4 responses

 1. Anca
  octombrie 30, 2017

  Cum sa nu știe de ce a folosit firma intermediara ? Ca sa crească prețul si sa primească si el o diferența , doar are BMV X 5 !

  Răspunde

 2. Diana
  octombrie 30, 2017

  E de notorietate prietenia dintre primarii din Podoleni, Candesti si Zanesti. Au tras si ei o teapa ca intre prieteni. Cel din Candesti, prin fiica-sa, mai are si un bar prin Piatra Neamt, unde se intalnesc cei din elita combinatiilor, inclusiv un tamar deptat cu astfel de reputatie. Asa vorbeste lumea. Alesii neamului.

  Răspunde

 3. Radu
  octombrie 30, 2017

  Aceste acuze puse sub o forma care doar condamna nu stiu ce achizitie de autospeciala nu fac decat sa murdareasca imaginea unor primari care in ultimii ani au numai realizari .Ii cunosc personal pe acestia Cristi si State nu cred ca pentru 5000 sau 10000 de lei s ar ” murdari ” cu asa ceva .Cand se face , sau se construieste ceva bun intr o comuna invidia ii roade pe unii .Se stie ca in acest oras mic Piatra Neamt cu o suma modica poti ” cumpara sau fabrica” aproape orice fel de articol , avem niste jurnalisti care se vand la toate colturile orasului .Nu pot sa generalizez dar 90 % fabrica stiri si anchete.De ce distinsii jurnalisti nu fac o ancheta cu privire la toate lucrurile bune infaptuite de acesti edili Croitoriu si State .Cati km de asfalt sau turnat , cum arata acum aceste sedii locale ( primarii) sau camine culturale , iluminat public , podete , Pomperii si asa mai departe .Adevaratii hoti sunt in parlament nu pe plan local !! Acolo nimeni nu face nimic !!

  Admin.:
  1. Poate ii si nominalizati pe jurnalistii care “se vand la colturile orasului” si prezentati si un mercurial al spagilor din presa, daca tot va laudati ca stiti dumneavoastra.
  2. Sa intelegem ca spaga e prea mica pentru cei doi distinsi primari?
  3. Realizarile si le prezinta dansii in articole platite la aia despre care vorbiti.
  4. Ca primari ce ati fi vrut sa faca cei doi? Nu de asta au fost alesi, sa faca drumuri etc? Si nu cu banii lor, ci cu banii contribuabililor.

  Răspunde

 4. valisor
  octombrie 31, 2017

  Deci eu așa am înțeles din toată suveiceala asta, că șmecherii s-au purces premeditat la sifonarea banului public, plimbându-se cu sifonul prin Nemția și refulându-și acea APCAă unul altuia până și-au văzut și sacii cu bani publici, chipurile curat spălați, în propriile căruțe… mă rog… beemvee. Un algoritm de trei rahați, că uite că tot pute, da pute urât tare! Câte altele mici și multe or mai fi?! Trăiască electoratul din urbili noastri rurali!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop