vechi

Prin sentinţa penală nr. 34 din 31 martie 1997 a Tribunalului Neamţ s-a dispus condamnarea inculpatului Harabagiu George Norocel la 3 ani închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a şi b Cod penal pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită prevăzută de art. 254 alin. 1 Cod penal, obligarea inculpatului la plata sumei de 300.000 lei către partea civilă A.C., precum şi restituirea către aceeaşi parte civilă a sumei de 700.000 lei ridicată de la inculpat şi consemnată pe recipisă CEC. Pentru a pronunţa această soluţie, prima instanţă a reţinut, în fapt, că numitul A.C., medic la un dispensar medical, i-a propus numitei I.M., medic stagiar, să meargă la un motel din apropierea municipiului Piatra Neamţ pentru a discuta probleme profesionale. Ajunşi la motel, A.C. i-a propus lui I.M. să întreţină relaţii sexuale, insa I.M. a refuzat. Despre acest incident a luat cunoştinţă inculpatul, care avea calitatea de reporter la ziarul «Realitatea Nemţeană», prin intermediul unui coleg, de asemenea reporter la acelaşi ziar. Animat de dorinţa de a exploata în interesul său material acest incident, inculpatul l-a contactat pe medicul A.C., în zilele de 5 şi 6 octombrie 1996, căruia i-a cerut suma de 1.000.000 lei vechi pentru a nu da publicităţii în ziarul local menţionat incidentul respectiv, care fusese imprimat, fără acceptul lui A.C., pe o casetă audio. Acceptând propunerea, pentru a evita afectarea prestigiului său şi al numitei I.M., medicul A.C. i-a dat inculpatului, mai întâi, suma de 300.000 lei, după care a sesizat organele de urmărire penală şi, în momentul în care i-a dat şi restul de 700.000 lei, inculpatul a fost surprins în flagrant. Anchetatorii au considerat că această faptă constituie infracţiunea de luare de mită, prevăzută de art. 2 54 C.pen., și nu infracţiunea de înşelăciune, cum a pretins inculpatul, deoarece, aşa cum rezultă din legitimaţia aflată la dosar, la data faptei inculpatul avea calitatea de reporter, asimilată, potrivit legii, cu cea de funcţionar.

Harabagiu a recunoscut că este infractor și a insistat pentru clemență

Recunoscând că este un escroc, Harabagiu a cerut instanței să fie judecat pentru înșelăciune, însă a fost condamnat pentru luare de mită. Jurnalistul șantajist a atacat decizia la Curtea de Apel Bacău, unde a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei în infracţiunea de şantaj și reducerea corespunzătoare a pedepsei şi suspendarea condiţionată a executării acesteia, deoarece a manifestat sinceritate şi este bolnav. Instanța a constatat că nu era salariat al ziarului, ci se afla într-o perioadă de probă de o lună, legitimația de presă fiind valabilă doar pentru această perioadă. Avocații au explicat că Harabagiu nu era funcționar public și nu întâmplător au făcut acest lucru, deoarece legea prevedea clar:“Constituie infracţiunea de luare de mită fapta funcţionarului care, direct sau indirect, pretinde ori primeşte bani sau alte foloase care nu i se cuvin, ori acceptă promisiunea unui astfel de folos sau nu o respinge, în scopul de a îndeplini, a nu îndeplini, ori a întârzia îndeplinirea unui act privitor la îndatoririle sale de serviciu, sau în scopul de a face un act contrar acestor îndatoriri”. Aceasta înseamnă că, pentru a exista această infracţiune, trebuia să existe, ca premisă, competenţa unui funcţionar, abilitat a face anumite acte, potrivit legii. Judecătorii băcăuani au ajuns la concluzia că fapta inculpatului Harabagiu are elementele constitutive ale infracţiunii de şantaj, deoarece, în scopul de a dobândi, fără drept, suma de 1.000 000 lei, a ameninţat persoana vătămată A.C. cu publicarea în presă a unui fapt compromiţător pentru persoana sa, prin aceasta aducându-se atingere libertăţii individuale, manifestată sub aspectul particular al libertăţii psihice (morale). Cu alte cuvinte, inculpatul a supus persoana vătămată unei constrângeri psihice (morale), prin ameninţarea cu publicarea incidentului respectiv, în scopul obţinerii unui folos material injust. Și uite așa i-a fost  admis apelul lui Harabagiu, magistrații reducându-i și pedeapsa. Cu toate acestea, Harabagiu a fost condamnat la o pedepasă privativă de libertate, stând după gratii mai bine de un an în Penitenciarul Bacău.

