Norocel Harabagiu, omul PSD-ului, amicul lui Arsene și Dragnea, pușcărie pentru șantaj și țeapă la Aeroportul Henri Coandă

18
814

Scandalul izbucnit după apariția în mediul online, mai exact pe paginile unor organizații PSD, a unor mesaje mincinoase în care se spunea că Simona Halep a fost huiduită la întâlnirea cu fanii de pe Național Arena și nu Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, îl are în centru pe cunoscutul personaj nemțean George Norocel Harabagiu. Pe pagina sa de Facebook, fostul premier Victor Ponta le-a cerut foștilor să colegi din PSD să retragă mesajele mincinoase și l-a indicat drept autor al mizeriei pe George Harabagiu, pe care l-a caracterizat: „un personaj dubios, adus de Liviu Dragnea de la Neamț”.

Victor Ponta are dreptate, Harabagiu fiind „de la Neamț”, dar dus la București de Ionel Arsene, președintele inculpat al Consiliului Județean Neamț, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liviu Dragnea. Așadar, este de înțeles că Arsene l-a convins pe Dragnea să fie de acord ca Harabagiu să se ocupe de tot ce înseamnă campanie online a PSD, după cum spun surse din presa centrală. Așa se face că de vreo două luni, Harabagiu își face veacul pe la București, fiind văzut atât pe la sediul Guvernului, cât și la sediul PSD. La Congresul PSD din martie, Harabagiu a apărut în imaginile televiziunilor de știri naționale care îi luau interviu Gabrielei Firea, primarul Bucureștiului. De altfel, se spune că Dragnea l-ar fi dat pe Harabagiu în grija Gabrielei Firea, grijă însemnând, în primul rând, una financiară.

 

 

Harabagiu – pușcăriaș, țepar și combinator

George Norocel Harabagiu este primul român care a făcut închisoare „pe bune”, după Revoluție, pentru șantaj de presă. Harabagiu este unul și același personaj cu cel care i-a fost fidel lui Gheorghe Ștefan, zis și Pinalti, fost membru marcant al PDL, fost primar al orașului Piatra Neamț. După ce Pinalti a început să aibă probleme cu legea, Harabagiu s-a dezis de el și, mai mult decât atât, i-ar fi făcut chiar denunțuri. În numeroșii ani in care a fost om de încredere a lui Gheorghe Ștefan, Norocel a lucrat la televiziunea controlată de acesta, respectiv 1 TV. Sunt de notorietatea emisiunile lui Harabagiu în care adversarii lui Pinalti erau terfeliți, fără ca CNA-ul să ia vreo decizie. După ce a rupt legăturile cu Gheorghe Ștefan, Harabagiu s-a apropiat de Ionel Arsene, actualul președinte inculpat pentru fapte de corupție al Consiliului Județean Neamț. Televiziunea locală Tele M, controlată de Arsene prin interpuși, a găzduit emisiunile lui Harabagiu (FOTO) care nu a făcut altceva decât să atace într-un mod mârșav toți adversarii politici ai șefului Arsene. 

 

Revenind la trecutul lui Harabagiu, pe lângă perioada petrecută după gratii pentru șantaj de presă, el se mai poate „lăuda” cu câteva țepe, dar și combinații, tot pe zona politică.

George Norocoel Harabagiu, etalonul șantajului în presă, a fost condamnat la sfârșitul anilor ’90 pentru… șantaj. A fost condamnat diferit la Tribunalul Neamț și Curtea de Apel Bacău, după ce a șantajat un medic din Piatra Neamț. Dosarul a stârnit interesul magistraților care au clarificat diferențele dintre infracțiunea de luare de mită și șantaj. Judecătorul Augustin Ungureanu a fost de părere că dosarul lui Norocel este numai bun de dat ca exemplu pentru clarificarea diferenţelor dintre cele două infracțiuni, respectiv luare de mită, ce i-a fost reţinută lui Harabagiu la Tribunalul Neamţ, şi de şantaj, pentru care a primit condamnarea definitivă la Curtea de Apel Bacău.

Cazul lui Harabagiu este prezentat în lucrarea „Jurisprudenţa penală a Curţii de Apel Bacău pe anul 1997 – 2014. Speţe comentate“, apărută la Editura „Lumina Lex“ în 1998.

