(GALERIE FOTO) Mașina șefului Biroului Judiciar de la Poliția Roman, incendiată de o mână criminală

2
1758

 

Comisarul Neculai Bodron, șeful Biroului Judiciar din cadrul Poliției Roman, a rămas fără autoturism, acesta fiind incendiat de persoane necunoscute. Actul criminal a avut loc în această seară, în jurul orei 21.30, când pompierii militari au fost alertați că un autoturism marca Opel Astra, parcat pe strada Tudor Vlad, din Roman, a luat foc. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ISU Neamț care a reușit să localizeze și să stingă incendiul. Din păcate pentru comisarul Bodron, proprietarul autovehiculului, mașina a fost serios avariată. Primele cercetări efectuate de către pompierii militari și polițiștii ajunși la fața locului au arătat că la mijloc este vorba de o mână criminală. Mai exact, anchetatorii au constatat că geamul din spate dreapta al autoturismului a fost spart, iar în interior cineva a aruncat, cel mai probabil, o sticlă ce conținea un lichid inflamabil. La această oră, colegii polițistului fac cercetarea la fața locului, prelevând probe și audiind martori. Comisarul Neculai Bodron este cunoscut ca un bun profesionist, munca lui și a echipei sale ducând la prinderea și condamnarea multor persoane cercetate cu legea. Informațiile noastre arată că polițistul ar fi primit amenințări de la persoane necunoscute, însă nu știm dacă aceste aspecte au fost aduse la cunoștința șefilor. Dacă lucrurile stau așa, nu ar fi rău să aflăm ce au făcut cei din cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) Neamț pentru a-l proteja pe șeful Judiciarului de la Poliția Roman în fața unor astfel de acțiuni criminale. Vom reveni.

 

Daniel MURARU

Citeste si:

Polițistul cu mașina incendiată, amenințat de golani pe Facebook! „Eu te arunc în aer, îți dau foc!”

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. Jos coruptia 15 ianuarie, 2018 at 08:15 Răspunde

    Nu-l cunosc pe individul asta, dar e un semn ca….ori mafia e prea puternica SI ASTA DATORILOR LOR, A ASTORA IN INIFORMA….ORI NEDREPTATEA E ASA DE MARE INCAT OMULUI SIMPLU NU-I RAMANE DECAT SA-SI FACA DREPTATE SINGUR

  2. Gabi 15 ianuarie, 2018 at 14:36 Răspunde

    Sau să-și ia lumea-n cap și să plece într-o țară mai sigură.
    Ultimul să lase lumina aprinsă, ca să vadă cei rămași unde ne-au adus.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.