„Combinații” politice și țepe

După ce a scăpat din închisoare, Harabagiu a încearcat să se angajeze pe la mai multe instituții media din Neamț, însă fără nici un succes. Când Gheorghe Ștefan s-a hotărât, în 2003, să candideze la Primăria Piatra Neamț, Georgică a fost cooptat în echipa lui de campanie.

În 2007, la un an după ruperea PNL-ul și înființarea PDL-ului, Harabagiu se întâlnește cu Cristian Liciu, șeful PNG Neamț la acea vreme. Partid aflat pe val, cu un șef, Gigi Becali, extrem de bogat și cu punga largă, PNG-ul era văzut de Georgică ca o sursă bună de venit. Așa se face că Norocel îi propune lui Liciu, prosper om de afacere la acea vreme, să-l ajute electoral atât pe el, cât și pe Becali. „Strategia” prevedea și înființarea unei televiziuni la Piatra Neamț pe care Becali și Liciu ar fi trebuit să o sponsorizeze. În stilul-i caracteristic, Harabagiu, cunoscut de altfel pentru țepele trase de-a lungul timpului, a reușit să pună pe chituci o firmă, iar datoriile care au rămas de pe urma administrării lui nu sunt deloc mici, la mijloc fiind vorba de 173.593 lei.

La ultimul termen al procesului de la Tribunalul Neamț, din data de 10 decembrie 2013, instanța l-a obligat pe Norocel să răspundă personal pentru suma amintită. ‘’Admite cererea de atragere a răspunderii personale formulată de lichidatorul judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Dispune ca pasivul societăţii debitoare „PRODUCŢIE TV” S.R.L. Piatra-Neamţ, în cuantum de 173.593 lei , să fie suportat de pârâtul Harabagiu George-Norocel . Dispune plata din fondul de lichidare a sumei de 3.000 lei , exclusiv TVA, reprezentând onorariu şi a sumei de 32,15 lei reprezentând cheltuieli aferente procedurii , către Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Dispune închiderea procedurii insolvenţei „PRODUCŢIE TV” S.R.L. Piatra-Neamţ. Dispune radierea debitorului din Registrul Comerţului Neamţ. În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, descarcă pe lichidator de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art.135 din Legea privind procedura insolvenţei,dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de radiere, precum şi publicarea prin Buletinul procedurilor de insolvenţă. Cu recurs în termen de 7 de zile de la comunicare ‘’, se arată în decizia instanței. Hotărârea a fost atacată cu apel de pârâtul Harabagiu. Procesul de faliment al societății Producție SRL a început în februarie 2011 și a avut 16 termene. Lichidatorul numit inițial a fost schimbat cu altul, respectiv Management Lichidare Reorganizare SPRL Iași. Pentru a scăpa de răspundere, Harabagiu, prin avocatul său, a invocat lipsa documentelor contabile prin aceea că, vezi Doamne, actele ar fi fost ridicate de DIICOT și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Lichidatorul judiciar a arătat că pârâtul Harabagiu se face vinovat de aducerea societății în stare de faliment. Norocel nu a oferit explicații cu privire la suma de 122.021 lei, reprezentând active imobilizate, stocuri și creanțe. El nu a predat activele firmei și nu a oferit explicații cu privire la acestea, deși societatea figura cu un patrimoniu de peste un miliard de lei vechi. Așa stând lucrurile, lichidatorul a ajuns la concluzia că activele au fost valorificate, iar banii folosiți în interes personal de Harabagiu sau de partenerii de afaceri ai acestuia. Pârâtul Norocel nu a predat lichidatorului toate documentele contabile și nici bunurile aflate în patrimoniul societății. Concluzia lichidatorului: sumele de bani și bunurile societății au fost folosite de Harabagiu în interes propriu. Jurnalistul condamnat pentru șantaj s-a apărat spunând că documentele contabile ar fi fost ridicate de organele de cercetare penală, însă nu a putut preciza exact instituția. La solicitarea instanței de judecată, Poliția Neamț și Parchetul Neamț au comunicat că nu au în lucru dosare privind pe foștii asociați sau administratori ai firmei Producție TV SRL. În aceste condiții, instanța a dispus ca pasivul societății Producție TV SRL, în valoare de 173.593 lei, să fie suportat de Harabagiu Norocel George.

