Șefii Poliției Roman opresc mașinile unde „vrea mușchii lor”

2
481

 

Sindicaliștii de la Europol Neamț au constatat, în decurs de numai două zile, că șefii Poliției Roman nu respectă regulile de circulație. Ieri, „fotograful” de la Europol i-a prins pe picior greșit pe șeful Poliției Roman, comisarul șef Dragoș Bălău, și pe șeful Poliției Locale Roman, Cristian Mălei, fost adjunct al lui Bălău. Mașina primului, un Volkswagen, a fost fotografiată într-o zonă unde era amplasat indicatorul „Oprirea Interzisă”, iar autoturismul lui Mălei, un Audi, într-un loc interzis.

„În Roman, șeful Politiei Locale și seful Poliției Roman dovedesc lipsa de respect pentru lege. Primul parchează mașina personală în locuri interzise. Știe ca subordonații nu au voie să solicite proprietarului datele conducătorului auto. Desigur, politiștilor locali le este frică să-l sancționeze. Al doilea nu respectă semnificația indicatorului „Oprirea Interzisă” și oprește mașina proprietate în zona de acțiune a acestuia. În spatele mașinii șefului Poliției Roman e autoturismul unui subordonat cu imunitate”, se arată în mesajul care însoțește cele două fotografii, postat de sindicaliști pe o rețea de socializare.

În dimineața asta, povestea s-a repetat, sindicaliștii fotografiind mașina adjunctului Poliției Roman, comisar șef Radu Constantin, parcată într-o stație de autobuz.

„Legea nu-i pentru toți. Așa cum arătam ieri, la Politia Mun. Roman șefii au imunitate. În poza vedeți mașina personală a locțiitorului șefului Poliției Mun. Roman oprită, azi, într-o stație pentru mijloace de transport în comun. Dacă șeful și-a parcat mașina ieri în zona indicatorului ” Oprirea Interzisă”, locțiitorul trebuie să-i urmeze exemplul. Că doar sunt șefi. Așteptăm mesajul IPJ Neamț, care să ne informeze despre măsurile luate împotriva ofițerilor de poliție”, se arată în mesajul sindicaliștilor.

Într-adevăr, o poziție oficială a IJP-ului ar fi binevenită. Pe de altă parte, normal ar fi ca cei prinși pe picior greșit să fie sancționați pentru abaterile săvârșite, iar procesele verbale de contravenție să fie publicate pe site-ul Poliției. Asta ar demonstra că Poliția Neamț încă mai lucrează după lege. Cum romașcanii simpli sunt sancționați pentru astfel de abateri, așa trebuie să se întâmple și în cazul polițiștilor cu funcții.

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. valisor 9 mai, 2019 at 10:06 Răspunde

    El nu și-a lăsat ciurucul pe nu e voie voluntar. Deșteptul ăla de stâlp șade cu încăpățânare proptit acolea și nu-l lasă să trece.

  2. orac sile 9 mai, 2019 at 10:33 Răspunde

    Cu cat se sta prea mult pe scaune se dezvolta fenomenul de lingaism politic si supunere fata de politic indiferent de „culoarea” lui!! asa este peste tot in tara!!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.