Refuzat la angajare de Adi Eco Neamț, Jănel mitraliază pedeliștii „înfiați” de PSD

33
405

Jănel Iosub, fostul director al Locatiserv SRL, societate aflată în subordinea Consiliului Local Piatra Neamț, este nelămurit și se întreabă de ce în „funcțiile chee” sunt menținute persoane instalate în perioada în care Gheorghe Ștefan era tartorele județului și nu numai. Coincidența face ca supărările lui Jănel să răbufnească public la puțin timp după ce solicitarea de angajare făcută la Adi Eco Neamț i-a fost respinsă. Motivul invocat de cei care au analizat cererea de angajare a fost de ordin financiar, asociația nefiind pregătită, cel puțin în acest moment, să facă încadrări. Decizia a fost luată în Consiliul director al Adi Eco Neamț, format din 14 membri (primari ai unor comune din județ) și de președintele Adrian Diaconu. La câteva zile după ce i s-a comunicat că nu poate fi angajat, Jănel Iosub a ieșit la atac, arătându-și nemulțumirea față de politica PSD Neamț, care acceptă ca în funcții importante să fie aceiași oameni numiți pe vremea în care PDL-ul era la putere. De furia lui Jănel nu au scăpat Vasile Șendrea, director la Adi Eco Neamț, Ioan Popescu, directorul ITM, Sorin Ulea, directorul DSVSA Neamț, Iftimie Petrariu, șeful Gărzii de Mediu, Nadia Năstase și Adriean Chirilă, șefii de la Troleibuzul, Doru Conache, director tehnic în Consiliul Județean Neamț și om de încredere a lui Ionel Arsene, fostul ofițer SIPI Gheorghe Stanciu, consilier personal al lui Arsene, Remus Munteanu, fiul ex-deputatului Munteanu, Andreea Arcan, fiica senatoarei Emilia Arcan, Dan Vasile Constantin, proaspătul consilier al președintelui inculpat Arsene, șefa de la DGASPC, dar nici foștii pedeliști care nu se mai dau duși din funcții de pe la „Casa Albă”.

Postarea lui Jănel Iosub de pe Facebook:

Acest tablou a fost zugrăvit de Jănel din poziția de membru PSD care a muncit în două campanii electorale, aducându-și un aport important în victoriile partidului. De aici înțelegem că Jănel este nemulțumit că partidul nu a fost recunoscător și că social democrații care au muncit prin campanii pentru PSD, normal, nu au fost recompensați de partid așa cum ar fi trebuit. După ce a pierdut funcția de director la Locativserv SRL, ca urmare a schimbării majorității în Consiliul Local Piatra Neamț, în anumite cercuri au circulat informații privind propulsarea lui Jănel în alte funcții. S-a spus că va fi director la Urbtrans, însă s-a dovedit că Grigoraș, actualul director, este o „nucă greu de spart”. Mai nou, Jănel a încercat, fără succes, să se angajeze la Adi Eco Neamț. Și, totuși, Jănel Iosub câștigă din indemnizația din membru CA, pe care o încasează de la Troleibuzul SA, societate a Consiliului Județean Neamț, peste 1.000 de lei/ședință. Pare a fi singura sursă de venit a lui Iosub în acest moment, răbufnirea sa la adresa portocaliilor, dar și a celor care îi țin în brațe, fiind justificată dacă privești lucrurile din punctul lui de vedere. Numai că Jănel nu pomenește numele principalului vinovat pentru situația pe care o descrie. Este vorba de Ionel Arsene, președintele inculpat al Consiliului Județean Neamț, dar și al PSD Neamț. Arsene este cel care a acceptat să rămână în funcții importante oameni de-ai lui Ștefan. Arsene și-a luat consilieri personali pe Andrița și Vișan, dar și pe Bulai, toți foști membri PDL. Tot Arsene l-a susținut, pentru a obține funcții importante, pe Adrian Niță, fostul șef al Organizației de Tineret PDL Neamț. Cu acceptul lui Arsene au rămas în funcții cei mai mulți șefi de deconcentrate, pe care îi amintește Jănel în protestul său. Tot cu acceptul lui Arsene a fost numită în funcția de vicepreședinte la ANFP fiica senatoarei Arcan, iar în funcția de secretar de stat la Ministerul Sportului fiul ex-deputatului Munteanu. . Nu în ultimul rând, Mihai Dominte, cumnatul lui Arsene a ajuns în două CA-uri ale unor firme subordonate CJ-ului și s-a angajat la Drupo SA, altă firmă a Consiliului Județean Neamț, tot cu sprijin, iar acesta nu avea de unde să vină decât din partea liderului PSD.Deci, toate nemulțumirile lui Jănel, care coincid cu a majorității pesediste nemțene, ar trebui direcționate către Ionel Arsene, el fiind omul fără de care nimic nu mișcă în PSD Neamț în acest moment.

