Jănel aruncă bomba, ca să-i cadă lui Arsene…scaunul

17
238

Jănel Iosub, fost director al societății Locativ Serv, firmă aflată în subordinea Consiliului Local Piatra Neamț și fost membru PSD s-a supărat rău, dar rău de tot pe Ionel Arsene, președintele inculpat pentru fapte de corupție al Consiliului Județean Neamț, dar și pe oameni apropiați ai acestuia, respectiv Oana Bulai, fostul administrator public al CJ Neamț, promovat de curând consilier personal al premierului Dăncilă. Jănel a ajuns director la Locativserv cu sprijinul PSD și a părăsit funcția în momentul în care PSD-ALDE a pierdut majoritatea în Consiliul Local Piatra Neamț, PMP alegând să meargă cu liberalii. Rămas fără loc de muncă, Jănel a încercat să se angajeze prin diverse locuri. A se citi companii aflate în subordinea Consiliului Județean Neamț. Nu a reușit, însă a fost promovat în Consiliul de Administrație la societatea Troleibuzul SA, firmă controlată de Consiliul Județean Neamț. Și încercarea de a se angaja în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Eco Neamț s-a soldat cu eșec. A fost momentul care l-a înfuriat la culme pe Iosub care, în urmă cu câteva luni, intra în biroul lui Ionel Arsene sau al Oanei Bulai ca la el acasă. Jănel îi acuză pe Arsene și pe Oana Bulai de trafic de influență, prin aceea că aceștia ar fi făcut demersuri să fie angajat la ADI Eco Neamț. Numai că planul a dat greș, Jănel Iosub ratând angajarea la Adi Eco Neamț. Pentru a confirma afirmațiile, Iosub ne-a pus la dispoziție schimbul de mesaje cu cei de la Adi Eco Neamț. Acuzațiile cu traficul de influență nu prea stau în picioare, mai ales că infracțiunea nu s-a consumat, Jănel nefiind angajat. Însă și pentru asta are o explicație fostul membru PSD, el afirmând că ceea ce i s-a întâmplat se datorează încercării lui de a obține informații care ar arăta dimensiunile jafului de la compania Troleizbuzul SA, acolo unde are calitatea de membru în CA. Simțind că a fost tras pe sfoară, Jănel Iosub a solicitat celor de la Adi Eco Neamț să clarifice mai multe aspecte legate de participarea sa la concursul pentru ocuparea funcției de „specialist monitorizare contracte”. În acest sens, a trimis o adresă în data de pe 4 iunie:

 

 „Subsemnatul Iosub Janel cu domiciliul stabil in municipiul Piatra-Neamt, in calitate de candidat la functia de” Specialist monitorizare contracte” din cadrul ADI ECO NEAMT, va rog respectuosi sa-mi comunicati pe adresa subsemnatului de email urmatoarele: In data de 29 mai 2018 am participat la un interviu pentru ocuparea postului mai sus mentionat, in urma solicitarii telefonice a unei persoane din cadrul institutiei dumneavoastra. Cu toate ca am fost acceptat la interviul respectiv, presedintele acestei asociatii intercomunitare, dl Diaconu, cat si dna Popa din cadrul comisiei mi-au reprosat ca nu indeplinesc criteriile de studii necesare!!!!!! Cum este posibil sa fiu chemat la un interviu daca nu indeplinesc conditiile necesare?! Tinand cont ca erau 3 posturi iar noi candidatii am fost in numar de 4 persoane, pot intelege ca subsemnatul a fost chemat de” decor “sau “mana moarta”, deoarece posturile erau “amanetate” dinainte si totul trebuia sa in regulal?!! Pe baza carei legi s-a organizat acest concurs pentru ocuparea posturilor respective, tinand cont ca un concurs are doua etape:1) proba scrisa si2) proba cu interviul? Cine a dispus ca acest concurs sa aiba numai proba interviului? De ce nu s-a afisat pe site rezultatul sau sa fim anuntati telefonic cine sunt castigatorii celor 3 posturi? Am sunat la institutie si am vorbit cu directorul institutiei, respectiv dl SENDREA, iar acesta a spus ca nu stie, nu se baga deoarece altii au fost in comisie!!! Va rog ca cei in masura sa-mi raspunda solicitarilor in termenul prevazut de legislatia in vigoare”

A doua zi, Adi Eco Neamț, sub semnătura președintelui Adrian Diaconu, răspunde adresei înaintate de către Jănel Iosub, prin care este anunțat că dosarul său a fost respins din cauza lipsei studiilor de specialitate și a experienței în domeniul protecției mediului.

Adresa ADI Eco Neamț:

A fost momentul în care Iosub a luat foc. Imediat a pus mâna pe… tastatură și le-a trimis celor de la Adi Eco Neamț un mesaj în care le reamintește că a fost „împins” să depună cerere de angajare de Arsene și Bulai. Iosub dă de înțeles că i s-a promis că va fi angajat la Adi Eco Neamț și că responsabilii din asociație știau, pentru că ar fi fost informați de către Arsene și Bulai.