Dosar 254/279/2011 Judecătoria Piatra Neamț

În acest dosar, George Harabagiu a fost dat în judecată de societatea Star Met SA pentru o datorie de 2.454 lei. Omul de încredere al lui Dragnea a cumpărat de la societatea amintită oțel beton, plasă sudată, sârmă și cuie și a uitat să le mai achite. Instanța a admis cererea firmei păgubite și l-a obligat pe Harabagiu să achite suma datorată.  În dosarul 2858/279/2012, aflat pe rolul Judecătoriei Piatra Neamț, Harabagiu a fost dat în judecată de COMPANIA NAŢIONALĂ AEROPORTURI BUCUREȘTI SA. Harabagiu și-a parcat mașina în parcarea aeroportului Henri Coandă, iar la plecare nu a achitat contravaloarea serviciilor. Cum nu a prezentat jetonul de parcare, Harabagiu a semnat o factură fiscală, urmând să achite suma de 500 de lei. Nu a făcut-o, iar compania l-a acționat în instanță. Judecătorii au stabilit că Norocel este bun de plată, obligându-l să achite cei 500 de lei. Iar exemple de acest gen mai sunt și deloc puține. Acesta este Harabagiu. Este prieten cu Arsene de la Neamț, dar și cu Dragnea de la București. Pe toți trei îi leagă ceva: problemele penale. Harabagiu a stat în închisoare, Dragnea are o pedepasă cu suspendare, un dosar pe rolul instanțelor, dar și altele în lucru, iar Arsene este judecat pentru fapte de corupție și cercetat în alte câteva dosare penale.

Daniel MURARU

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

18 comments

  1. bercovici m 1 martie, 2019 at 13:41 Răspunde

    NENOROCELE, NENOROCELE, DACA NU TE/AM CUNOASTE…….
    Faci tu ce faci si tot de penali te lipesti!!
    L-ai supt pe GIGI, l-ai supt pe Frasila, Ti-ai batut joc de Tocu, urmeaza sosetel!!!
    Interlop la interloptrage….
    Haralabagiu company!!!!

  2. George Harabagiu 1 martie, 2019 at 15:54 Răspunde

    De obicei nu intru sa comentez , nici un fel de material de un “ asemenea calibru “. Care m- a speriat ..maxim ! Off Doamne, cit de multi ani au trecut de atunci . S- a nascut un copil , a facut majoratul . Si acum e student . De asta nu am fost de acord sa devina ziarist ! Pentru ca sa nu – i treacă prin cap, astfel de “ stratageme “. Ieftine . Dle , Muraru , sincer am ris cu lacrimi , urmărindu – ti prestatia de “ acoperit “ cu acte in regula. Avea dreptate ( D- zeu sa il odihneasca ) regretatul Radu Timofte . Ai gresit timpurile prietene .. Cazierul meu este curat , permisul de port arma in buzunar , pașaportul la fel. Sunt un CETĂȚEAN FARA ANTECEDENTE PENALE ❗️Juridic , asa stau lucrurile . Te oftici ? Evident ! Crezi ca aceasta “ ciorba reîncălzită “ va impresiona pe cineva ? Am deranjat atit de tare , ca sa merit efortul sa scrii despre mine , aceiași poveste de care e satul Google .. de 20 de ani ! Sau asta e ordinul venit de la Ponta ? Eu iubesc șobolanii .. Daca vrei noutăți iti spun : EU GEORGE HARABAGIU , AM COORDONAT VICTORIA ON LINE a PSD in 2016 ❗️Știai ? Normal ca NU ! Te oftici ? Sunt ferm convins .. Cit despre ce s- a intimplat in 2018 , ( diversiunea Halep, pusă la cale de Firea, apropo ‘) NU te da cu părerea . Esti prea mic si prea … jos , pentru un asemenea joc . Scrie, pina nu mai poti ! Oricum NU STII NIMIC ! Cu tot respectul , esti pe linga ! Iti urez succes in continuare si o sa ma gindesc la tine.. cind o sa- mi continui ( linistit ) ce am de facut . Cit despre razboiul meu cu Ponta, stai fara grija . E la alta categorie ! Este părerea mea de cititor asumat ! Poate , singurul

