”Guvernul PNL nu taie niciun leu de la copiii cu nevoi speciale! Ionel Arsene face ce știe mai bine: minte!”

1
266

Senatorul Eugen Țapu afirmă că Guvernul PNL nu a tăiat din drepturile copiilor cu cu nevoi speciale, la rectificarea bugetară, această informație fiind una falsă, răspândită de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Pentru a-și întări afirmația, senatorul Țapu dă publicității și situația privind execuția cheltuielilor cu stimulentul educațional și cu drepturile copiilor cu cerințe educaționale speciale de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roman, Centrul Școlar pentru Educație Târgu Neamț și Școala Profesională Specială ”Ștefan cel Mare”.

”Deși a fost sancționat de nemțeni pentru contraperformanțele administrative, la alegerile europarlamentare și, mai apoi, la cele prezidențiale, Ionel Arsene, continuă dezinformările și răspândirea de știri false. Recent, o văicăreală a plecat dinspre președintele Consiliului Județean Neamț, preocupat, chipurile, de alocațiile bugetare pentru copiii cu handicap, care ar fi fost tăiate. În mod normal, unui asemenea personaj, ipochimen, nu merită să i se răspundă, dar, pentru că afirmațiile sale pot stârni îngrijorare în rândul categoriilor menționate mai sus, trebuie să o facem. Și să spunem adevărul. Iar adevărul este că Guvernul PNL nu taie niciun leu de la copiii cu nevoi speciale. Ceea ce Ionel Arsene susține că a văzut este, de fapt, o rectificare bugetară a sumelor care au rămas necheltuite, la acest capitol. Atât și nimic mai mult. Copiii cu nevoi special vor avea în continuare finanțarea asigurată, iar economiile înregistrate la acest capitol sunt redirecționate spre alte capitol bugetare. Acum, fie Ionel Arsene nu știe să citească un proiect de buget, fie răspândește, cu bună știință, știri false. În ambele situații, trebuie să plece din fruntea Consiliului Județean Neamț”, a declarat senatorul Eugen Țapu, vicelider al Grupului PNL din Senat.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.