Arsene, președinte de Consiliu Județean sau șef de grupare mafiotă?

Home » Opinii » Arsene, președinte de Consiliu Județean sau șef de grupare mafiotă?

By admin on februarie 2, 2017. 10 Comments

Această publicație a scris, în scurta sa istorie de cinci luni de la apariție, de personaje importante din politica locală și națională. Nu au scăpat președintele Iohannis, nici politicienii de la PNL (Cozmanciuc, Țapu, Leoreanu, etc), fostul lider al liberalilor, Antonescu, dar nici cei de la PSD (Ioan Munteanu, Ciprian Șerban, Ioan Chelaru, Victor Ponta, Dragnea, etc), dar nici alții din alte partide politice. Atacul.ro a scris și o să mai scrie de măgăriile comise de Gheorghe Ștefan, zis și Pinalti, fostul primar al orașului Piatra Neamț, dar și despre actualul primar de Piatra Neamț, Dragoș Chitic. Într-un cuvânt: nu am iertat și nici nu vom ierta pe cineva dacă greșește. Niciunul dintre cei menționați mai sus nu a contestat cele publicate de atacul.ro, iar dacă ar fi fost nemulțumiți ori s-ar fi simțit nedreptățiți, cu siguranță ar fi uzat de căile legale, respectiv să cheme publicația în fața instanței. Din păcate, nu la fel au stat lucrurile atunci când atacul.ro a scris de nebuniile financiare de la Consiliul Județean Neamț. Dezvăluirile noastre legate de modul în care a fost jefuit banul public cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de la Piatra Neamț i-a scos din minți pe unii din Consiliul Județean Neamț. Supărat la culme este și Ionel Arsene, președintele acestei instituții, de la care ne-am fi așteptat să dispună efectuarea unui control pentru a verifica cele relatate de atacul.ro. Nu s-a întâmplat așa, iar în loc să caute vinovații, Ionel Arsene, ca un adevărat șef de grupare interlopă, caută soluții pentru a stopa dezvăluirile din atacul.ro. Totuși, trăim, zicem noi, într-o țară civilizată în care instituțiile statului ar trebui să-și facă datoria. Respect, ca orice cetățean de bună credință, instituțiile statului, respect Consiliul Județean și respect ierarhia acestuia, așa cum a fost stabilită ea la alegerile din iunie anul trecut. Însă, dacă Ionel Arsene a ajuns președintele Consiliului Județean, nu credem că ar trebui să confunde instituția pe care o conduce cu propria moșie. După tentativa de mituire pusă la cale de oamenii săi, dar și mesajele pe care le-am primit privind o iminentă corecție fizică a mea, am aflat că cei care complotează împotriva atacul.ro au pus la cale o nouă strategie. Aceasta ar viza compromiterea mea prin lansarea în spațiul public a unor așa zise fapte dezonorante. Responsabil de „proiect” ar fi cunoscutul personaj Norocel George Harabagiu, nimeni altul decât unul dintre oamenii de încredere ai lui Arsene. Harabagiu, care a început să arunce cu dejecții la adresa mea pe ecranul postului de televiziune controlat de Ionel Arsene, ar avea temă să adune tot ce înseamnă informație compromițătoare despre mine și familia mea. Îi reamintesc lui Harabagiu că încă este primul ziarist din România care a făcut închisoare pentru șantaj, însă din câte se vede această experiență nu l-a liniștit.

A rămas cu aceleași năravuri, lucruri știute foarte-foarte bine. Norocele, știm că activitatea ta infracțională  a fost și este tolerată de către autorități, acestea cedând presiunilor unora dintre cei pe care i-ai slujit și pe care îi slujești.

Înainte de a-i transmite infractorului dovedit ce mi-am propus, vreau să-i spun, așa ca fapt divers, doar că ar fi bine să returneze putina cu carne pe care a sustras-o împreună cu amicii săi, de la o cabană unde a chefuit în urmă cu ceva timp. Ai lăsat familia omului fără mâncare, Harabagiule! Încă ceva: trebuie să-ți reamintesc ceea ce am spus public în anul 2007, și anume că tu, Norocel, nu ești coleg cu mine și nici nu faci parte din această breaslă. Tu, Norocel, știi să faci altceva, iar mulți oameni cunosc foarte bine aceste aspecte. Nu crezi că ar fi cazul să te potolești?