  3. George Harabagiu 1 martie, 2019 at 16:13 Răspunde

    Maestre , NU MA CENZURA ❗️Please .. PUBLICA COMENTARIUL ANTERIOR ! Vorbesc eu cu PONTA ( sau cu Harbuz ) sa nu iti taie “ portia “. Fii bărbat , zmeule ❗️

  4. Elena 1 martie, 2019 at 20:33 Răspunde

    Mai Harabagiule, Rușine să-ți fie! Un (***) ai fost si asa ramai ! Nici figura nu te ajuta pentru a arată a ,,biped”
    PUȘCĂRIAȘ ESTI SI VEI RAMANE!
    Iar fara prea mult efort ajungi iarasi la MITITICA ! Hai sictir!

  5. Alina 1 martie, 2019 at 21:58 Răspunde

    Ce nu stie personajul enuntat mai sus(Harabagiu)in ceea ce priveste situatia cazierului si dupa expirarea perioadei de „incercare” este ca datele fisierului unde sint consemnate faptele lui, deloc neglijabile, se stocheaza intr-o baza de date neaccesibila omului de rind. Dar cel mai important lucru este memoria colectiva a oamenilor care-i cunosc trecutul si al carui continut nu se va sterge niciodata. Uneori copiii, in astfel de situatii ajung sa fie stigmatizati de societate pentru faptele reprobabile ale parintilor. Nu este neaparat obligatoriu sa se intimple aceasta situatie. Cind totusi se intimpla, abia atunci parintele copilului in cauza simte cu adevarat efectul greselilor tineretii. Efectul de bumerang este devastator. Nu este vina lui Harabagiu in situatia de fata, ci a celor care au acceptat „asocierea” cu acest personaj. Acesta este „targhetul” lor.

