Arsene, la masă cu premierul Grindeanu și un personaj controversat

3
524

Dacă legătura dintre Ionel Arsene, șeful social democraților nemțeni și președintele Consiliului Județean Neamț, cu Liviu Dragnea este deja una de notorietate, iată că politicianul nemțean este în relații bune și cu Sorin Grindeanu, șeful Guvernului. Informația circula de ceva vreme în anumite cercuri ale politicii nemțene, însa a fost confirmată de tabloidul Cancan. Reporterii publicației i-au surprins pe cei doi, sâmbătă seară, la un restaurant de lux din Herăstrău. Arsene și Grindeanu au fost însoțiți de controversatul om de afaceri brașovean Petrică Hogea, ce are, spun cei de la cancan.ro, un bogat trecut infracțional, având la activ o condamnare de 3 ani de închisoare. Cei trei bărbați, însoțiți de trei doamne, au stat câteva ore bune la discuții, timp în care au servit băuturi și bucate alese. Reporterul de la Cancan, care se afla la o masă alăturată, a estimat că nota de plată a fost la peste 3000-3500 lei, adică 400-500 lei/persoană. Cheltuielile au fost suportate de către condamnatul Hogea. (D.M.)

 

Citește articolul din cancan.ro aici:

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. valisor 13 februarie, 2017 at 10:34 Răspunde

    „Băi Sorine, mânca-ți-aș copiii tăi,” i-o fi zis ăsta, „mai bagă odată 13le! da cu plafon dublu, că vreau să-l mai caut odată pe Muraru, că ăsta e mai rău ca strada; uite că se ia și de gagica lu șăfu!” și, ghiocelic, a consumat doar niște salam cu soia. Și da, a fost cu Merțanu, nu cu ăsta, da cu o Cobră mai veche cu coviltir. Băiatul ăsta e educat, are bun simț modest.
    Crăpa-le-ar salmonicile în ei și atacatul de Grindeanu să-și dea foc de la brichetă! Aceleași urări de bine și sănătate și lui toți ghiocelicheii ghiocelacheului!

  2. Diana 13 februarie, 2017 at 16:11 Răspunde

    Se scot astia cu pixelul albastru. Auzi, erau cu sotiile, discutau subiecte religioase si au participat la un act de caritate (contravaloarea mesei va fi donata batranilor). Aproape ca-ti vine sa-i lauzi! Fi-le-ar sosetele ale naibii!!!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.