 

„Subsemnatul Iosub Janel  doresc sa va aduc la cunostiinta urmatoarele aspecte referitor la raspunsul trimis , semnat si asumat de presedintele ADIECONEAMT,dl Diaconu: In primul rand as dori respectuos sa va intreb daca nu va este rusine sa mintiti cu atata nonsalanta si tupeu stiind faptul ca presedintele C.J  ARSENE  IONEL, cat  si  CONTRY MANAGERUL  judetului Neamt  BULAI OANA m-au trimis sa depun cerere de angajare inca din luna martie si stiati atat dumneavoastra dle presedinte al ADIECONEAMT, cat si directorul SENDREA si CONACHI DORU director in cadrul C.J Neamt!!! Persoanele mai sus mentionate au vorbit atat cu dumneavoastra, cat si cu directorul SENDREA despre angajarea subsemnatului, iar acum imi remiteti un raspuns inept si mincinos, deoarece statutul vi-l confera (deocamdata!)!!! Cum va explicati faptul ca subsemnatul a depus cererea de angajare INCA din LUNA MARTIE AC si dosarele pt concurs au avut ca perioada de depunere, perioada incadrata intre 21 mai si 25 mai ac?!!!! Ati uitat dle SENDREA despre discutiile avute cu subsemnatul, cat si cu alte persoane cu functii inalte referitor la angajarea subsemnatului? Dle presedinte Diaconu, ati uitat de convorbirile telefonice cu subsemnatul pe aceasta tema? Daca ati uitat, subsemnatul NU A UITAT. Tin sa va instiintez ca folosirea unui simulacru de concurs, cat si traficul de influienta coroborat cu folosirea influientei unor PERSOANE   cu  functii de conducere, se pedepseste conform codului penal cu inchisoarea. Va rog sa explicati cui trebuie,de ce subsemnatul are data din martie pe cerere, iar ceilalti contracandidati trimisi “la pont” sigur au datele din luna mai, mai precis sfarsitul lunii mai???? Nu mai punem la socoteala oameni cu FUNCTII IMPORTANTE din C.J sI INSTITUTIA PREFECTULUI DE NEAMT CA STIAU ACESTE ASPECTE RELATATE DE SUBSEMNATUL IN SCRIS. Imi rezerv dreptul de a oferi trusturilor de presa acest email remis institutiei pe care o conduceti, pentru o mai buna informare a cetatenilor acestui judet, cat si a institutiilor de drept care pot sa se auto-sesizeze in conformitate cu prevederile legale! Totodata imi asum cu deosebita responsabilitate tot ceea ce am scris si pot dovedi cu probe si martori”

Jănel Iosub afirmă că deține probe clare care-i confirmă spusele și că este dispus să le depună la dispoziția instituțiilor de drept.

Daniel MURARU

Citeste si:

Jănel Iosub vrea la Adi Eco Neamț. Singura funcție disponibilă: „monitor contracte salubrizare”

Refuzat la angajare de Adi Eco Neamț, Jănel mitraliază pedeliștii „înfiați” de PSD

 

17 comments

 1. tudor 8 iunie, 2018 at 15:51 Răspunde

  ca sa faci parte din echipa lui Soseta, draga Jeane, tre sa ai domiciliul stabil pe raza muncipiului Targu Neamt, sa ai ciocu mic si sa stai capra. Tu nici una din aceste conditii si conditionalitati NU LE INDEPLINESTi. In plus mai umbli si cu rubu de acetilena printre cetateni.

 2. tudor 8 iunie, 2018 at 15:55 Răspunde

  Gandeste-te si tu, ce se intampla acum daca erai trimis cu camionu la miting la Bucuresti si tu dadeai drumu la ventilu cu carbid in public. Asa ca Soseta te-a citit. Uite si tu ce ghiocei ocupa functii pe la societatile Cj si vei vedea ca nu semeni cu ei.

 3. mihnea1 8 iunie, 2018 at 22:16 Răspunde

  Janel cel viteaz si-a cam terminat epopeea in psd, asa cum a terminat-o si in alte partide pe unde a incercat. Totusi, ce va ramane cu trio-ul Janel- Nita – Harbagiu? Arsene o sa puna pensionarii sa-l urmareasca. Poate il scoate si din ca-uri. Acum se va vedea cat e de curaos Janel si daca va merge pana la capat, pentru ca arsene si bulai nu-l mai au suflet de mult timp.
  P.S. acum intelegi nea Janel ca arsene si gasca te-au folosit impotriva adversarilor politici (sa-i ataci si sa-i balacaresti prin presa) iar acum te-au aruncat ca pe-o masea stricata? Stii ce-i mai grav? Ca lumea e mica si te vei lovi de multi pe care i-ai jignit mitocaneste. Suculet abia te asteapta sa te umileasca. Nu uita si nu iarta. Poate iti vinde xanax vreo strategie de independent sau ong-ist.

