Arsene, chef de chef la crâșma cumătrului

4
1125

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a invitat peste 100 de persoane la petrecerea pe care o va da în cinstea zilei sale de naștere. Inculpatul din fruntea CJ-ului s-a născut într-o zi de 11 septembrie, însă în acest an ziua de naștere l-a prins prins în București unde își petrece cel mai mult timp, de altfel. Cum nu a fost în județ pe 11 septembrie, Arsene a ales ziua de 13 pentru a sărbători alături de prieteni și nu numai, pentru că la petrecere au fost invitați inclusiv consilieri județeni din opoziție. Bineînțeles, au fost invitați și parlamentarii PSD de Neamț, primari PSD, dar și câțiva președinți de consilii județene din Moldova. Oaspeții se vor delecta cu bucate alese și băuturi fine unde în altă parte dacă nu la Turnul Berarilor, restaurantul aflat în proprietatea lui Vlasie Ginel, nimeni altul decât cumătrul lui Ionel Arsene.

Restaurantul Turnul Berarilor

Nu știm ce cântăreți de renume vor gâdila urechile fine ale oaspeților, însă nu este exclus să vină manelistul Florin Salam. Varianta este de luat în calcul, mai ales că Arsene a fost suprins în fotografii la nunta lui Dragnea Jr. în timp ce dansa cu foc (FOTO), ), alături de alți lideri PSD, pe ritmurile manelistului cu nume de mezel. Ginel, patronul restaurantului Turnul Berarilor, este și cel care controlează firma Aqua Parc SRL Roznov, are cele mai multe contracte cu bani publici de la Consiliul Județean Neamț. Recent, firmei din Roznov i-a fost încredințat un contract de peste 50.000.000 de lei pentru lucrări de regularizare a râului Cracău, în zona Slobozia-Roznov. Nu s-a organizat licitație, la mijloc fiind vorba de încredințare directă, banii fiind din fondul de urgență al Guvernului.  

(Sursa foto: cancan.ro)

Daniel MURARU

Citeste si:

Arsene și activul PSD, chef de chef la crâșma lui Ginel-Aqua Parc

 

4 comments

  1. Ion 13 septembrie, 2018 at 14:54 Răspunde

    Si mai controleaza o societate Stef Edil CDP Savinesti cu care merge blat la licitatii. Ambele, AquaPARC si Stef Edil sunt trecute pe numele verisoarei Cadare Ancuta

  2. mihnea1 13 septembrie, 2018 at 15:15 Răspunde

    Va dati seama ca a invitat cotizantii. Iar va strange bani senatoarea care a descoperit acidul hialuronic la peste 50 de ani. Va folosi prilejul pentru a le transmite tuturor ca el controleaza totul si in scurt timp vor deveni Dumnezei in tara, ca sa-i tina alaturi. Doar ca 75% dintre participanti nu-l cred si abia asteapta sa-l dea jos din toate functiile. Si tot in scurt timp vor deveni istorie neagra. A ales ziua cu ghinion, pentru ca va fi ultima aniversare cu asa alai si din asemenea pozitie. Iar cand o sa cada, nici cumatrul Vlase nu-i va mai da procentele.

  3. valisor 17 septembrie, 2018 at 07:50 Răspunde

    De data asta, sincer le urez derbedeului și invitaților lui “veșnică pomenire”, cu continuarea “aminti-și-iar decât dracu”! că de criminalitatea acestor blestemați și mie mi-au murit dintre cei dragi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.