(Sursa Foto: Facebook)

Daniel MURARU

Citeste si:

Jănel Iosub vrea la Adi Eco Neamț. Singura funcție disponibilă: „monitor contracte salubrizare”

 

33 comments

 1. Diana 9 mai, 2018 at 14:35 Răspunde

  Chiar daca nu-l nominalizaeaza explicit, e clar ca toata razbunarea se indreapta spre inculpatul sosetica. Janel stie ca Arsene nu l-a sustinut, iar securistul Stanciu l-a executat prin “note” (nu degeaba l-a pomenit Janel). Sa stiti ca absolut toti psd-istii care au muncit in campanii gandesc la fel sau mai rau dar le e frica sa o spuna public. Mai refuleaza Bourceanu din cand in cand. Vom vedea la alegerile viitoare cine va mai trage cu adevarat in campanie. Va spun sigur, ffff putini. Au muncit pt niste oameni fara caracter care le-au intors spatele. Saracii, traiesc in alta lume.

 2. V.Vasile 9 mai, 2018 at 14:36 Răspunde

  D-l Iosub are partial dreptate deoarece navetistii in ale politicii(pdl, etc)erau pe functii si cand era d-lui director si nu prea a dat cu critica.
  Ce sa-i faci aspiranti multi, sinecuri putine iar jupanul are si el obligatii…

 3. Filip P 9 mai, 2018 at 14:37 Răspunde

  Cred ca deocamdata l-a pus in garda pe Arsene asteptand reactia lui, care poate fi o eventuala numire intr-un post cu malai gras. Daca Arsene nu va reactiona pozitiv, tubul cu acetilena a sudorului va exploda… Faptul ca n-a ciripit nic de Andrita, Varlan, Monda,Visan, Nita , Harabagiu, OB, Husaru,etc va spune ceva?

 4. mihnea1 9 mai, 2018 at 19:24 Răspunde

  Un tablou sumbru a ceea ce a mai ramas din PSD. O gasca de oportunisti care se toarna intre ei pentru a putea avea acces la bani. Cei multi din partid, unii dintre ei si valorosi, au plecat ori sunt ignorati/desconsiderati. Citeam prin presa aservita un interviu dat de OB (evident, pe bani!) in care, femeia cu (***) o lipsa de pricepere crasa in ale administratiei, ne explica ce greu e sa faci ceva concret in administratia judeteana. O mizerie si un tupeu fara seaman al acestei dudui care, in cei 2 ani de mandat, nu a facut decat sa tripleze orice plata/achizitie facuta de CJ. Ne explica, cu acelasi tupeu murdar, ca cei din CJ trebuie sa aiba curaj ca sa poata face ceva concret. Nu duduie, care ti-ai umplut cv-ul de cursuri de dezvoltare personala, nu le trebuie curaj. Le trebuie doar pricepere si cinste. Adica sa aiba pregatire si experienta, dar mai ales sa fie cinstiti. Ceea ce nu e cazul tau, al lui Arsene, Barbulet, DVC si alte hiene. Cat de curand veti da socoteala. Nu esti cu mult mai presus decat unul ca Andrusca. Cine stie sa te descifreze isi da sema foarte usor cat de falsa esti ca om (nu ma refer la plastic, silicon etc). Janele, tata, tu ai devoalat hotii facute de altii la societatea primariei, dar iti plac mizeriile pe care le fac cei de la care astepti recompense? Vorba dlui Muraru, nu i-ai pomenit pe adevaratii vinovati: Arsene, OB, Nita, Nastase, Husaru si alti sforari. Nu ati inteles ca nu mai pacaliti pe nimeni? La puscarie. Tic-tac, tic-tac.