1 milion de lei vechi pentru a nu-l da la ziar

Prin sentinţa penală nr. 34 din 31 martie 1997 a Tribunalului Neamţ s-a dispus condamnarea inculpatului Harabagiu George Norocel la 3 ani închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a şi b Cod penal pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită prevăzută de art. 254 alin. 1 Cod penal, obligarea inculpatului la plata sumei de 300.000 lei către partea civilă A.C., precum şi restituirea către aceeaşi parte civilă a sumei de 700.000 lei ridicată de la inculpat şi consemnată pe recipisă CEC. Pentru a pronunţa această soluţie, prima instanţă a reţinut, în fapt, că numitul A.C., medic la un dispensar medical, i-a propus numitei I.M., medic stagiar, să meargă la un motel din apropierea municipiului Piatra Neamţ pentru a discuta probleme profesionale. Ajunşi la motel, A.C. i-a propus lui I.M. să întreţină relaţii sexuale, insa I.M. a refuzat. Despre acest incident a luat cunoştinţă inculpatul, care avea calitatea de reporter la ziarul «Realitatea Nemţeană», prin intermediul unui coleg, de asemenea reporter la acelaşi ziar. Animat de dorinţa de a exploata în interesul său material acest incident, inculpatul l-a contactat pe medicul A.C., în zilele de 5 şi 6 octombrie 1996, căruia i-a cerut suma de 1.000.000 lei vechi pentru a nu da publicităţii în ziarul local menţionat incidentul respectiv, care fusese imprimat, fără acceptul lui A.C., pe o casetă audio. Acceptând propunerea, pentru a evita afectarea prestigiului său şi al numitei I.M., medicul A.C. i-a dat inculpatului, mai întâi, suma de 300.000 lei, după care a sesizat organele de urmărire penală şi, în momentul în care i-a dat şi restul de 700.000 lei, inculpatul a fost surprins în flagrant. Anchetatorii au considerat că această faptă constituie infracţiunea de luare de mită, prevăzută de art. 2 54 C.pen., și nu infracţiunea de înşelăciune, cum a pretins inculpatul, deoarece, aşa cum rezultă din legitimaţia aflată la dosar, la data faptei inculpatul avea calitatea de reporter, asimilată, potrivit legii, cu cea de funcţionar.

Harabagiu a recunoscut că este escroc și a cerut clemență

Recunoscând că este un escroc, Harabagiu a cerut instanței să fie judecat pentru înșelăciune, însă a fost condamnat pentru luare de mită. Jurnalistul șantajist a atacat decizia la Curtea de Apel Bacău, unde a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei în infracţiunea de şantaj și reducerea corespunzătoare a pedepsei şi suspendarea condiţionată a executării acesteia, deoarece a manifestat sinceritate şi este bolnav. Instanța a constatat că nu era salariat al ziarului, ci se afla într-o perioadă de probă de o lună, legitimația de presă fiind valabilă doar pentru această perioadă. Avocații au explicat că Harabagiu nu era funcționar public și nu întâmplător au făcut acest lucru, deoarece legea prevedea clar: “Constituie infracţiunea de luare de mită fapta funcţionarului care, direct sau indirect, pretinde ori primeşte bani sau alte foloase care nu i se cuvin, ori acceptă promisiunea unui astfel de folos sau nu o respinge, în scopul de a îndeplini, a nu îndeplini, ori a întârzia îndeplinirea unui act privitor la îndatoririle sale de serviciu, sau în scopul de a face un act contrar acestor îndatoriri”. Aceasta înseamnă că, pentru a exista această infracţiune, trebuia să existe, ca premisă, competenţa unui funcţionar, abilitat a face anumite acte, potrivit legii. Judecătorii băcăuani au ajuns la concluzia că fapta inculpatului Harabagiu are elementele constitutive ale infracţiunii de şantaj, deoarece, în scopul de a dobândi, fără drept, suma de 1.000 000 lei, a ameninţat persoana vătămată A.C. cu publicarea în presă a unui fapt compromiţător pentru persoana sa, prin aceasta aducându-se atingere libertăţii individuale, manifestată sub aspectul particular al libertăţii psihice (morale). Cu alte cuvinte, inculpatul a supus persoana vătămată unei constrângeri psihice (morale), prin ameninţarea cu publicarea incidentului respectiv, în scopul obţinerii unui folos material injust. Și uite așa i-a fost  admis apelul lui Harabagiu, magistrații reducându-i și pedeapsa. Cu toate acestea, Harabagiu a fost condamnat la o pedepasă privativă de libertate, stând după gratii mai bine de un an în Penitenciarul Bacău.

