Amenajarea parcării de la intrarea în curtea Parohiei Bâtca Doamnei a costat aproape 100.000 de lei

0
326

Viceprimarul orașului Piatra Neamț, Bogdan Gavrilescu, se lăuda nu cu mult timp în urmă că primăria a refăcut drumul de acces spre Schitul Doamna. Cum spuneam și ieri, viceprimarul a uitat să menționeze că lucrările, ce au constat în betonarea a 110 metri liniari de drum (strada Nucului) și construirea a 60 de metri liniari de zid de sprijin, au costat bugetul primăriei peste 80.000 de euro. De asemenea, un alt aspect pe care șefii Primăriei Piatra Neamț nu l-au menționat este investiția făcută în parcarea de la intrarea în curtea Parohiei Bâtca Doamnei, parohie din cuprinsul căreia face parte și Schitul Doamna. Așadar, dacă responsabilii din primărie nu au divulgat aceste informații, deloc secrete, o să o facem noi. Amenajarea parcării de la intrare în curtea Parohiei Bâtca Doamnei a costat 82.111 lei, fără TVA, adică aproape 100.000 de lei, cu TVA inclus, sau 20.000 de euro. Contractul a fost atribuit, prin cumpărare directă, în luna aprilie, firmei Invest Plus SRL și ea abonată la contractele cu Primăria Piatra Neamț.

 

Pentru cei 100.000 de lei, muncitorii de la Invest Plus au amenajat 60 de metri pătrați de parcare. Lucrarea a cuprins mai multe etape de execuție: terasare lucrări, săpături manuale și mecanică cu excavatorul,execuție zid sprijin cu armături, drenuri în spatele zidului de sprijin din piatră spartă, colectare ape pluvial în canal betonat, execuție terasament, acoperire cu beton rutier. Termenul de finalizare a lucrării a fost estimat la o săptămână. 

Primăria Piatra Neamț a investit aproape 100.000 de euro în refacerea accesului spre Schitul Doamna (strada Nucului) și pentru amenajarea parcării din fața parohiei.

(Sursa foto: www.batcadoamnei.ro/

Daniel MURARU

Citeste si:

Accesul refăcut către Schitul Doamna, costuri de peste 80.000 de euro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.