S-a lansat asigurare-rca.ro, platforma unde îți poți încheia rapid polița rca

0
2190

Toate autovehiculele care circulă pe soșelele publice din țara noastră au obligația să aibă o asigurare RCA valabilă în acel moment. Înainte de a pleca la drum, șoferii trebuie să se asigure că au valabilă asigurarea de răspundere civilă auto. Pe lângă partea de protejare a terților, amenzile pentru lipsa unei astfel de asigurări pot fi destul de mari.

 

 

 

 

 

 

În prezent, dupa modificarile legislative facute de ASF in anul 2020, politele de asigurare rca se pot incheia online si pot fi prezentate organelor de control de pe orice dispozitiv electronic, fie el mobil, tableta sau laptop.

În data de 7 aprilie a fost lansata platforma asigurare-rca.ro, platforma care iti pune la dispozitie cel mai usor si mai rapid mod prin care iti poti incheia polita rca. Pe langa posibilitatea de achitionare a asigurarii, site-ul iti ofera informatii despre tot ce vrei sa stii despre asigurarile rca. Lansata in parteneriat cu cel mai mare broker online din Romania, platforma este conectata la toti asiguratorii existenti din piata de asigurari.

Platforma isi propune ca pana la finele anului 2021 sa incheie 25.000 de contracte de asigurare rca si estimeaza un numar de 250.000 de soferi care sa isi compare tarifele de asigurare prin acest calculator rca pus la dispozitie.

Care sunt avantajele pe care le ofera aceasta platforma:

  • compara tarifele de la toti asiguratorii din piata
  • design orientat catre client, usor de inteles
  • poti achita atat online cu cardul cat si la statiile de plata selfpay
  • dupa plata livreaza instant asigurarea
  • te anunta gratuit cand iti expira pollita atat prin email cat si prin sms
  • procesul de reinnoire este unul foarte simplu avand toate datele introduse

În ultimii ani, atat companiile de brokeraj, Autoritatea de Supraveghere Financiara cat si asiguratorii au pus foarte mult accentul pe digitalizarea serviciilor, astfel majoritatea produselor se pot comercializa si emite online. Pe langa vanzarea online a asigurarilor, digitallizarea a cuprins si partea de despagubiri.

Cresterea increderii oamenilor in mediul online si digitalizarea pietelor din mai multe domenii au adus un plus benefic din punct de vedere economic.

Pana la reinnoirea asigurari va dorim drum bun, fara evenimente neplacute!

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.