 4. gica 9 iunie, 2018 at 07:15 Răspunde

  Nu-l mai băgați în seamă pe acest (***)…..
  Î-şi merită soarta….
  Nu-i mai plângeți de milă,căci vă înşelați amarnic….
  Ține-ți minte ce vă spun……

 5. George 9 iunie, 2018 at 18:21 Răspunde

  Gata Jane toti electrojii? Sudeaza la tub cu acetilena poate e mai mult noroc,nu di alta da Romel,Valy si compania zic hasta la vista Jane

 6. janel iosub 9 iunie, 2018 at 21:24 Răspunde

  Este usor sa stai in spatele tastelor si sa improsti cu laturi, insa eu ii respect atat pe cei care ma sustin, cat si pe cei care ma critica. Fiecare cetatean are dreptul la libera exprimare, insa vreau sa vad si eu pe cineva care macar piscuie ceva atunci cand este persecutat?! Daca nu spui nimic, nu este bine, daca iei atitudine iar nu e bine!! Un popor plin de “genii” si cosmopoliti care isi merita soarta.

  • valisor 12 iunie, 2018 at 10:19 Răspunde

   Că am ajuns să formăm “tabere”, pro și contra, pentru nulități în esență, asta e țigăneala care s-a întâmplat poporului român, “valorosule”!

 7. anca 11 iunie, 2018 at 08:38 Răspunde

  draga jenica, tu pe fond ai dreptate insa exista momente cand trebuie sa taci, altele sa le treci cu vederea, in altele sa te prefaci ca ploua…exact ca atunci cand ai introdus teroare la Locativ, cand cheltuiai banii nostri dupa bunul plac.Tu, acum esti victima vorbelor si a faptelor tale…tine minte, cat va fi tg neamt in piatra neamt nu mai ai vreo sansa..

 8. janel iosub 11 iunie, 2018 at 11:33 Răspunde

  @ Anca. Ia adu tu o dovada ca iti cheltuiam banii tai. Hai da -le celor din presa sa scrie. Daca esti platita sa slugarnicesti vreun partid sau vreo lepra nu ai decat, insa nu-mi pomeni mie numele si fii mai decenta!

  • valisor 15 iunie, 2018 at 22:24 Răspunde

   Jănele, citindu-te aici parcă-l aud pe Dragnea mâncând agaricuși mai “dadaistic” chiar decât maistrul Halabagiu.
   Mai bine caută un timp pe Goagăl vreo vorbă de duh, zice-o și apoi taci și dă-te la fund și las-o așa ca să pari că rămâi filozof.

 9. Lory 11 iunie, 2018 at 15:52 Răspunde

  Janele, te-ai prins mai tarziu ca de la Locativserv te-au executat cu sprijinul oamenilor lui Arsene. Cine sta toata ziua bot in bot cu marele politician din Piatra Neamt, Romel Barjoveanu? Tizul tau, Robert Iosub!
  Robert isi lua temele de la Romel si apoi mergea la Arsene si la Bulai si le picura in urechi tot felul de otravuri la adresa ta si a altora din PSD. Ca teoria aia cu alianta de la Piatra Neamt schimbata la Bucuresti e pentru fraieri, adevarul e ca PSD nu a stiut sa isi respecte aliatii de la PMP si atunci le-a fost mai usor celor care doreau o shimbare de macaz. PSD luase PMP la remorca si ii daduse doar functia de vice la CJ pentru Dulama in rest… Aroganta marca Arsene. Si la cat e de arogant bossul de la Tg. Neamt la fel de usor de manipulat s-a dovedit pentru Robert si, de la distanta, pentru Romel. Pentru ca asa e facut Arsenius, sa bage in seama numai pe cei care ii susura in ureche ca #ASTAEVINALUI, ii spala masina sau ii curata haina de scame. De ce crezi ca principalii lui sfatuitori sunt aka Robert, Nicoleta, Barbulet si cei ca Timofte sau altii care au mai incercat sa-i deschida ochii au fost dati cu rotile in sus.
  Oricum, ai grija pe unde mergi seara, Janele, ca distepti ca (***) ti-au pus gand rau… Si ai vazut ca pentru Arsene, Bulai, Varlan etc ai fost bun doar cat te-ai luptat in locul lor in timp ce ei faceau si desfaceau combinatii.

 10. Jas kare 12 iunie, 2018 at 07:51 Răspunde

  Ca bine le zici pirando. Jane!! Ai grija unde pasesti noaptea, le zice bine tanti asta.Valy, Romel,Paul si Co te au sapat la maxim

 11. janel iosub 12 iunie, 2018 at 17:47 Răspunde

  Norocul meu este ca nu consum alcool, nu merg noptile prin crasme, sunt un familist convins. Iar cei care cred ca inca mai traiesc in codru si au apucaturi de barbari, sa se gandeasca bine ce vorbesc si ce pun la cale, fiinca orasul este plin de praduitori!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.