„Infecția sovietică se extinde”

3
1661
 
 
URSS a fost un mare buboi pe care Gorbaciov a încercat să-l trateze, dar cum să tratezi un organism în stare de metastază?
Ucraina este, parțial, un stat creat de URSS sub Lenin și mai ales sub Hrusciov, care a dat Ucrainei Donbasul și Crimeea. Niciodată sovieticii nu s-au gândit că Ucraina se poate separa de Rusia. Dar timpurile se schimbă și căsătoria ruso – ucraineană s-a rupt. Rusia nu a acceptat, însă, acest lucru și în locul unui partaj legal a preferat să intre cu bocancii peste fosta parteneră și peste proprietatea ei, a folosit forța în locul unei decizii legale.
Pericolul mare este că acest monstru – Vladimir Putin – se crede un țar al Rusiei, deși este un produs al KGB și al comunismului sovietic, cu educație și comportament bolșevic, departe de Biserica Ortodoxă Rusă pe care a aservit-o și pe care o folosește.
De la Hitler, lumea nu a mai fost influențată așa de mult de un alt nebun, care posedă și arma atomică, pe care a spus că este posibil să o folosească, mai ales că sancțiunile economice ale Occidentului pot fi foarte eficiente.
Acest dement nu se gândește deloc la oamenii simpli care au cel mai mult de suferit, atât cei din Ucraina, cât și cei din Rusia. Pentru că întotdeauna suferă oamenii simpli, iar lacrimile unor copii nu pot fi vindecate cu nimic!
 
(Sursa foto: hotnews.ro)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 
 
 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

 1. Dreptate 26 februarie, 2022 at 13:30 Răspunde

  Mai usorcu pianu pe scari dom profesor, se pare ca banii fura mintea la toti!
  Vaccinul ne-a placut, arestare 2 ani la domicilih ne-a placuta, razboiul nu ne place….
  Popor de slugi am fost, suntem….DAR EU VREAU SA MAI FIM!

 2. FLORIN 26 februarie, 2022 at 16:21 Răspunde

  Guvernul securisto impotento mafiot al Romaniei este mai toxic si daunator decat un razboi cu Putin.
  A reusit ”performanta” pe timp de pace de a nu face nici un fel de reforme in aceasta tara care se scufunda zi de zi in datorii si subdezvoltare datorita lipsei oricaror reforme in administratia publica unde un aparat bugetar incompetent fara numar cu salarii aberante sufoca aceasta tara alaturi de pensiile speciale/militare/serviciu halucinante la 40 de ani a unor specimene care nu au facut nimic decat sa jefuiasca si sa vanda aceasta tara.
  Au mai gasit o scuza cu acest conflict pentru a indatora si mai mult aceasta tara si a nu face nici un fel de REFORME.
  FALIMENTUL ROAMNIEI CU ACEASTA CLASA POLITICA DE HOTI DIN PNL/PSD este INEVITABIL.

 3. constantin 28 februarie, 2022 at 09:01 Răspunde

  Domnule fost profesor dar ce cuvinte “frumoase” folositi in exprimarea dvs.Iata ca in cele cateva randuri asternute il faceti pe presedintele Rusiei IN MULTE FELURI: monstru, tar, bolsevic,nebun, dement.Totusi la un fost profesor la liceul Stefan cel Mare de la Tg.Neamt ma asteptam la un limbaj mai emancipat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.