  6. Apostol 1 martie, 2019 at 23:01 Răspunde

    Mai nenorocelule (bravo bercovici!), am intarziat putin sa intervin pentru ca am asteptat sa-si faca efectul (***) si (***) (nu pentru mine). Hai sa le luam pe rand. In primul rand te stiu de cand ai inceput sa faci cativa purici prin zona, eu avand vreo 9 ani de viata mai mult decat tine, dar si infinit mai multa minte decat tine. Stratagemele tale nu sunt decat niste scenarii de om bolnav care nu urmaresc decat sa-ti aduca profit maxim pe un fond complet distructiv. Daca ne spui ca dl Muraru e acoperit inseamna ca e un tip valoros si ne bucuram ca e cel mai citit gazetar din Neamt, dar nu numai. Foarte multi sunt interesati profesional de scrierile lui, ca tot iti plac scenariile bolnave cu servicii si spioni. Dl Muraru va ramane acoperit de aprecierile si recunostinta noastra pentru curajul de a scoate la suprafata mizeria pe care o produc cei ca tine si cei care te finanteaza. Cazierul tau e curat, normal, asa se intampla dupa un numar de ani. Dar ce nu stii tu, altfel un imbarligator cu povesti stiintifico fantastice despre comploturi, in cazierul operativ iti vor ramane faptele atat timp cat traiesti. Cum crezi ca ar putea cineva sa se oftice ca esti un penal? Esti sanatos la cap? Eventual se bucura cu totii. Spui ca tu ai fost Dumnezeul victoriei on line a psd-ului in 2016. Adica a mizeriilor care au inundat on line-ul. Daca te-ai pricepe cat o boaba de piper la politica, ai sti ca ceea ce numesti tu victoria psd-ului a fost de fapt un esec al democratiei. Oamenii au ales sa nu se prezinte la vot si asa a ajuns psd-ul sa distruga tara avand votul a doar 18% din numarul total de alegatori. Cu o opozitie de figuranti, cu un varf de lance precum Ciolos care oscila intre scenele pe care sa urce, s-a ajuns la cea mai neagra perioada a perioadei postdecembriste pentru Romania. Asa ca nu ai fost decat un gunoi printre gunoaie, nicidecum vreun invingator. Din nou, sa ne ofticam? Doar te uram din tot sufletul si-ti dorim atata bine cat ai facut tu tarii asteia. Vorbesti despre diversiunea Halep, tu? Tot bolnav ai ramas. Atunci ti-ai asumat dandu-ti demisia de prin subsolurile de partid. Pana si tatal hotilor dragnea s-a dezis de tine ca lucrurile o luasera razna. Iar acum dai vina pe Firea? Firea care avea dispozitie de la partid sa-ti finanteze toate golaniile si sa te plateasca. Uita-te la fotografia facuta la Sala Palatului (ca noi ne aducem aminte filmarea cand o faceai pe protectorul lui Firea, simuland ca vorbesti la statie si asezat strategic in spatele ei stiind ca toate televiziunile centrale transmit in direct). Esti bolnav rau, baiatule. Poate suntem noi prea mici pentru liga in care joci tu, dar ti-ai pus vreodata intrebarea daca vreunul dintre miile de cititori ai acestui site si-ar dori sa joace in aceeasi liga cu tine, soseta sau daddy? Nu cred. Si asta o vei constata probabil din comentariile cititorilor. Nu pot sa inchei fara sa-mi exprim satisfactia ca nici macar nu ai reusit sa candidezi in orasul meu, Roman. Cel mai probabil ai vrut sa candidezi dintr-un motiv simplu, exista un spital de psihatrie. Dar nu fi trist ca astia din liga ta vor sa-l transforme intr-o sectie. Ai devalizat orice firma ai atins-o. Televiziunile unde ai aberat s-au desfiintat aproape. Tunul cel mai mare l-ai dat la Bucuresti, la Giga. Cred ca poate sa depuna marturie si d-soara Arcan, mai ales ca tu stii ce sacrificii a facut sa apara pe sticla. I-ai tradat pe toti pe care i-ai jefuit, pentru un leu in plus. Lui Pinalty ii datorezi cat nu-ti inchipui pentru ca te-a intors din drum in timp ce mergeai la un alt santaj unde ti se pregatise un flagrant. Daca soseta ar sti cum il mulgeai de bani iar pe de alta parte mergeai mereu la raposatul Tarata si-i turnai tot ce facea si nu facea, te-ar arunca in Bistrita. Pentru tine, cu problemele pe care le ai, e normal sa ti se para ca suntem niste furnici neinsemnate. Razboiul tau cu Ponta? Ala se pisa pe tine din orice pozitie, oricate ode ai canta Israelului pentru a-i intra in gratii lui daddy. Daca daddy spunea ca iubeste Costa Rica, te declarai fanul numarul unu. Altfel, Ponta nu e departe de voi. Nu esti decat o persoana (ne)demna de mila. Cand dracu o sa intelegi, tu si gasca de penali pe care o slujesti, ca totul se afla? Iar tu, nenorocelule, din liga si de la inaltimea comploturilor pe care le coordonezi din antecamera deciziior strategice ale tarii, ai ajuns sa fii soferul unei prefecturese de provincie, sluga umila a politicienilor de la putere? Nivelul tau e mult mai sus, eu cred ca ministrii ar trebui sa-ti raspunda si noaptea la telefon si sa se prezinte ori de cate ori ii convoci. Mi se pare umilitor sa o slujesti pe soroceanca, avand in vedere palmaresul tau. Sper ca nu e vreo pedeapsa. Si nu pot sa cred ca urmeaza sa fii angajat la prefectura, cum circula barfele prin presa. Eventual sa te puna prefect si pe soroceanca la cabinetul tau. Da-o naibii de treaba, nu te lasa calcat in picioare. Cred ca toti psd-istii din judet isi doresc sa le fii prefect. Scuzati-mi comentariul foarte lung dar nu m-am putut abtine sa nu spun toate astea, ca un apostol. Dar cred ca majoritatea il stim prea bine pe specimen si ne-ar trebui o saptamana sa amintim toate inselaciunile pe care le-a facut, inclusiv cu ssang yong-ul cu care se plimba dar nu-l platise amenintandu-l cu soseta pe proprietar. Acum si-a luat passat si numar de inmatriculare cu W. Cum altfel, ca-i plac povestile si compoturile inventate pentru care vine el si vinde solutii. Are un ucenic in persoana celui mai slugarnic jurnalist de la http://www.ziardespreorice.ro

    • janel 3 martie, 2019 at 09:50 Răspunde

      Apostol, cum iti poti imagina ca baragladina asta va citi ditamai letopisetu’. Uita-te si tu la exemplar si la cum scrie el! Lui tre sa-i spui simplu ce crezi despre el. Ceva de genul infractor, puscarias, interlop, gunoi etc

  7. Stefan 2 martie, 2019 at 13:12 Răspunde

    E de neinteles cum functiile obtinute intuneca mintile celor mai multi functionari!Doamna prefect nu avea ce cauta in masina cu Harabagiu, sub nicio forma!Aceasta este motiv clar de demitere din functie si daca Arsene se trezeste din somn, ar trebui sa actioneze!Are langa el doar personaje puse pe capatuiala, care il vor vinde cu prima ocazie…

  8. bercovici m 2 martie, 2019 at 13:56 Răspunde

    am facut un comentariu. dece nu apare???

