Polițistul cu mașina incendiată, amenințat de golani pe Facebook! „Eu te arunc în aer, îți dau foc!”

1
641

Un ofițer al Poliției Române a trecut în această seară prin momente cumplite, după ce indivizi necunoscuți i-au incendiat autoturismul. Este vorba de comisarul Neculai Bodron, șeful Biroului Judiciar din cadrul Poliției Roman, județul Neamț, un polițist apreciat de către colegii săi, dar și de către cetățeni. De ce? Pentru că, așa cum îl caracterizează cei care îl cunosc, dar și rezultatele profesionale, comisarul Bodron „face față” Poliției Roman. Comisarul Bodron este polițistul care a trimis la pușcărie sute de infractori, mulți dintre aceștia făcând parte din așa zisa categorie a șmecherilor, indivizi cu protecție, spun sursele noastre, atât în zona politică, dar și în sistemul judiciar. Trist este că în ultima perioadă, comisarul Bodron a primit semnale, a se citi amenințări, din partea unor grupări infracționale din oraș, însă nimeni nu a făcut nimic ca să-l protejezeze. Ne referim atât la șefii săi direcți, dar și la cei care ar trebui să-i asigure protecție lui și familiei sale. Că nu s-a întâmplat acest lucru este mai mult decât evident, mașina polițistului fiind distrusă aproape complet în urma unui incendiu pus de o mână criminală.

„Bine ți-au făcut!”

Situația pentru șeful de la Judiciar pare a fi mult mai gravă, dacă ne raportăm la mesajele pe care un personaj-„Adriano Florin”-i le-a adresat polițistului în această seară pe Facebook. Vorbim de mai multe comentarii ale acestui golan, pentru că altfel nu putem să-i spunem, care, cu un tupeu inimaginabil, își permite să-l amenințe pe polițistul cu mașina incendiată. Comentariile sunt postate la articolul de pe pagina de Facebook a postului de televiziune Roman TV care a prezentat în exclusivitate imagini cu mașina incendiată a polițistului.

„Bine ți-au făcut(…)” „Eu te arunc în aer, ție îți dau foc”, „Vine și rândul meu să-ți vin de hac”-sunt doar câteva dintre comentariile celui care-și spune „Adriano Florin”.

Având în vedere aceste amenințări directe la adresa polițistului, ne gândim serios dacă nu cumva personajul nu are vreo legătură cu actul criminal din această seară. Să sperăm că de această dată conducerea Poliției, dar și serviciile, indiferent care ar fi acestea, își vor face datoria, iar până dimineață acest personaj va fi identificat și tras la răspundere pentru amenințările proferate la adresa omului legii. În cazul de față nu mai avem de-a face cu libertatea de exprimare, libertate pe care, din păcate, în ultima perioadă tot mai mulți români o folosesc abuziv. Libertatea de exprimare nu-ți dă dreptul să jignești, să denigrezi sau să ameninți. Pe nimeni, indiferent că vorbim de un simplu cetățean sau de un om al legii. Aceste derapaje trebuie sancționate, nu tolerate!

Daniel MURARU

Citeste si:

(GALERIE FOTO) Mașina șefului Biroului Judiciar de la Poliția Roman, incendiată de o mână criminală

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Diana 15 ianuarie, 2018 at 19:59 Răspunde

    Asemenea gesturi/amenintari nu trebuie trecute cu vederea. Trebuie sanctionate drastic pentru a impiedica si alti teribilisti sa recurga la amenintari. Tolerarea ar duce la anarhie. Trebuie inchisi toti teribilistii astia de doi lei. Vorba jurnalistului, ce fac institutiile care ar trebui sa le asigure protectia? Executa sarcinile politicienilor in loc sa-si protejeze colegii? Apropi, parchetul de ce nu-i intreaba si pe ei de ce nu-si fac treaba? Altfel, o sa ne fie frica sa mai iesim pe strazi daca au ajuns sa ameninte si politistii.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.