Profesorul Năstăselu, atac dur la politicieni:„HOMOSEXUALI ȘI LESBIENE ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI?”

1
910

prof-nastaselu-copy

Homosexuali și lesbiene în Parlamentul României?

Este o întrebare aproape fără sens, deoarece forul legislativ al țării este plin ochi de aceste exemplare. Sunt organizați în grupuri care-și spun PNL, PMP, PSD, ALDE. Nu știu sigur dacă membrii USR sunt normali sau sunt și ei deviați pentru că s-au băgat în politică și deja dau semne că prostituția politică îi tentează. Biserica Ortodoxă și majoritatea românilor au luat foc atunci când s-a ridicat problema căsătoriilor între persoane de același sex. Reacția este firească, dar mult prea târzie. În politica românească, homosexualitatea și lesbianismul au fost mereu încurajate, sprijinite și cultivate. Cum altfel poți numi curvărăseala de pe plaiurile noastre când unii politicieni schimbă partidele precum ciorapii, Boc este acum liberal, Roberta Anastase a devenit și ea liberală, Blaga cu toată gașca lui e și el liberal, cel puțin cât mai este liber, Tăriceanu declară sus și tare că este liberal dar trăiește în concubinaj cu Dragnea și cu PSD-ul. Mai mult, zilele trecute pe un post TV un individ biped de la o grupare politică gay declara nici mai mult nici mai puțin că PNL și PDL sunt unul și același partid pentru că la UE fac parte din grupul popularilor. Parcă a spus totuși populari, nu poponari. Măi oameni buni, că nu mai aveți nici un pic de bun simț , de onoare și de moralitate noi știm, dar nu înțelegem care este sexul vostru. Probabil cei care câștigă alegerile devin activi iar cei din opoziție pasivi și când vin ceilalți la conducere rolurile se inversează. Dar mai am o nelămurire, dacă și-o fac prin rotație de ce mai sunt alegeri și până la urmă care este în mod oficial bărbat și care e femeie ? Că politicienii din România sunt homo și lesbi nu mai este nici o îndoială și ei ne arată acest lucru peste tot și tot timpul, dar de ce mai trebuie să se prostitueze zilnic ? Oricum, după alegerile din noiembrie tot ei vor rămâne în cluburile lor perverse în care noțiuni ca normal, corect, loial, onest, profesionist au fost scoase din dicționar.

Dragi români nu mai căutați Sodoma și Gomora aiurea, ele sunt de ceva ani transferate pe plaiurile mioritice, iar dacă nu aveți ochi să le vedeți, efectele lor le vom resimți noi, cei mulți, pentru că ciudații noștri homalăi au făcut deja pactul cu diavolul și nu mai au frică de smoala fierbinte a cazanului transformat de Sarsailă în saună de lux.

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. valisor 31 octombrie, 2016 at 11:10 Răspunde

    Ca s-o zic scurt, dintr-o suflare, să nu facem discriminări semantice în tablou politic, care de fapt nu e tablou că e un tomberon pentru vopsele de gard fără sensxxx artistic, tot așa cum nici dânșiele nu fac discriminări când ne fac pe noi toți fără să facă diferență de rasă, religie, sex, etnie, sau creieri, ci singura deosebire o face prostia, că adică cu cât mai proști, cu atât mai cu pasiune și, nu știu cum naiba se face că sunt din ce în ce mai pasionați măi… ce plămân de alegător am în mine!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.