 5. anca 9 mai, 2018 at 19:55 Răspunde

  cat tupeu are acest individ…transforma totul intr-o farsa care se intampla pe vremuri in cate un atelier mecanic cu multi barbati..Mai “palmasule” ce stii sa faci tu, concret, cerand posturi importante?Ai carat pianul , iar acum vrei sa canti la el? nu se poate domnule “idee”ca sa canti trebuie sa cunosti…gramatica…nu ai vrea sa ne lasi?

 6. Cristian 10 mai, 2018 at 06:39 Răspunde

  Asta este societatea in care traim! Anormala! Astia sunt pesedistii! Oamenii chee ai dezvoltării sociale! Si citi ca el! Doar ginditi-va ca ei conduc acest judet, aceasta tara si va veti da seama in ce cloaca suntem! Cind nu stii notiuni elementare de limba romana, ai putea sa stii cum functioneaza o firma, o comunitate, o tara? Ma îndoiesc! Janel, pune mina pe carte, tata! Baieti, la scoala! Acolo este locul vostru acum! Niciodata nu-i prea tirziu! Cit despre munca la partid, las-o moarta! Nu încerca sa duci in derizoriu un cuvint atît de inaltator!

  • florentina 10 mai, 2018 at 09:19 Răspunde

   Leprele astea considera ca daca au lipit afise doua saptamani,in campania electorala, “au muncit la partid”, s-au specializat , si ca urmare li se cuvin functii inalte. Noi care muncim zi de zi, am facut pe bune , nu la distanta sau ff facultati adevarate si ne-am calificat pe bune in domeniile in care lucram, suntem niste neica nimeni pe care se pisa alde soseta cu gasca lui de infractori.

 7. G Popa 10 mai, 2018 at 10:10 Răspunde

  Eu nu inteleg de ce tot ii dati la deal si la vale cu Partidul Social Democrat. In Romania nu exista un Partid Social Democrat. El a fost inscris in registrul Partidelor politice,i-adevarat, dar in realitate NU EXISTA. Ceeace vedem insa este o grupare a PRADUITORILOR SOCIETATII DEMOCRATICE ROMANE, din interiorul careia actioneaza grupari infractionale din care fac parte fostii activisti de partid, securisti,schimbatori de valuta, interlopi si tot felul de curve de alcov.

 8. cristi iancu 10 mai, 2018 at 10:33 Răspunde

  @florentina. Ai dreptate duduio ca numai securistii vechi au dreptul la functii, oamenii cinstiti nu?!! Cata minte iti mai trebuie?? sa scrii asa ceva, insa tot prostul se pricepe la politica si fotbal!!!

 9. florentina 10 mai, 2018 at 19:05 Răspunde

  @ comisar cristi iancu.
  1. Aveti o musca pe caciula.
  2.Unde ati vazut d-stra , in postarea mea, sintagma “securisti vechi”?
  3.Un destept ca d-stra, e musai sa citeasca ce scrie pe etichete ,atunci cand tine cu orice pret sa-si bage sfarla in borcane. Altfel, le poate incurca (ceea ce e cazul domniei voastre) si in loc de dulceata de trandafiri,sa serveasca …rahat(de exemplu).
  4. Un destept ca d-stra , nu ar trebui sa fie cazul a fi trimis de o “proasta”ca mine, sa mai serveasca , asa, de printre borcane, si putina gramatica.
  Altminteri, multa sanatate, si mai multa atentie la…eticheta! Sa auzim numai de bine!