Cum spuneam, acest personaj trebuie să mă distrugă public, iar în acest sens cică face tot felul de verificări. Îi transmit lui Harabagiu, pentru a nu mai depune efort, să contacteze un colonel de poliție, aflat acum la pensie, care a făcut același lucru într-o perioadă în care eram foarte incomod pentru un fost șef de poliție. Mă gândesc că mai are dosarul meu, iar dacă nu, sigur își amintește ce conținea acesta. 

Culmea este că Harabagiu nu ar fi singurul personaj din presa locală care îmi poartă sâmbetele. Eu sunt „inadaptatul” pentru că nu iau șpagă și nu intru în jocurile murdare sau ofițerul acoperit. Auzi, Harabagiule, dar și voi alții care spuneți că aș fi acoperit, mai verificați, mai verificați, iar când aflați ceva să-mi spuneți și mie, că tare-s curios ce o să descoperiți. Eu vă spun doar atât: dacă aș fi fost acoperit, unii din presa locală și din instituții nu ar mai fi fost acum în libertate. Și nu pentru abuz în serviciu, dezincriminat acum de gașca pesedistă, ci pentru alte infracțiuni mult mai grave. Celui de-al doilea personaj, mare mogul de presă, care o tot fâlfâie prin târg că eu aș fi „acoperit”, îi spun doar atât: uită-te, dragă, în oglindă, poate o să-ți vezi bârna din ochi și mai uită-te în trecutul tău pentru că acolo poate vei identifica urme de „acoperire”! 

Se mai miră unii, din presă bineînțeles, și-mi poartă de grijă întrebându-se cu ce trăiesc pentru că nu văd urmă de publicitate în atacul.ro. Le răspund acestor curioși așa: trăiesc asa cum pot, iar eu și familia mea ne mulțumim cu puținul pe care îl avem. O pâine, dacă este pe masă și voie bună, în rest nu mai contează nimic. Nu am nevoie de miliarde și nici gând ca să mă îmbogățesc. Pretențiile mele și ale familiei nu sunt mari, nu am nevoie de „gipane”, nici de „vilane”, nici de funcții, nici de concedii pe Coasta de Azur sau mai știu eu în ce insule exotice și în niciun caz de bani nemunciți. 

Nu am trăit și nu am să trăiesc din șantaj, așa cum fac unii din presa locală și centrală. Pentru a nu se interpreta greșit, vreau să precizez că nu generalizez, tocmai de aceea le mulțumesc acelor colegi din presă care mi-au fost și-mi sunt alături, iar numărul lor nu este deloc mic. Vorbesc de acele personaje care de ani buni fac și desfac totul în presă, negociază tăcerea jurnaliștilor care le muncesc pentru o bucată de pâine, de cele mai multe ori amară. Despre ei vorbesc, despre cei care au pactizat cu jefuitorii banului public, iar acum vor să mă facă să tac, folosind diverse căi. De la aceștia nu am nevoie de solidaritate.

Și da, muncesc pro bono publico, dacă asta interesează. Nu mă plătește nimeni, fie el afacerist, interlop, politician sau…Soros. Muncesc și fac ceea ce-mi place: îi dau în vileag pe hoți, pe cei care-și bat joc de noi și de banii noștri de ani de zile. O voi face atâta timp cât mă vor ține puterile. Știu că acestei publicații îi va fi greu să reziste, pentru că oamenii onești, interesați de afaceri corecte, în sensul de a-și promova produsele, biznisurile în site-ul atacul.ro (peste 500.000 de vizitatori de la înființare – 15 august 2016 și cu o medie de 10.000 cititori/zi în ultima săptămână) nu o vor face. De ce? Pentru că este o publicație incomodă și le este frică să nu intre în colimatorul câinilor de pază a mai marilor zilei. A se citi controale, șicane etc. Îi înțeleg și le respect decizia, însă asta nu înseamnă că voi ceda. Și tot pentru curioși: în spatele publicației atacul.ro ma aflu doar eu si dorința mea de a trăi într-o societate curată! Așa că terminați cu hărțuirea celor cu care, de-a lungul vieții mele, am avut vreo legătură de amiciție sau profesională. Lor le este frică și îi înțeleg, însă mie nu. Pentru că eu sunt “inadaptatul”, sunt ziaristul care a scăpat din lesă, sunt cel care nu mai are stăpân. Nu-mi mai căutați stăpânii, pentru că ei nu există!