    Admin.: Toate comentariile au fost publicate. Mai verificati o data, va rugam! Aveti un comentariu care a fost publicat ieri, 1 martie.

  9. Claudiu 2 martie, 2019 at 17:59 Răspunde

    Așa s-a ajuns în țară asta, un soi de semianalfabeti cu licee si facultati dubioase, care încă nu știu să scrie cu î din a,dar care sunt mari coordonatori. Specimenul acesta merge (***) mereu la volan,toată lumea cunoaște aspectul.Eram la cinema acum cateva luni,a venit specimenul a scuipat pe jos semințe și resturile le a lasat pe jos ca un rege,sticlele la fel, niște jejuri umane căci și partenerul său a procedat la fel.Nu va agitati,la viata lui ,3 ani mai are pana la infarct, mă mir că mai trăiește la cat (***)…

  10. Dobre 2 martie, 2019 at 18:41 Răspunde

    Citesc pe alt site si ma minunez ce debiteaza personajul. In urma unui articol, ca si aici, personajul intra si comenteaza ca „din ratiuni de confidențialitate nu ii este permis sa furnizeze detalii suplimentare, in ceea ce priveste prezenta in instituții ale statului roman, alături de demnitari ai Romaniei ( atit in tara cit si in străinătate ) Pentru detalii suplimentare, roaga autorul sa se adreseze organelor abilitate.” Acelasi personaj bolnav. Numai un om bolnav poate scrie asa ceva. Daca era vreo piesa importanta nici nu aparea la o primarie de comuna, pardon oras. Spune ca a expilcat alesilor locali in ce calitate se afla, dar indiferent de calitatea (proasta) in care se afla e platit din bani publici. M-a facut sa rad la fraza cu adresarea la organele abilitate. Pare un analfabet functional, nu stie cand sa foloseasca trimiterea. Omul e dus rau, auzi la el, insoteste demnitari in tara si in strainatate. Nu si-a luat tratamentul, mai mult ca sigur. Trebuie compatimit, e o faza destul de avansata a bolii daca el merge la o sedinta de consiliu local si viseaza ca e in Congresul american din pozitia de trimis al NSA. Dar asa cum spun ceilalti care comenteaza, la el nu trebuie sa ne mire nimic. Si chiar e o idee buna sa spuna fiecare ce stie despre maleficul personaj, ca sa nu creada ca suntem asa cum spera.

  11. Ioana 2 martie, 2019 at 20:01 Răspunde

    Ma mir totusi cum de nu intervine acest malefic personaj!
    Din cate stiu eu, la angajare ai nevoie si de un consult psihiatric si examen psihologic!
    Ajutați-l săracul de el!
    HU! HU! HU!

  12. mihnea 3 martie, 2019 at 14:42 Răspunde

    Un cuplu de serial tv. harabagiu si Soroceanu.Nici un regizor de film n-ar fi nimerit doi actori mai potriviti pentru serialul de lung metraj „Schimbatorii de valuta”

  13. Costel 1 iunie, 2019 at 15:14 Răspunde

    Puscariasul asta care e om de baza la PSD Neamt si la Prefectură face de cateva zile spume cautand in stilul lui vinovatii. Evident ca nu vede adevaratii vinovati ci vrea sa-i execute tot pe psdistii cat de cat civilizati.
    Dar e bine ca e la Prefectura in poza cu aceasta Soroceanca. La capitalul negativ de imagine al duamnei Soroceanu aceasta aduna si zestre de imagine a acestui penal dar si efectele apucaturilor de acum ale complexatului.
    In calitate oficiala de sofer la Prefectura acesta se duce in controale la Primarii unde se manifesta agresiv, o face pe Justitiarul, ameninta etc.
    Uzurpare de calitati oficiale de numeste ce face acest individ iar Politia Neamt care ar fi trebuit sa deschida dosar penal din prima clipa cand in spatiul public au aparut asemenea informatii se face ca ploua.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.