Combinator politic

După ce a scăpat din închisoare, Harabagiu a încearcat să se angajeze pe la mai multe instituții media din Neamț, însă fără nici un succes. Când Gheorghe Ștefan s-a hotărât, în 2003, să candideze la Primăria Piatra Neamț, Georgică a fost cooptat în echipa lui de campanie.

În 2007, la un an după ruperea PNL-ul și înființarea PLD-ului, Harabagiu se întâlnește cu Cristian Liciu, șeful PNG Neamț la acea vreme. Partid aflat pe val, cu un șef, Gigi Becali, extrem de bogat și cu punga largă, PNG-ul era văzut de Georgică ca o sursă bună de venit. Așa se face că Norocel îi propune lui Liciu, prosper om de afacere la acea vreme, să-l ajute electoral atât pe el, cât și pe Becali. „Strategia” prevedea și înființarea unei televiziuni la Piatra Neamț pe care Becali și Liciu ar fi trebuit să o sponsorizeze.

Fragment din discutia înregistrata dintre Cristian Liciu si George Partica Norocel Harabagiu:

„Eu sunt foarte apropiat de varful aliantei, nu de astia, ca ma doare-n p… de astia…de Stefan…de Raducan“

Cristian Liciu: Trage usa, ca da caldura afara, stii ca am dat drumul la centrala! Ce faci, ma, Georgica, merge treaba ? Ba, daca n-ar fi perioada asta, sa stii ca m-as supara, tu esti prezent…

George Harabagiu: Ba, eu zic in felul urmator. Ce-ai de gand sa faci? Hai sa punem pe hartie conjunctura geo-politica… O vad nasol tare pentru o parte din actuala alianta. Mie, sincer, mi se rupe p… de toti, singurul care ma intereseaza este Stefan. In rest, ma doare-n p…! Poate sa vina la putere Hector, ce treaba am eu, doar nu-s tovarasii mei, n-am prasit cu ei, nu m-au angajat ei, nu-s platit de ei, eu sunt platit de Gigi. La momentul asta… la momentul asta, ce zic eu ca varianta…, sa dai drumul la o licenta TV pe Neamt, sa vorbim cu ala si fara ca foarte putina lume sa stie, sa ne apucam sa facem o combinatie legala, cinstita. Poti obtine 3-4 locuri de consilier legal si adevarat. Pot avea o varianta si in consiliul judetean. Oricum PNG-ul se duce in parlament. Deci, din punctul meu de vedere, ramane relatia ta cu Becali, pentru ca daca tu esti primul pe lista oricum te duci in parlament cu 6% sa zicem, ca faci. Sa ajungi tu parlamentar, ne gandim noi la variante, dar foarte putina lume sa stie despre chestia asta extraordinara. Daca stie lumea, nu rezolvam nimic. Tu o tii pe drumul tau, in treaba ta inainte, dai in cine vrei tu, nu asta conteaza, deci infrastructura conteaza. Ce faci tu… tre sa fii pregatit ce faci dupa ce preiei.

Cristian Liciu: Eu sunt de la partid de cand avea 1,6%. Partidul de acum 2 ani si raman aici, deci n-am….

George Harabagiu: Da nici nu e bine sa te duci nicaieri, pana la urma cea mai buna solutie, stii care e? Atata timp cat Becali e omul care merge inainte si isi face treaba, n-ai tu nicio treaba. E un partid care va castiga datorita lui si datorita modului de a face politica. Un 7% imediat pe perioada premergatoare alegerilor, ceea ce inseamna foarte mult.

Cristian Liciu: Dar ai zis ceva de alianta asta. Ce se intampla cu voturile, ca esti in media si stii mai multe ca mine?

George Harabagiu: Din punctul meu de vedere, iti spun in felul urmator: treaba ii groasa, deci…

Cristian Liciu: De Stolojan nu stiu ce…

George Harabagiu:Treaba ii groasa . Am fost ieri la Iasi.