Așadar, Ionel Arsene, luați-vă cățeii de pe mine, că-i otrăvesc! Puneți-le botniță și dați-le alte treburi de făcut, trimiteți-i la vânătoare, puneți-i la muncă, dați-le alte ținte! Dacă nu sunteți obișnuiți cu oameni care au curajul să spună lucrurilor pe nume, ar trebui să vă obișnuiți de acum. Gruparea care mi-a pus gând rău nu mă intimidează sub nicio formă pentru că, da, așa este, sunt un inadaptat și unul care are un curaj nebun. Pe mine nu mă speriați, însă ați băgat spaima în oameni nevinovați care nu au nici cea mai mică treabă cu Muraru. Vă credeți Dumnezeu să vă jucați cu vietile unor oameni nevinovați, Ionel Arsene? Ați ajuns să distrugeți vieți din cauză că vouă, clica, gruparea, nu vă mai ajung banii din furturi? Vă legați de oameni pe care nu i-am cunoscut în viața mea și greșiți amarnic. Acestora, respectiv celor care vor deveni victimele unor răzbunări prostești le transmit că eu, Daniel Muraru, și publicația atacul.ro le vom fi alături până în pânzele albe.

Ați trimis voi, gruparea, un personaj să mă mituiască, un om cu care nu am avut nici o legătură, fie ea personală sau profesională. V-ați folosit de el și nu ați avut curaj să mă confruntați direct. Dreptul la replică era cea mai bună variantă, însă nu ați agreat-o. Ați mers pe varianta: lasă, bă, că-i închidem și ăstuia gura cu un pumn de bani. Dacă v-ați fi interesat înainte, ați fi aflat că Muraru nu a luat niciodată mită. Ați fi știut că vă puneți într-o ipostază ridicolă. Ca să nu mai pun la socoteală faptul că unor cunoscuți de-ai voștri le-am spus clar că orice tentativă de mituire o voi face publică. Ați zis că merge, nu a mers! Dacă v-ați fi interesat puțin, ați fi aflat că eu, Daniel Muraru, în cei 19 ani de presă, nu am solicitat de la nimeni niciodată nimic, nicio legătura de lemne, nici bani pentru copilul bolnav închipuit, nici un folos necuvenit.

În concluzie, Ionel Arsene, eu respect instituția Consiliului Județean, însă dacă ați fost ales președintele acestuia, asta nu vă dă dreptul să faceți ce doriți acolo. Mă doare să știu că persoane nevinovate au de suferit din cauza mea, fără să mă cunoască măcar. Ca să vă edificați, recitiți articolele din atacul.ro și o să vedeți de unde au fost culese informațiile. 

Și încă ceva, departe de mine gândul de a vă declara un război personal. Această publicație nu și-a propus să intre în astfel de jocuri, însă cele întâmplate în ultimele zile m-au obligat să iau atitudine.

În spatele meu, Ionel Arsene, stă doar credința în Dumnezeu și speranța că lucrurile se vor îndrepta în această țară. Nu pot să asist impasibil la ceea ce se întâmplă la Consiliul Județean, si știți foarte bine la ce mă refer!

Da, sunt un inadaptat, unul care refuză să adere la sistemul ticăloșit pe care voi, politicienii, l-ați creat în ultimii 27 de ani în România.

Aștept ca nemulțumirile dumneavoastră, după ce veți citi acest articol, să le îndreptați, așa cum este corect, în instanță și să lăsăm Justiția să-și spună cuvântul. Știu că aveți apărători buni, case de avocatură renumite de la București, așa că nu o să vă bateți capul cu un proces pe care mi-l puteți intenta. Mă voi apăra singur, așa cum am făcut-o și cu alte ocazii când am fost dat în judecată. Și vă spun din start: voi câștiga!

Până atunci, revin cu recomandarea:

Luați-vă cățeii de pe mine, că-i otrăvesc!!! Puneți-i să latre la lună sau să monitorizeze gripa aviară la lebede! Pe mine nu mă sperie, nu și-au găsit omul care să fugă din fața unor javre ordinare, scursuri ale societății.

Și nu uitați, jaful la CJ Neamț pe bani publici, adică pe banii noștri, are loc sub ochii dumneavoastră. Faceți ceva și stopați-l, lăsați-i pe jurnaliști în pace! În ceea ce ne privește, dezvăluirile vor continua!

