(P) Nouă postare fake news de la PSD

0
128

O nouă postare fake news de la PSD ne anunță că ratele românilor vor scădea începând de pe 2 mai ca urmare a publicării de către BNR a noului indice de calcul a dobânzilor care va fi mai mic decât ROBOR.

Este o nouă minciună sfruntată marca PSD la adresa sutelor de mii de familii cu credite în derulare, în special pentru cei cu credite Prima Casă, cărora li se va aplica în continuare nivelul actual al ROBOR care a crescut numai și numai din cauza prostiilor economice ale guvernării PSD – ALDE care a scăpat prețurile de sub control.

Când au preluat guvernarea cei de la PSD – ALDE, în ianuarie 2017, inflația era 0,1% iar ROBOR sub 0,8%. După doi ani de guvernare, inflația a explodat la 4,6% la sfârșitul anului trecut iar nivelul ROBOR a crescut de patru ori în această perioadă ajungând la 3,2%.

O familie de tineri care plătea în ianuarie 2017 o rată de 680 lei la un credit Prima Casă acum trebuie să plătească cu 30% mai mult, respectiv o rată mai mare de 900 lei la același credit iar noua scamatorie PSD cu noul indice bancar nu poate să-i ajute cu nimic.

Noul indice nu se aplică pentru cei cu credite în derulare și deci nu are cum să le scadă ratele iar pentru cei care vor avea credite nu au cum să le scadă ratele pentru că nu au rate. Deci, ce-a făcut PSD cu noul indice bancar pentru cei cu credite?! #NimicPSD

Există o singură soluție pentru ca dobânzile și ratele să scadă: să se tempereze inflația, să se oprească haosul guvernării PSD și să se reducă riscurile de țară. Asta înseamnă să plece PSD de la guvernare. Totul începe cu un vot, pe 26 mai!

Biroul de presă al Partidul Național Liberal

NOTĂ: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.