Cristian Liciu: Cine a venit la noi, cine vrea sa spuna… ala e de la Omniasig, nevasta lui….

George Harabagiu: Pe noi ne intereseaza cu totul altceva.

Cristian Liciu: Dar nu il intereseaza pe Stefan cine ii asta? Tre’ sa-l intereseze ca iau 15%. Manca-ti-as, tu n-ai vazut ca se lupta cu ea?

George Harabagiu: Bai, la un anumit moment Gigi va lua o decizie pe care si-o va asuma. Deciziile lui sunt deciziile lui…,pentru ca noi nu putem sa-i analizam deciziile. La momentul de fata, PNL trebuie sa ramana pe scena politica, iar asta e o alternativa, este un partid.

Cristian Liciu: Dar va fi partid la anul…

George Harabagiu: Nu stim inca daca Tariceanu nu va fi atat de prost sa spuna si sa nu-l accepte din nou pe Stolojan la masa negocierilor.

Cristian Liciu: Eu zic ca-l asteapta, i-l accepta, dar parerea mea e ca ala e pornit si e pornit pe spatele lui Basescu, e clara treaba.

George Harabagiu: Da, dom’le, daca nu reuseste sa stranga povestea o sa o accepte PNL-ul si Tariceanu va ramane. Ideea e clara, Tariceanu n-are alta varianta. El prim-ministru Romaniei nu mai poate fi decat pana cand vor organiza alegerile anticipate…

Cristian Liciu: Vor fi alegeri anticipate ?

George Harabagiu: Da, garantat la anul vor fi.

Cristian Liciu: Inainte de europarlamentare sau dupa?

George Harabagiu: Dupa… si, din punctul meu de vedere, spun clar: eu sunt foarte apropiat de varful aliantei, nu de astia, ca ma doare-n p… de astia… de Stefan… de Raducan…

Gaură de 173.593 de lei la o societate comercială și țeapă la aeroport

În stilul-i caracteristic, Harabagiu, cunoscut de altfel pentru țepele trase de-a lungul timpului, a reușit să pună pe chituci o firmă, iar datoriile care au rămas de pe urma administrării lui nu sunt deloc mici, la mijloc fiind vorba de 173.593 lei.

La ultimul termen al procesului de la Tribunalul Neamț, din data de 10 decembrie 2013, instanța l-a obligat pe Norocel să răspundă personal pentru suma amintită. ‘’Admite cererea de atragere a răspunderii personale formulată de lichidatorul judiciar Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Dispune ca pasivul societăţii debitoare „PRODUCŢIE TV” S.R.L. Piatra-Neamţ, în cuantum de 173.593 lei , să fie suportat de pârâtul Harabagiu George-Norocel . Dispune plata din fondul de lichidare a sumei de 3.000 lei , exclusiv TVA, reprezentând onorariu şi a sumei de 32,15 lei reprezentând cheltuieli aferente procedurii , către Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Dispune închiderea procedurii insolvenţei „PRODUCŢIE TV” S.R.L. Piatra-Neamţ. Dispune radierea debitorului din Registrul Comerţului Neamţ. În temeiul art.136 din Legea privind procedura insolvenţei, descarcă pe lichidator de orice îndatoriri şi responsabilităţi. În temeiul art.135 din Legea privind procedura insolvenţei,dispune notificarea prezentei sentinţe Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru efectuarea menţiunilor de închidere a procedurii şi de radiere, precum şi publicarea prin Buletinul procedurilor de insolvenţă. Cu recurs în termen de 7 de zile de la comunicare ‘’, se arată în decizia instanței. Hotărârea a fost atacată cu apel de pârâtul Harabagiu. Procesul de faliment al societății Producție SRL a început în februarie 2011 și a avut 16 termene. Lichidatorul numit inițial a fost schimbat cu altul, respectiv Management Lichidare Reorganizare SPRL Iași. Pentru a scăpa de răspundere, Harabagiu, prin avocatul său, a invocat lipsa documentelor contabile prin aceea că, vezi Doamne, actele ar fi fost ridicate de DIICOT și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Lichidatorul judiciar a arătat că pârâtul Harabagiu se face vinovat de aducerea societății în stare de faliment. Norocel nu a oferit explicații cu privire la suma de 122.021 lei, reprezentând active imobilizate, stocuri și creanțe. El nu a predat activele firmei și nu a oferit explicații cu privire la acestea, deși societatea figura cu un patrimoniu de peste un miliard de lei vechi. Așa stând lucrurile, lichidatorul a ajuns la concluzia că activele au fost valorificate, iar banii folosiți în interes personal de Harabagiu sau de partenerii de afaceri ai acestuia. Pârâtul Norocel nu a predat lichidatorului toate documentele contabile și nici bunurile aflate în patrimoniul societății. Concluzia lichidatorului: sumele de bani și bunurile societății au fost folosite de Harabagiu în interes propriu. Jurnalistul condamnat pentru șantaj s-a apărat spunând că documentele contabile ar fi fost ridicate de organele de cercetare penală, însă nu a putut preciza exact instituția. La solicitarea instanței de judecată, Poliția Neamț și Parchetul Neamț au comunicat că nu au în lucru dosare privind pe foștii asociați sau administratori ai firmei Producție TV SRL. În aceste condiții, instanța a dispus ca pasivul societății Producție TV SRL, în valoare de 173.593 lei, să fie suportat de Harabagiu Norocel George.