De asemenea, așteptăm ca autoritățile (DNA, Poliția, Curtea de Conturi, ITM, etc) să se autosesizeze și să investigheze serios toate dezvăluirile din atacul.ro.

 

Daniel MURARU

 

Facebooktwitterlinkedin

10 Comentarii la Arsene, președinte de Consiliu Județean sau șef de grupare mafiotă?

 1. mihnea   februarie 2, 2017 at 6:32 pm

  Bravo!!!!!!!!!!!! Un gunoi, profesional si uman, acest Harabagiu. Stoarce bani de la toate institutiile si societatile conduse de psd-isti in numele lui Arsene. Cat despre Arsene, exact asa se comporta, ca un mafiot. Injura, ameninta, santajeaza, ia procent din absolut orice afacere. Are pretentia sa numeasca in functii si femeile de serviciu. Dar va veni vremea cand va plati, destul de curand. Ce vor face javrele din jurul lui, feminine si masculine? Il vor injura!

  Răspunde
 2. Vasile   februarie 2, 2017 at 7:15 pm

  D-le Muraru, in Consiliul Judetean, se face administatie 100%, de unde politica…
  Poate va informati si ce se mai intampla pe la CJ ApaServ SA,asa pt. informarea corecta desigur a ,,dragilor mei pietreni,,.Pentru o corecta documentare(verificabila), va stau la dispozitie.

  Răspunde
 3. valisor   februarie 2, 2017 at 8:33 pm

  Președinte de C.J. Neamț, deci da, șef de grupare mafiotă. Unii, acolo, poate că nu ar vrea, dar cedează chemării sângelui și repede dau de gust. Ceilantă… ca capu curu.

  Răspunde
 4. constantin   februarie 3, 2017 at 11:50 am

  sa nu uitam ca arsene a ajuns presedinte printr-o alianta nefireasca(psd alde pmp) si nu ca urmarea voturilor nemtenilor.deci el nu a fost ales presedinte de electoratul nemtean ci de niste consilieri judeteni pusi tot de el pe lista.daca este asa cum spune autorul articolului este foarte grav.eu credeam ca a sosit momentu ca acest tanar sa se maturizeze si sa poarta pe umeri intreaga responsabilitate.in situatia in care el apeleaza la seviciile lui harabagiu buna lui credinta s-a terminat.harabagiu este un produs toxic pe unde a fost a tradat.stiu ca stefan ia lasat niste oameni de care sa aiba grija arsene dar nici chiar asa.corect era daca avea loc licitatie adevarata si nu smenuri.pe viitor asa trebuie sa procedeze.cred ca muraru are toate armele necesare in aparare iar pixul doare cel mai tare.asa ca asteptam sa il foloseasca corect.