 10. cristi iancu 11 mai, 2018 at 05:29 Răspunde

  Florentino nu fi persuasiva in prostie ca te prapadesti in propriile cuvinte! Tu cu ce te ocupi de tot il blamezi pe acest om care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume? Esti precum babele din fata blocurilor care barfesc non-stop?!

  • florentina 11 mai, 2018 at 08:25 Răspunde

   @cristi iancu.
   Ca sa nu te mai ratacesti in frazele mele, iti scriu pe limba ta.

   1.In mod normal ar fi trebuit sa-ti ceri scuze pentru confuzie, insa tu perseverezi sa fii marlan.
   2.Dupa ce ca te bagi ca musca-n lapte, esti si chior. Repet, unde am folosit eu in postarea mea cuvantul “securist” mai neghiobule?
   2. Ca sa citeti ce scriu eu , trebuie sa ai nitica stiinta de carte, ghiolbanule.
   Ce zici, e pe intelesul tau acum?

 11. florentina 11 mai, 2018 at 08:41 Răspunde

  Erata pentru prietenul meu @cristi iancu
  Ca sa nu zica ca nu stiu sa numar, penultimul aliniat din ultima mea postare va fi numerotat cu 3.

 12. sebi 11 mai, 2018 at 09:17 Răspunde

  Dl Muraru. Facea dl Janel trimitere la Troleibuzul. In presa scrisa din Neamt e o liniste de mormant pe aceasta tema. Ati putea d-stra sau dl Ionut Corfu care banuim ca citeste si Atacul.ro, sa publicati pt noi, contribuabilii, o lista cu firmele media care au beneficiat de contracte de publicitate cu Troleibuzul? Va multumim!

 13. DNA 11 mai, 2018 at 09:37 Răspunde

  BRAVO JANELUTZ !

  Este singurul barbat care are curajul,sa le bage “mortu-n casa” potailor
  politice din PSD,conduse de niste tarani ‘oti si semidocti din
  Borseni si Grumazesti,cu studii de “mangleala”la “Scolile Normale”sau
  mai nou
  ,la Academia de ciordeala a SRI.

 14. cristi iancu 11 mai, 2018 at 10:49 Răspunde

  @Florentina. Tu esti tzatza sau travestita?! Ce limbaj de dama de companie centurista folosesti?! Unde esti scolita? La scolile normale sau la centrul de minori?!

 15. Doina State 11 mai, 2018 at 11:57 Răspunde

  @Flori. Daca incerci sa conversezi cu cristi ( ***) inseamna ca iti asumi acelasi limbaj si comportament. In afara de asta nu ai experienta lui si ca atare lupta ta e pierduta.

 16. Doina State 11 mai, 2018 at 16:05 Răspunde

  Mai sudeaza cristi ca pana la urma ai sa intelegi cum sta treaba cu gandiritu(sa nu te gandesti la prostii). Vad ca esti perseverent rau. Stii bancul cu militianul si banca?. Ei bine, eu ma las. Tu ramai, cine stie, poate intr-o zi te intorci la PSD…

 17. sebi 11 mai, 2018 at 18:36 Răspunde

  Sa stiti ca Janel are jumatate de dreptate. Asta pt ca e asa cum zice el cu toata sleahta lui Arsene imprumutata de la Stefan. DAR pana acum s-a lins cu ei, cu aceasta sleahta. Acum cand s-au lamurit cei poate acetilena lu Janel, l-au ejectat.
  Si cum Janel e smecher crede ca are dreptul sa vb in numele pesedistilor autentici . Noi stim insa ca in regimul Stefan freca clanta usii lu Stefan. Amintitiva.

