Pandemia a cuprins și viața politică grav afectată de corupție, minciună, furturi, trădări și impostură

1
600
Haosul total s-a generalizat în România, atât cel provocat de noul coronavirus, cât și cel provocat de alegerile locale. Virusul își face treaba lui, îmbolnăvind zeci de mii de persoane și ucigând câteva mii, iar numărul celor afectați va crește. Pandemia a cuprins și viața politică grav afectată de corupție, minciună, furturi, trădări și impostură. Găștile politice au început din nou să se frământe, cum fac la fiecare patru ani, și au apărut echipate în galben, roșu, alb, portocaliu și alte culori. Culoarea este importantă doar pentru alegătorul foarte simplu, pentru care nu contează persoana care poartă tricoul, ci culoarea lui, ca în sport. Politrucii noștri se transferă mai ceva ca la fotbal, în funcție de ciolan, astfel, culorile s-au combinat și a rezultat un amestec căcăniu care nu apare, însă, pe nici un tricou. Căcăniul politicienilor români pute rău, dar bipedele noastre par afectate de virus, nu au miros și nici gust. Probabil, de aceea consumă fără reținere cantități mari de rahat. Galbenii fiind pe val, mulți aleși roșii s-au transferat la aceștia, iar roșii, rămași fără sprijin, s-au dus la galbeni. L-am întrebat și eu pe un fost vajnic roșu, care acum a devenit galben, cum este posibil acest lucru? Mi-a răspuns nonșalant că în inimă a fost mereu galben, dar patru ani a lucrat cu mâinile pentru roșii, acum va lucra și cu mâinile, și cu inima pentru galbeni și va fi eficient.

Nu căutați moralitate și educație la aceste mamifere bipede, după alegeri nu o să-i mai vedeți, căci patru ani vor ronțăi ciolanul pe care tot noi l-am dat !

(Sursa foto: maltawinds.com)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. FLORIN 12 septembrie, 2020 at 06:42 Răspunde

    A nu vota aceste mizerii de ”politicieni” lasi,corupti si fara caracter aserviti statului securisto mafiot a caror singur scop este furtul banilor publici este datoria fiecarui cetatean care are un dram de minte.
    Nu mai votati oameni buni!
    Nu mai validati prin vot aceste marionete de ”candidati”care reprezinta hotii din spatele lor si nu pe cetatenii care ii voteaza!
    Nu mai validati prin vot furtul banilor publici!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.