La noi, ca la balamuc

1
110

Am atras de mai multe ori atenția că „drăgnela” este o boală care are efecte ireversibile asupra celor atinși de ea. Zilele trecute, pe mai multe posturi de televiziune, Liviu Dragnea a făcut încă o dată dovada că suferă de această boală incurabilă și molipsitoare. Individul a lătrat sus și tare că guvernul este al lui și al PSD- ului, pentru că a câștigat alegerile și are dreptul să facă ce doreste, inclusiv să schimbe legile după bunul plac. Măi drăgnitule trăsnit, guvernul acesta reprezintă România și ar trebui să apere interesele românilor, pentru că de aceea ați fost aleși de populație. În continuare, această viețuitoare atinsă de boală a susținut că programul cu care a mințit în alegeri a fost îndeplinit și nu are ce să-și reproșeze. Ființă ciudată, mergi la un control medical, pentru că la tine boala evoluează rapid și azi – mâine crezi că ești Kim -Jong – Un și cine știe ce trăsnăi mai faci! Ia-l cu tine și pe Tăriceanu și internați-vă într-un balamuc unde aveți libertatea să vă credeți ce vreți voi, dar grăbiți-vă să nu vă prindă D.N.A.- ul! 
Cum a apărut această faună politică știm, ce a făcut și ce face știm, dar de ce există în continuare și e tot mai vizibilă, parcă nu vrem să știm și să înțelegem. Cine te-a blestemat, frumoasă Românie, să fii condusă de asemenea deraiați ? 
Ei cine, poporul acesta care așteaptă ca Dumnezeu să-i bage în traistă, popor care nu și-a dat încă seama că drăgniții i-au furat traista. 

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

1 comment

  1. constantin 20 octombrie, 2017 at 08:30 Răspunde

    Profesore ma bucur si iti zic”ce bine imi pare ca ai luat teapa”te vad si acum ce zmeu erai in dec.89 si 1990.nucleul care a preluat primaria tg.neamt eru dumnezeu pe pamant si format numai din mari revolutionari.de acolo a emanat marele sofer bivolaru si din nimic a facut un fsn, iar el a ajuns mare deputat.si acum mai murdareste cu ideile sale unele pagini.nu mai vorbesc de bibliotecarul aluigheorghe.timpul a trecut si acum culegem roadele.si noi avem un dragnea mai mic venit tot de la voi de la tg.neamt.de el nu mai ziceti nimic si probabil a fost primit cu flori de media 5 \cand a venit la liceul care la facut mare.POATE TOTUSI GASITI RESURSE SA FACETI CEVA PENTRU TARA SI JUDET SI SA RENUNTATI LA DIAGNOSTICARI.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.