Deputatul Leoreanu și primarul Achiriloaei, în vizită la Fabrica Somaco, unul dintre cei mai importanți producători de prefabricate din beton din țară

0
1565

Una dintre cele mai mari fabrici de prefabricate din beton din România – Somaco Roman – a fost vizitată, la finele săptămânii trecute, de deputatul PNL Dan Laurențiu Leoreanu și primarul Leonard Achiriloaei. Aceștia au avut discuții cu reprezentanții companiei despre planurile de dezvoltare, impactul investițiilor realizate la nivel local etc.

„Pentru că îmi doresc să fiu în permanent contact cu toate domeniile de activitate cu impact economic, dar și social, împreună cu domnul primar al municipiului Roman – Leonard Achiriloaei, la sfârșitul săptămânii trecute, am vizitat unitatea de producție SOMACO de la Roman, parte a grupului Holcim România. Am discutat cu reprezentanții companiei despre planurile și oportunitățile de dezvoltare, despre impactul local al acestor investiții, despre dinamica economică națională și perspectivele de dezvoltare, indentificând soluții care pot fi implementate atât la nivelul administrației locale, cît și la nivel legislativ. Susținând mediul de afaceri, susținem economia, susținem dezvoltarea!”, a declarat primarul Leoreanu.

Fabrica Somaco Roman a fost construită în anul 1954, iar în 1990 a fost privatizată, devenind parte da grupului  Somaco SA. Conform informațiilor de pe site-ul companiei, în anul 2008, fabrica a fost cumpărată și  modernizată de fondul de investiții Oresa Ventures, devenind una dintre fabricile Somaco Grup Prefabricate.

Fabrica Somaco Roman produce elemente prefabricate mari pentru structuri la cheie și infrastructură rutieră, precum și elemente pentru sisteme de canalizare.

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Comments are closed.