Harabagiu a mai avut pe rolul instanțelor de judecată mai multe procese civile și penale pe care le-a pierdut.

Dosar 254/279/2011 Judecătoria Piatra Neamț

În acest dosar, George Harabagiu a fost dat în judecată de societatea Star Met SA pentru o datorie de 2.454 lei. Omul de încredere al lui Dragnea a cumpărat de la societatea amintită oțel beton, plasă sudată, sârmă și cuie și a uitat să le mai achite. Instanța a admis cererea firmei păgubite și l-a obligat pe Harabagiu să achite suma datorată. 

În dosarul 2858/279/2012, aflat pe rolul Judecătoriei Piatra Neamț, Harabagiu a fost dat în judecată de COMPANIA NAŢIONALĂ AEROPORTURI BUCUREȘTI SA.

Harabagiu și-a parcat mașina în parcarea aeroportului Henri Coandă, iar la plecare nu a achitat contravaloarea serviciilor. Cum nu a prezentat jetonul de parcare, Harabagiu a semnat o factură fiscală, urmând să achite suma de 500 de lei. Nu a făcut-o, iar compania l-a acționat în instanță. Judecătorii au stabilit că Norocel este bun de plată, obligându-l să achite cei 500 de lei.

Iar exemple de acest gen mai sunt și deloc puține. Acesta este Harabagiu, omul care are pe mână tot ce înseamnă campania PSD online. Este prieten cu Arsene de la Neamț, dar și cu Dragnea de la București. Pe toți trei îi leagă ceva, respectiv problemele penale. Harabagiu a stat în închisoare, Dragnea are o pedepasă cu suspendare, un dosar pe rolul instanțelor, dar și altele în lucru, iar Arsene este judecat pentru fapte de corupție și cercetat în alte câteva dosare penale.

(Sursa Foto: Facebook.com)

Daniel MURARU

Citeste si:

Arsene, președinte de Consiliu Județean sau șef de grupare mafiotă?

Cum l-a îmbogățit politica pe Ionel Arsene. Mașini de lux și sute de mii de euro fără justificare. Autoritățile au luat poziția struțului

 

18 comments

 1. mihnea1 13 iunie, 2018 at 14:59 Răspunde

  Pe acest individ, daca il trimiti la un banal control medical ii anuleazasi permisul de conducere. Este (***). Are impresia ca manipuleaza pe oricine, ca detine informatii secrete, ca stie tot ce misca in lume, ca toti se tem de el. Nu este decat o (***) care (***)

 2. mihnea1 13 iunie, 2018 at 15:03 Răspunde

  Nu este decat o (***) care crede ca poate cumpara sau vinde pe oricine. Toata lumea il evita. E de vazut si masina cu care umbla, cui apartine. E suficient sa stii cu cine e prieten. Nita & Co. Nu inceteaza sa devina penibil sosetica.

