Arsene și activul PSD, chef de chef la crâșma lui Ginel-Aqua Parc

Home » Administratie/Politica » Arsene și activul PSD, chef de chef la crâșma lui Ginel-Aqua Parc

By admin on septembrie 11, 2017. 4 Comments

Social democrații cu funcții, a se citi consilieri locali agreați, parlamentari, consilieri județeni, primari, vicepreședinți, dar și lideri de la formațiunile politice aliate, au fost invitați în această seară, începând cu ora 18.00, să participe la cheful pe care șeful Consiliului Județean Neamț, dar și al PSD Neamț, Ionel Arsene, îl va da în cinstea zilei sale de naștere. Dansul, masa și felicitările vor avea loc la Turnul Berarilor din centrul orașului Piatra Neamț. Din informațiile pe care le deținem, invitații nu vor avea parte numai de distracție. Așa cum le stă bine gospodarilor- înainte munca și după aceea distracția-cheful va fi precedat de o ședință de partid, invitații de la PSD urmând să fie puși la curent cu ultimele informații pe linie politică. Cum Arsene s-a întors de curând din Polonia, unde a participat la Formul Economic de la Krynica, invitații au șansa să afle chiar din gura președintelui Consiliului Județean Neamț cât de mult s-au dezvoltat polonezii în ultimii ani. Pentru a nu se încurca cu și în cadouri, invitații social democrați vor face chetă pentru cadoul președintelui. Nu este exclus ca în această seară să fie tranșate și câteva lucruri extrem de importante pentru bunul mers al unor instituții subordonate. Din informații demne de încredere am aflat că este foarte posibil să fie puse la punct ultimele detalii privind numirea în funcția de șef la Urbtrans, în locul actualului director general Adrian Grigoraș, a lui Jănel Iosub, cel care a fost debarcat de curând de la șefia societății Locatiserv SRL, aflată în subordinea Consiliului Local Piatra Neamț. Cum foarte mulți cititori s-au arătat interesați de locul unde se va desfășura sindrofia de astăzi, le spunem că Turnul Berarilor aparține familiei lui Ginel Vlasie. Mai exact, berăria din centrul orașului, funcționează pe firma Turnul Berarilor SRL, unde acționar unic și administrator este soția lui Ginel Vlasie, cel care coordonează și firma Aqua Parc.

TURNUL BERARILOR SRL din Piatra Neamt Bdul

Da, Aqua Parc este societatea de construcții care are zeci de lucrări, pe bani grei, contractate de la Consiliul Județean Neamț. Vorbim de drumuri, construcții civile, construcții hidro etc. Așadar, la întrebarea cine achită nota de plată pentru cheful din această seară, ne este greu să răspundem, însă bănuim că sărbătoritul, așa cum se procedează în astfel de situații.

Daniel MURARU

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

4 Comentarii la Arsene și activul PSD, chef de chef la crâșma lui Ginel-Aqua Parc

 1. valisor   septembrie 11, 2017 at 5:05 pm

  În urarea asta, contrar oricărei interpretări logice, nu strecor nici urmă de răutate:
  De ziua lui, îi doresc să-i vină la cap toată mintea pe care ar putea să o aibă un om!

  Răspunde
 2. mihnea   septembrie 11, 2017 at 8:52 pm

  Oda conducatorului iubit. Ar fi interesant sa vedem slugile cum pupa mana boss-ului, cum ingenuncheaza si-l preaslavesc. Cred ca nu este imagine mai groteasca decat sa-i vezi spunandu-i cat de destept este. E posibil ca o parte dintre ei sa nu simta ceea ce spun, dar atitudinea slugarnica nu-i face mai putin vinovati. Stau si ma gandesc la cata lume saraca este si nu au ce sa puna ziua pe masa iar ei se desfata cu meniuri extrem de scumpe. Era mai apreciat daca de ziua lui ar fi dat o masa la 200 de saraci. L-ar fi pomenit de 1000 de ori mai mult decat slugile care il lauda dar abia asteapta sa-l vada cazut. Le mai cere si bani slugilor dupa ce ca probabil nu plateste mancarea. Cei care-i canta in struna o fac doar pentru ca au nevoie de el, nicidecum ca dau vreun ban pe el ca om. Primarii au nevoie de banii din pixul lui ca sa poate dosi si ei ceva. La fel si ceilalti. Sa va stea in gat pentru toti cei care nu au ce pune pe masa.

  Răspunde
 3. Vasile Irimia   septembrie 12, 2017 at 9:48 am

  Sc Stef Edil Cdp Savinesti, este tot a lui Vlasie, de fapt impreuna cu Aqua Parc sunt abonate la banii comunelor si efectueaza lucrari supraevaluate de proasta calitate (a se vedea la Piatra Soimului diguri daramate, pereti cazuti la scoli, pe la Savinesti km de asfalt la pret de autostrada, balastiere ilegale, etc).

  Răspunde
 4. gdelagrindeanu   septembrie 13, 2017 at 7:21 am

  Ionel, de ziua ta ai fost înconjurat de toti cei care iti vor locul si puterea! Trăiască partidul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.