„Comportament de tră(pră)dător politic, de slugă a intereselor de partid, nicidecum de ministru al polițiștilor”

1
1907
 
Ioan Cănărău, președintele Sindicatului Europol Neamț și vicepreședinte la nivel național, a luat atitudine în cazul ministrului de Interne, Lucian Bode, care a fost mai degrabă deranjat de faptul că Christian Ciocan, comisar șef și director în cadrul MAI, a fost filmat de colegii lui și nu că a încălcat legea. 
„Asta nu e atitudine de ministru de interne! E comportament de <<tră(pră)dător politic>>, de slugă a intereselor de  partid, nicidecum de ministru al polițiștilor și al siguranței cetățenilor!
În urmă cu ceva timp, criticați vehement intervenția unor agenți de poliție, fără un minim de verificări, acum aruncați vina și atenția tot în direcția agenților, cum că au <<obiceiuri>> de a filma în sediul secției de poliție.
Nu polițiștii au filmat! Cam ce doreați să facă agenții de poliție, domnule Bode? Să-i pupe coada Ciocanului?
Să se arunce pe burtă și să-i lingă pantofii lăcuiți? Să-i sărute ghiulul? Să-și ceară scuze? Să fie obedienți, așa cum e Ciocanelul cu dumneavoastră? Sunteți demn de dispreț și de milă, până la urmă!
N-o să îngenunchiați toți polițiștii, domnule adormit pe bancheta din spate, cu botul mașinii în gard!
Doare c-au ajuns imaginile la sindicat și nu la vreun șef slugoi politic? Sau simțiți doar durere-n dos față de polițiștii pe care-i batjocoriți și față de cetățenii pe care-i abandonați pe străzile periculoase, fără polițiști?
O să-l desemnați pe directorul Direcției Control Intern, cms șef Ionică Iulian, care a fost prins băut la volan și ați uitat să-l cercetați disciplinar, să verifice dacă atitudinea și comportamentul domnului, în viitorul apropiat colonel în retragere, Ciocan Christian au adus prejudicii de imagine Poliției Române?”, a declarat Ioan Cănărău.
Comisarul șef Christian Ciocan, director în cadrul ministerului de interne, a fost prins de către colegii săi în timp ce încălca prevederile Codului Rutier (fiind reținute 7 fapte), moment în care a recurs la amenințări și intimidări la adresa celor care l-au sancționat, susțin sindicaliștii Europol. 
 
(Sursa foto: alephnews.ro)
 
N.R.

1 comment

  1. Stacenko 9 iulie, 2021 at 07:47 Răspunde

    Deci, ca să ne înțelegem! Și-au tras țară, e a lor! Noi suntem idioții care urlăm pe Facebook în loc să ieșim în stradă! Hai, somn ușor!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.