 18. sebi 11 mai, 2018 at 19:00 Răspunde

  Iar in campanie, ce a zis Soseta. Il iau ca are papagal si da bine ca e reclamagiu. Zice lumea ca pune la zid sistemu lu Pinalti. Stia cate parale face. I-a dat un post care stia ca e pe duca dupa care out. N-are Soseta si Andrita si DVC si Varlanca si OB (era sa zic (***))si ceilalti hoti nevoie de un reclamagiu in gubernie. Aut!Acuma depinde ce informatii detine “Acetilena”. Aia-i!

 19. sebi 11 mai, 2018 at 19:08 Răspunde

  Amintitiva ca in campanie Soseta l-a luat de zalog si pe dr. Juncu. Stia ca omu are reputatie si asta fraier a pus trompeta. Ce sa faca frate Soseta cu Juncu? Il incurca in hotii nu va dati seama? Tot la fel si cu Varlanca. A crezut cai o somitate da acuma dupa ce sia dat seama ca n-are nic decat sclifoseli, a uitat-o pe post. Da eu cred ca o ejecteaza si pe asta .Acuma depinde de cat de des ii spala (***). Aia-i! Si daca nu cumva in timp ce-i spala, il mai invata si oleaca de limba(romaneasca).Aia-i frate, nu te joci!

 20. sebi 11 mai, 2018 at 19:37 Răspunde

  Si inca una pe seara asta. Toata gasca de nemernici care au praduit judetul in timpul regimului PDL, a fost impusa de Stefan lui Soseta. Asta a crezut ca va urma acelasi traseu politic. Adica 12 ani de sefie in care se face bascan. Si i-a preluat sfatuitorii. Numai ca Stefan e pokerist , nu schimbator de valuta. In momentul in care Sose a inceput sa se creada puternic si sa miste in front, jucatorul i-a tras-o decisiv. DNA. Acuma sunt sigur ca Soseta nu stie daca sa continuie sa se creada mare sau nu. Ca mai sunt niste potlogarii pesemne cu care Stefan il are la mana. Daca intr-adevar il are, atunci Arsene e nevoit sa-i mai tina garda de corp credincioaasa lui Stefan in funcii. Daca nu, normal ar fi sa-i ejaculeze imediat afara. Faptul ca nu se intampla acest lucru ne demonstreaza ca Soseta are mult mai multe pacate pe care parintele Stefan le stie si le va exploata asa cum merita un valutist neastamparat.

 21. sebi 11 mai, 2018 at 20:50 Răspunde

  Treaba naspa e ca si dupa douazeci douazeci , tot intre Arsene si Pinalti avem de ales. De ce? Simplu. Din totalul locuitorilor Jud Neamt, peste 50% nu pot evalua in cunostinta de cauza nivelul de crestere a traiului lor zilnic decat prin prisma procentului de crestere a salariului. Iar Dragnea stie ce face. Rupe tot. Da la sarmanii pensionari (captivi si fara cultura) 50 de lei si la bugetarii smecheri 200% la salarii. Ghici cine va castiga alegerile in douazeci douazeci?
  Varianta de rezerva la Neamt e tot Pinalti. Armata lui de sforari si hiene e gata oricand , in caz de esec Dragnea, sa sara pe prada. Si sunt multi si sunt puternici caci PSD a avut grija sa-i ingrase mai mult decat va puteti imagina. Si daca PSD castiga, normal, ei raman drept” specialistii” de neinlocuit ai judetului, caci Gigi inca n-a murit si stie mai multe decat stia Nostradamus…
  Va doresc o seara placuta!

 22. Pacanele 11 mai, 2018 at 21:50 Răspunde

  O intrebare la popor. cata acetilena mai are tubul sudorului? Ca daca se termina, se termina domle si gata. Tot vorbeste lumea de troleibuz, da un post de rupt bilete nu e bun? Ce nu e salar si ala? Vrea numa director? A iesit la pensie o taxatoare, salar avea de 1300 in mana si 20 de bonuri de masa. Lux, pe prafu asta.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.