  Răspunde
 5. Ordean Flora   februarie 5, 2017 at 7:36 am

  Daniel,
  Ca de obicei ai toată prețuirea mea profesională și îți admir curajul ”nebunesc” de a demasca parvenitismul politic, izvorît din dorința de a încăleca un județ și a da pe mâna unor politicieni-politiciene, care de cel puțin 15 ani își caută locul în acest domeniu, cînd la PSD, când la PD-L și de acolo iar la PSD, numai și numai pentru bunăstarea lor personală. Deși tineri, au învățat că politică în România înseamnă nu doctrină, nu luptă de idei, nu luptă pe programe, pentru a face bine celor pe care-i guvernează, ci doar parvenirea la ”ciolan”, la sinecuri grase, plătite numai și numai din bani publici, în CA-urile și AGA unor societăți de unde sug anual bani frumoși, pentru a aranja licitații în folosul lor și al partidelor, așa a făcut PNȚCD-ul, care a devenit ”istorie” tot din cauza corupției, așa a făcut PD-L-ul care a spoliat țara asta, așa face și PSD-ul și se pare că plătește politic. În PSD știi foarte bine ca și mine că sunt și oameni de calitate, care au fost trași pe ”dreapta” de această grupare care duce de rîpă partidul compromițînd ideea de social-democrație. În momentul în care eu, ”Dinozaurul” presei nemțene am decis să fac un gest la fel de nebunesc ca și al tău, de a acționa în judecată Consiliul Județean, în încercarea de a demonstra în instanță neregulile flagrante în organizarea Târgului de Crăciun de la Neamț,am fost catalogată de aceeași denigratori angajați de președintele Arsene drept varianta feminină a celebrului monstruleț care trăiește într-o peșteră, ”Grinch”-ul, care ”vrea să să le fure nemțenilor Crăciunul” și a continaut cu denigrarea aceluiași Harabagiul, pe care noi, din presă, îl cunoaștem ca pe un cal breaz. Idealistă ca și tine, eu cea care de 27 de ani încerc să fac presă cu onestitate, chiar am crezut că în țara aceasta justiția funcționează cu celeritate. Dacă procesul s-ar fi judecat în timpul util și cu celeritate, jaful pe care tu l-ai dezvăluit și eu ca și tine l-am descoperit extrem de simplu, prin demersuri jurnalistice de investigație, spun că ar fi putut fi stopat. Dar ca primul termen al procesului să se judece la o lună de la închiderea târgului,demonstrează clar că în țara aceasta nu există încă voința instituțiilor abilitate de a stopa corupția și jaful din banii publici. Eu merg, totuși, pînă la capăt, cu procesul, fie și din speranța că instituțiile abilitate ale statului se vor trezi și vor investiga cum o gașcă de parveniți politic au încălecat județul. Sinceră să fiu revolta mea a pornit inițial din faptul că nu am putut înțelege, în ruptul capului, cum un președinte, care se declară a fi al tuturor nemțenilor, deci, teoretic și al meu, care am avut altă opțiune la urne, așa cum au avut-O 70% dintre romașcani, a decis și declarat public că cei care i-au votat pe liberali nu vor vedea un ”șfanț” din bugetul județului, care a devenit moșia PSD, din care împart așa cum ai demostrat și tu, cu ”generozitate” banii noștri, ai tuturor. Și a făcut-o, așa cum s-a văzut la rectificare, în bătaie de joc, alocând fonduri ridicole comunităților cu primari liberali. Să refuzi să respecți angajamentul administrațiilor anterioare de a achita cea de a doua rată pentru aparatul de radiologie de la Roman în valoare de 482 mii lei, dar să arunci cu banii ”în cîini”, pardon în conturile ”rotariștilor”, e prea mult și inandmisibil, în opinia mea. Luni, 6 februarie, la termenul din proces, voi prezenta instanței toate aceste lucruri cu documente și voi încerca să strig din nou adevărul, care poate va ajunge la urechile cui trebuie, și voi arăta prețul pe care romașcanii și locuitorii celor 29 de comune l-au plătit pentru că au avut altă opțiune politică la alegerile locale. Prețul din păcate e mult prea scump și constă în oprirea altor investiții pentru spital, tot în aparatură medicală, absolut necesară unității. Și repet asta în condițiile în care ”eminența blondă”, din păcate plecată tot de la Roman, cea care-i ”culegea din palmă” lui Leoreanu, cînd PD-L-ului lui Ștefan tăia și spânzura în Neamț. Consiliera personală, din preajma președintelui Arsene administrează după bunul plac și ilegal banii județului. Din păcate, demersul meu și al tău, cel puțin pe termen scurt, va rămâne doar un urlet în pustiu. Sincera mea prețuire colegială, Daniel și mult, mult succes. Flora ORDEAN

