Top 5 cele mai puternice firme din Piatra-Neamț

3
12331

Muncipiul Piatra-Neamț se poate lăuda cu unele dintre cele mai cunoscute și mai prospere companii din țară, care desfășoară afaceri de sute de milioane de lei și la care lucrează mii de angajați.

Atacul.ro prezintă un top al celor mai performante companii din Piatra-Neamț, realizat de topfirme.com, care scoate în evidență nu doar realizările financiare notabile, ci și domeniile în care au reușit să le obțină și numărul angajaților care au pus umărul la concretizarea acestora.

Top 5 companii după cifra de afaceri

Prima în clasamentul realizat de topfirme.com după valoarea cifrei de afaceri, potrivit ultimelor date financiare, este Autonom Services SA, cu 636,1 milioane de lei (127,2 milioane de euro, din activități de închiriere și leasing cu autoturisme și autovehicule rutiere ușoare), urmată, pe locul al doilea, de Dinamic 92 Distribution SRL, cu o cifră de afaceri de 386,5 milioane de lei (77,3 milioane de euro, din comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule), iar pe locul al treilea, de Volta Grup SRL, cu 195 de milioane de lei (39 milioane de euro, din comerț cu ridicata al altor masini si echipamente).

ADF Prod SRL ocupă locul al patrulea după valoarea cifrei de afaceri care are a fost de 175,6 milioane de lei (35,12 milioane de lei, din fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii), în timp ce Adridan SRL se situează pe locul al cincilea, cu 172,1 milioane de lei (34.4 milioane de euro, din comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun).

Top 5 companii după profitul realizat

În clasamentul după profitul realizat, primul loc este ocupat tot de Autonom Services SA, cu 57,7 milioane de lei (11,5 milioane de euro), iar pe locul al doilea se situează ADF Prod SRL, cu un profit de 33,8 milioane de lei (6,76 milioane de euro).

Locul al treilea este ocupat de Dinamic 92 Distribution SRL, cu un profit de 23,7 milioane de lei (4,74 milioane de euro), locul al patrulea, de Serviciile comerciale române, cu 22,5 milioane de lei (4,5 milioane de euro, din acvacultură în ape dulci), iar pe locul al cincilea se află Petrouzinex SRL, cu un profit realizat de 13,6 milioane de lei (2,72 milioane de euro, din comerț cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierarie pentru instalații sanitare și de încalzire).

Top 5 companii după numărul angajaților

Clasamentul realizat de topfirme.com după numărul angajaților pe care îi au firmele din Piatra-Neamț, situează Compania Județeană Apa Serv SA (Captarea, tratarea si distributia apei) pe locul întâi, cu 521 de salariați, urmată de Autonom Services SA, cu 416 salariați.

Locul al treilea este ocupat de Altex Logistic & Distribution (transporturi rutiere de marfuri), cu 303 angajați, locul al patrulea, de Moldocor SA (lucrări speciale de construcții), cu 297 de salariați, iar pe locul al cincilea se situează Augsburg SRL (fabricarea prin tricotare sau croșetare a altor articole de îmbrăcăminte), cu 273 de angajați.

Sursa foto: capital.ro

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. Putin_cate_putin 10 februarie, 2024 at 09:25 Răspunde

    Doar Moldocor are salariații din JUD.Neamț,
    restul firmelor au angajații din toată tara.

    Adică Neamț ul nu mai are firme mari, doar proto_firme!!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.