Pentru ce am ieșit în decembrie în stradă? Pentru aceste orătănii comuniste, care nu lasă comunismul să moară?

5
138

 

Cât de jos mai putem coborî ? Pe 16 decembrie începea revolta de la Timișoara, iar a doua zi au căzut câteva zeci de morți. Toți doreau libertate și democrație, iar majoritatea celor căzuți au fost tineri, pentru că ei erau cei mai însetați de libertate și erau entuziaști. Nu aveau ce pierde, iar dacă-și pierdeau viața, merita, pentru că visau și sperau. Curajoși până la nebunie au plătit cu viața, mulți dintre ei acceptând moartea! Poate sperau la demnitatea și statutul de erou pe care îl meritau din plin. Nu au primit nici una, nici alta, ci doar oprobiul comuniștilor, care au preluat conducerea politică, și a securiștilor ce au jefuit statul român. Decembrie 1989 trebuia să fie trenul care ducea România spre libertate, democrație și normalitate, dar am pierdut acest tren. Până astăzi, perioada postdecembristă a adus mizerie, sărăcie, debusolare, imoralitate, furturi nerușinate, distrugerea țării și promovarea unor creaturi care au comun cu umanitatea doar aspectul fizic. Sub Ceaușescu, vietăți ca Dragnea, Dăncilă, Tăriceanu (ăsta era tare de cap și înainte ), Toader etc nu puteau exista decât pe șantiere sau prin închisorile patriei. 
Pentru ce am ieșit în decembrie în stradă? Pentru aceste orătănii care nu lasă comunismul să moară?
Români, dictatura lui Dragnea cu infractorii din jurul lui este mult mai periculoasă decât cea a lui Ceaușescu. Fostul dictator era primitiv, dar patriot în felul său. Avea și el slugi proaste, dar în plan secund se folosea de specialiști. Ce specialiști găsiți pe lângă Dragnea? 
Dacă în această țară mai sunt oameni, ar trebui să se întrebe cum de am ajuns aici, cum a fost posibil ca pe trupurile celor căzuți în Decembrie 1989 să fie promovați pitecantropii de azi, care au pângărit sângele vărsat de fiii țării.
Eroii noștri se răsucesc în morminte, în cazul fericit în care îl au, în timp ce diavolii, ce conduc România de azi, dansează cu cinism și sarcasm pe ruinele unei țări pe care au distrus-o și au furat-o. 
Cei ce au căzut în decembrie 1989 sunt îngerii de care ne batem joc zilnic, acceptând dictatura celor atinși de virusul P.L.M.H.I.!

(Sursa foto: You Tube)

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

5 comments

 1. valisor 18 decembrie, 2018 at 07:53 Răspunde

  Așa-i, ei nu lasă comuismul să moare, comunismul nu ne lasă pe noi să trăim. În concluzie, iertați-mi franceza, MUIE PSD! (decât numai asta, că e consacrată, e metaforă deja, altele nu e frumos)

 2. janel iosub 18 decembrie, 2018 at 16:31 Răspunde

  Da, asa este am iesit in strada pt UTC isti si (***) gen DAN CONSTANTIN, IOAN MUNTEANU, ala care a fost seful DGASAPC ani de zile, Munteanu Gheorghe cel care a fost seful caminului de batrani, PUSCASU, cat si alti comunisti (***) care ne-au vandut tara, iar acum copii lor sunt secretari de stat, directori, politisti, ofiteri de informatii etc!!! Pentru (***) astia au murit oameni nevinovati la asazisa revolutie!!

 3. FLORIN 21 decembrie, 2018 at 07:31 Răspunde

  Asteptarile noastre de la acest popor sunt prea mari.

  Este un popor care in ultimile doua mii de ani nu a evoluat deloc.

  Karl Marx și Friedrich Engels acum 150 de ani caracteriza acest popor perfect:

  “Romanii sunt un popor fara istorie, destinati sa piara in furtuna revolutiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevolutiei si vor ramane astfel pana la extirparea sau pierderea caracterului lor national, la fel cum propria lor existenta, in general, reprezinta prin ea insasi un protest contra unei marete revolutii istorice. Disparitia lor de pe fata pamantului va fi un pas inainte.”[1]

  Disolutia pina la disparitia acestui popor se intimpla in prezent.

  Pe aceste meleaguri nu vor ramine decit tiganii.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.