 3. Vali 13 iunie, 2018 at 16:21 Răspunde

  Băi tată, voi vă daţi seama cât de plăpând la minte este Arsene dacă oamenii de imagine apreciaţi de el sunt George Harabagiu, Nicoleta Husaru si Robert Iosub?
  A(**) (***), unul si unul. Unul (Iosub Robert) îşi punea la emisiunea numele în faţa prenumelui iar titlul era “De vorbă cu Iosub Robert”. Cealaltă (Husaru) a devenit cunoscută după ce a dat-o Pinalti afară de la Primărie şi s-a asociat fata cu Viorel Andrei Pleşcan, infractor dovedit şi condamnat, distribuind facturile de pe firma făcută pe numele ei, că Pleşcan nu se putea expune. Altul, Harabagiu, escroc în ADN, un pleşcar şi un papagal la care mai pun botul doar cei foarte naivi.
  In comparatie cu ăştia 3, alţi papagali de pe lângă Arsene par academicieni!!!!!!!!!!!!!!

  • Aurelia 14 iunie, 2018 at 18:54 Răspunde

   Trebuie sa vezi postarea de pe pagina lui Arsene, cu mareata realizare de astazi. A trimis doua slugi cu mesaj de felicitare la Iosuban, pentru siteul ala (***) in care postase filmarea cu “seful care munceste noaptea” cand ceasul de la mana arata ca e seara.
   Harabagiu sef de propaganda la Dragnea, Iosuban sef de propaganda la Arsene!!! Va dati seama cat de slab mobilati sunt acesti demnitari daca se inconjoara de astfel de mediocritati?

 4. Diana 13 iunie, 2018 at 16:41 Răspunde

  Iaca daddy a anuntat ca l-a concediat pe santajist. O sa apara mai des prin oras, la terase, santajand. Totusi nu inteleg relatia lui daddy cu sosetica. Pe andrusca nu-l inghite daddy, pe santajist i l-a concediat. Ciudat. Dar pe astia nu trebuie sa incerci sa-i intelegi.

 5. sebi 13 iunie, 2018 at 19:37 Răspunde

  Uitati-va in “presa” locala si vedeti care dintre ziare da stirea cu Norocel-PSD-istul manipulator? Nici unul. Ce spune asta? ca presa din Neamt este cumparata . Ca Norocel nu e singurul santajist din acest oras interlop

 6. vasilache 13 iunie, 2018 at 21:42 Răspunde

  Norocel Harabagiu a fost coleg de celulă cu soțul doamnei Prefect Soroceanu, actualul director de marketing de la Complexul Muzeal Neamț? Că au făcut pușcărie cam în aceeași perioadă…! Unul pentru escrocherie, altul pentru furt de la IM Ceahhlau…! Rulmenți!

 7. valisor 13 iunie, 2018 at 22:33 Răspunde

  Mai ales cei ce aveți ani din două cifre cu precădere prima cinci sau prima șase, plus cei ce puteți pricepe cu îngăduință asta, cuprinși de nostalgie vă amintiți cu drag și mult regret că nu mai sunt acele vremuri… ou sont les neiges d’antan… .
  Deși cu toții știm ce crimă și ce castrare a fost pe capul nostru societatea socialistă multilateral de dezvoltată a lui “ceaușescu”, eram totuși adolescenți îndrăgostiți de tot ce sunt îndrăgostiți adolescenții de pretutindeni și visând la vise mai mult sau mai puțin erotice, că la fel de bine România putea să ne fie Auschwitz dar noi tot am fi cântat “Mie mie mie mie, Mie nici că-mi pa a să…!…”. Bineînțelept că azi, azi privind în ieri, dar și privind în azi, n-am vrea ca azi să fie eri și nici ca mâni să fie azi, dar ideea e că din animalele din “noi” ni se zbiară zbierăt disperat de aproape senectute pe dinăuntru o chemare ancestrală la prostie, păcătuind în propria durere împotriva semenilor.
  Așa și eu, căzut în nu știu ce-am fumat, îmi amintesc de Norocel, fiind puțin mai moșu decât el, iar el fiindu-mi vecin în cartier. Băiatul acesta, precoce-n neuroni și drăgălaș, cumințel și respectuos ca o mironosiță, prietenos cu camarazii și delicat ca un om mare cu fetele, pe scurt bine deci educat și chiar bine crescut până la un punct, era un îngeraș. Eu nu știu cum s-a metamorfozat în… adică…(***)… chiar că n-am cuvinte, care e azi. Prin comparație îmi vine să plâng de draci și de necaz!
  Nu cred că e firesc să ne dăm copleșiți, fiecare într-ale lui, ci rațiunea, aceea care ne face pe noi oamenii din vite oameni și reciproca nu e drept să fie adevărată, trebuie să scoată de-acuși paru-n stradă, că altfel e clar că nu se mai poate și e acut, adică cum s-ar spune “ne trebe eri!”. Chem deci la ce îl duce mintea pe oricine știe să-și zică “măi, da tare-s topitoc!”, dar mai ales pe oricine O duce crezul să scoață făcălețu “merji ăi boule la oștire!”.
  Să fie fapte, sau să nu mai auzim nica nici de bine nici de rău!