  Răspunde
 6. stupid socks   februarie 18, 2017 at 10:54 pm

  N-ar fi rau sa pozati, domnule Daniel, masinile cu care umbla Arsene, ca sa vada fraierii care-l cred cinstit cum ii pica din Luna masini de lux pe care le foloseste la bunul plac. A se citi ca are “prieteni care i le imprumuta”, ca doar salariul lui de bugetar nu-i poate acoperi nici masinile de sute de mii de euro, nici toalele de fite (mii de euro si alea, ca doar parvenitului ii place sa epateze)… Nu se uita nimeni la traiul de nabab pe care il are, din salariul lui de bugetar, la vacantele de lux, la stilul de viata. Sfideaza bunul simt prin opulenta pe care o afiseaza, in contrast cu declaratia de avere! Dar, la cata minte si ce educatie are… ce sa-i ceri lui? Nu el are o problema, ci noi, fraierii care-i platesc lui huzurul, ca doar nu va imaginati ca-si permite tot luxul cu care ne sfideaza, din salariu! Scormoniti in afacerile duduii blonde (parvenit cu parvenit s-aduna, nu?), dar alea-s un mizilic, pe langa zecile de miliarde dirijate cu dedicatie catre Harpa la Tg Neamt si catre alti primari din judet, care trebuie sa aiba grija sa dea lucrarile cum si cui trebuie si sa achite comision unde trebuie, pentru ca banii sa ajunga la Arsene. DNA-ul doarme-n totosi, la Bacau, pentru ca asa a fost invatat inca de cand era condus de marioneta lui Pinalti. Humulescu a fost trimis la plimbare, dar procurorii au ramas interesati tot de tablagii care iau spaga de la soferi si de alte astfel de “marete” cazuri de coruptie. Intre timp, Arsene profita de prostia celor de la PSD, care se lasa umiliti de un analfabet si de o starleta blonda, dar mai ales de naivitatea prostimii, care in turma se duce si voteaza cum ii spun primarii si formatorii de opinie hraniti atat cat e nevoie de iubitorul de sosete.
  Si cand vezi cate un papagal gretos (si jegos) care delireaza despre cum a salvat Arsene babe de la orbire si paralizie, iti vine sa versi! Dar, pana la urma, nu prostii care ne cred mai prosti decat ei, sunt de blamat, ci noi, pentru ca-i lasam sa ne trateze ca pe niste prosti! De aceea e bine ce faceti dvs., desi ma tem ca va lipseste un Sancho….

  Răspunde
 7. Fiu'lu'mamaStan   februarie 20, 2017 at 9:14 am

  Ia incercati sa-l controlati la CV, poate aflam si noi unde a facut soseta facultate.

  Răspunde
  • valisor   februarie 20, 2017 at 10:29 am

   Facultățile mintale, vrei să zici? Cu pluta pe Ozana la mișto curgătoare.

   Răspunde
 8. ROMAN   martie 2, 2017 at 5:01 pm

  Stii tu ceva, Murarule, dar nu complet. Alaturi de Norocel-Harabagiu-Partica, in operatiunea de denigrare care te vizeaza este implicat tovarasul Iosub Robert, zis si IOSUBAN.
  Acesta a inceput deja verificari pe diverse teme cum ar fi contractele tale cu Monitorul si Est TV, pregatind mari dezvaluri cum ca nu ai fi platit impozite la stat cat i-ar fi spus lui experti de mare valoare si ca de obicei anonimi.
  Te poti astepta in perioada urmatoare sa fii atacat pe internet de diverse conturi sau pagini anonime/false de facebook si sa apara diverse mari dezvaluiri inventate sau exagerate cu tine (petreceri, ce ai facut in copilarie…..)
  IOSUBAN nu te va ataca pe fata ci prin interpusi sau cu aceste conturi false si, pe fata, ca sa vada lumea cat de baiat bun este el iti va da mesaje de pace sau te va intreba de ce nu stai tu la o cafea cu unul sau altul.

  Răspunde
 9. Romanel   martie 3, 2017 at 10:50 am

  Mda, ciinele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Din cite il cunosc eu pe Daniel, si nu de putin timp, nu cred ca va ceda in fata acestui asa-zis ziarist si a altora care, in afara faptului ca s-au imbogatit din banul public si care, parca, sunt mai rai decit Harabagiu, nu ne ofera nimic, noua, cititorilor. Si nu sunt singurul care il cunosc pe Daniel Muraru! Are toata stima si respectul meu si al multora dintre noi. Am avut sansa de a colabora cu el in multe situatii, a ramas acelasi profesionist, acelasi om serios care, din puntul meu de vedere, merita mai mult decit aceasta cloaca numita judetul Neamt. Insa, este mai mult decit grav faptul ca oameni care se cred in presa, sustinuti de mai marii vremii, in loc sa fie solidari cu Daniel, vor sa-l ingroape. Daca asa stiu ei sa concureze cu cel mai bun ziarist din judet si poate nu numai, eu cred ca isi vor sapa groapa singuri. De altfel, nu cred, ci sigur! Daniel, noi te sustinem! Tu stii despre ce vorbesc! Si eu care ma gindeam ca Arsene, doamna Elena si cei despre care a scris ii poarta simbetele!!! Cind colo, iaca de unde sare iepurele! Gruparea mafiota sa inteleg ca-l cuprinde si pe Iosub…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.