Știi ce pantaloni pentru bărbați se poartă în această primăvară? Îți spunem noi!

0
384

Nu ai o garderobă completă fără cel puţin patru tipuri de pantaloni. Tu ştii care sunt piesele care nu trebuie să îţi lipsească?

 

 

 

 

 

Care sunt acei pantaloni bărbaţi pe care îi poţi purta în numeroase moduri şi mereu să pari diferit? Hai să îi descoperim.

Blugii

Trebuie să recunoaştem că blugii sunt cei mai versatili din garderobă. Îi poți purta la ţinute semi-formale, la outfituri smart, sunt casual, sport…sunt pantaloni salvatori pentru orice situaţie. 

Poţi purta blugi drepţi, cu aspect minimalist alături de cămăşi,  veste şi pantofi din piele şi creezi outfiutri smart-urbane sau semi-formale inedite. Aceiaşi blugi îi poţi purta cu cămăşi cadrilate cu mâneci suflecate şi creezi un look casual genial. Poţi purta blugi cu hanorace pentru bărbaţi şi tenişi simpli, pe lângă libertatea de mişcare creezi o ţinută sport relaxantă. 

Când vorbim de blugi, doar lipsa de imaginaţie îţi poate da bătăi de cap! Nu degeaba, aceste piese au fost declarate must-have.

Chino

Chino sunt reprezentativi pentru stilul urban. Cu o aceștia poți crea ținute cosmopolite urbane. Îi poţi purta cu tricou polo şi mocasini din piele şi creezi o ținută casual una relaxantă. Aceeași chino îi poți purta cu cămaşa cambrată şi pantofi brogue şi ai un outfit semi formale distins. Sunt pantaloni cu personalitate care sporesc confortul personal  şi care îmbogăţeşte garderoba. Îi poţi purta cu tricouri simple, ori cu tricouri cu imprimeuri, cu veste sau cu sacouri.

Pantalonii de trening

Recunoaște, sunt printre piesele pe cere le adori! Pe bună dreptate sunt gândiţi să accentueze starea de bine, starea de confort. Cu siguranță îi porți oricând în parc sau la activitățile dinamice, combinate cu tricouri sau cu hanorace comode.

Cargo

Cargo sunt  pantaloni dinamici! Sunt destinaţi persoanelor active, care îndrăgesc ieșirile în natură sau plimbările lungi. Buzunarele lungi şi culorile accentuate sunt doar câteva dintre aspectele care îi fac atât de îndrăgiţi, dacă adaugă şi starea de confort pe care o asigură, cu siguranța avem pantalonii perfecți! 

Aceștia sunt doar patru dintre pantalonii must have care completează o garderobă în mod natural, dar nu sunt singurii. Trebuie să ținem minte că vara este aproape, deci poţi să analizezi cu atenție şi pantaloni destinate sezonului cald: bermude, sorturi, blugii pană la genunchi şi pantaloni scurți din bumbac.

(Sursa de imagine: BublikHaus/Shutterstock.com)

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.