„Cum ne vom simți când sub drapel și stema țării îi vom vedea pe cei ce ne conduc, lași, hoți, mincinoși, iresponsabili”

0
1415

Oficial, această dată este Ziua Națională a României, cea mai mare sărbătoare a acestei țări și a acestui popor. Ziua națională a fiecărei țări este prilej de entuziasm, de bucurie și mai ales de mândrie. Mândria și orgoliul național sunt întreținute de istoria noastră și de realizările românilor de-a lungul timpului. Dar și de cei care conduc destinele statului și care sunt portdrapelul patriei, exemple de patriotism prin faptele lor puse numai în interesul țării și poporului.
Pe 1 Decembrie, cei ce conduc destinele țării vor apărea peste tot cu cocarda tricoloră și cu drapelul în frunte. Drapelul este un lucru sfânt și drag pentru toți locuitorii unei țări, deci și pentru români, dar oare este așa?
Cum ne vom simți când sub drapel și stema țării îi vom vedea pe cei ce ne conduc, lași, hoți, mincinoși, iresponsabili, pentru că au dărâmat și au furat statul român, au pângărit tot ce avea mai bun și sfânt. Șacali și hiene care sfâșie tot, iar ce nu pot fura distrug sau dau pe șpagă străinilor.
Ei nu sunt mândri sau demni, nici nu au cum, pentru că scursorile umane nu sunt capabile de asemenea sentimente, dar să vedeți cu câtă fățărnicie vor mima patriotismul și dragostea de țară! 
Mare parte a românilor vor privi cu resemnare evenimentul, o altă parte cu tristețe, iar unii, din păcate destui de puțini, vor fi furioși pe cei de la tribune.
Fie că sunteți triști, resemnați sau furioși, nu uitați că România este a voastră, nu a ticăloșilor care au pus vremelnic mâna pe ea și sărbătoriți cu demnitate ziua ei națională. Când condițiile sunt cele care sunt, țara se află în inimile fiecăruia și de acolo nu ne-o poate fura nimeni, pentru că este „țara mea de dor”, după cum scria marele Eminescu.
Deși, astăzi, România este murdară și pângărită de cei ce o conduc, va renaște pentru a fi din nou mai mult decât a fost!
Să trăiești veșnic, Românie!
 
(Sursa foto: www.cronicipebune.ro)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.