 8. mihnea 14 iunie, 2018 at 12:45 Răspunde

  am citit interviul pe care l-a dat Harlabagiu unui reporter pe tema manipularii cu Halep. Va spun ca acest om trebuie internat urgent. Rezulta clar ca e dement. Va dati seama cine face campanie PSD si cine a facut PDL? .un dement

 9. mihnea1 14 iunie, 2018 at 20:46 Răspunde

  http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/harabagiu-comunicatorul-online-al-psd-a-fost-denun-tor-sub-acoperire-in-dosarul-lui-pinalty-i-este-i-n-cel-a-lui-arsene-947463

  Ce avem noi aici? (***) harabagiu i-a vandut pe absolut toti pe care i-a stors de bani. Daca cititi lamentarile si juramintele mafiote de credinta date dupa ce a fost demis, te gandesti daca individul asta are macar un neuron intreg. In alta ordine de idei, te gandesti daca sosetica nu are drept scop distrugerea acestui partid: numirea lui andrusca in guvern, omnipotenta OB in subordinea lui veorica, arcan in parlament si alte zeci de astfel exemple. Sa nu uit, mai nou sosetica se roaga la sfintii sarbatoriti de religia catolica, daca ceilalti nu l-au ajutat. Si pentru ca nu se dezminte, isi pune moaca sfioasa, cu accente angelice, in ciuda nenorocirilor pe care le-a facut in Neamt iar mai nou le face in Ardeal si nu numai, pe facebook. Cum altfel nu se poate, in fotografii apare si diva second hand, pe care OB o uraste de moarte, Husaru, parand un veritabil cuplu princiar cu origini in Grumazesti.

  • valisor 14 iunie, 2018 at 23:22 Răspunde

   Omul crede că e prins în chestii mari și “țiglele lipsă” e doar praf în ochi, e halt comment pentru prostime. Tocmai ce nu vede că ce crede și i s-a impus mai de demult să creadă, e turbureala-n sine. El nu pricepe că pentru “sacrificiile” ce i se cer, de i se și promite parțiale, îi pare că va ajunge în viitor la mal(un singur “l”), dar cei ce-l “au!” l-au citit și studiat și știu să-l folosească și e păcat de el că e așa de “zdruncinat”. Pentru Norocel treaba e clară… în neclaritatea minții lui; va tot fi un viitor tot așa ș-așa viața-i va trecea. Pentru noi ar trebui să fie și mai clar, dar clar pe bune, că ce e care contează și care e că nu contează… și să fim fermi, deci neclintiți ca PARUL, într-ale noastre!

  • sebi 15 iunie, 2018 at 09:50 Răspunde

   Nu exista nici un dubiu ca soseta urmareste dezagregarea PSD. Si astea nu-s vorbe goale. Pe fondul castigarii alegerilor la Tg Neamt, Soseta, pe atunci Izmana, a devenit presedinte PSD. Visul lui a fost acela a oricarui schimbator de valuta:sa ajunga mare. Pe de alta parte, Pinalti avea interesul sa anuleze opozitia. Si l-a gasit si cumparat pe Izmana caruia i-a plasat toti oamenii de incredere. Acum, la mana lui Pinalti, de care a incercat fara succes sa scape , Soseta sapa incontinuare la temelia PSD. Dar pensionarii aia senili nu pricep, iar neocomunistii care au ramas in PSD sunt si ei cumparati cu functii. Asa ca acest partid nu mai are nici o sansa la Neamt

   • valisor 15 iunie, 2018 at 22:14 Răspunde

    Eu nu chiar precis-precis știu ce joci, dar oricum… ARZĂ-TE-AR..! că joci pervers sau ești tragic de periculos de vită deși nu cred că poți fi așa “norocelos” inconștient.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.