PROFESORUL NĂSTĂSELU DĂ CU BLAGA DE PĂMÂNT: „MĂI VIETATE BIPEDĂ CU PORECLĂ DE PATRUPED!”

3
557

 

valu-nastaselu-2-copy

Nesimțire și sfidare

Am crezut că nimic din ce se întâmplă în țara aceasta nu mă va mai surprinde cu nimic, atât de absurdă și grotească este realitatea în care trăim. Dar apariția lui V. Blaga și explicațiile lui m-au oripilat și mi-au dat o senzație de greață. Individul acesta s-a prezentat pe ecrane ca un tip de onoare, cu o conduită corectă și morală față de Partidul Liberal. Măi vietate bipedă cu poreclă de patruped, tu trebuie să fii moral, onest, credincios și loial față de țară și de poporul român care te-a ales să îi aperi interesele. Tu ești obligat față de popor nu de ”la famiglia” mafiotă în care te-ai înscris recent cu haita ta de șacali. Nu te-am auzit cerându-ți scuze față de țara pe care ați distrus-o și de poporul pe care l-ați înfometat și umilit. Erai mafiot și pe timpul când conduceai Vama Borș, dar veniturile consistente din vamă nu se compară cu cele obținute din jefuirea unei țări. Ne-ați distrus prezentul și viitorul copiilor noștri, tu și bandele care-și spun partide și-ți ceri scuze față de mafioții tăi ? Norocul tău și al celor ca tine este că acest popor este învățat doar să rabde, nu și să lupte, altfel erați de mult acolo unde vă este locul. Promit ca destul de curând să public un material despre felul cum funcționează partidele din România și căile pentru eliminarea liderilor lor din viața politică. Căci principalii vinovați de dezastrul României ei sunt, iar membri de rând ai partidelor și noi ceilalți suntem complici dacă nu facem nimic. Dumnezeu dă, dar nu bagă în traistă !

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

 1. ion 29 septembrie, 2016 at 13:27 Răspunde

  Da, domnule profesor ,nu si-a cerut scuze pt ca „ei”-rasa lor-se cred indreptatiti sa nu ceara scuze,sa nu recunoasca ca sant criminalii natiei.Spuneti-mi ,si-au cerut scuze pt toata perioada comunista proclamata in Parlament „criminala si ilegala”.Tot ei si progeniturile lor sant la conducere.Ce inseamna asta,logic?

  1.Ca n-au gresit.

  2.Ca vor repeta aceeleasi crime ,aceleasi destine mutilate ,aceeleasi ilegalitati vizibile azi .

  • Busuioc iancu 29 septembrie, 2016 at 17:48 Răspunde

   Ei s-au crezut niste zei, atunci cand furau de la noi.Dar si de lemn am stat si sa fure i-am lasat.Ba chiar prin vot repetat,zau ca i-am si impins in pacat.Pacat e fireste pt.noi,ca avem multe nevoi.Spre deosebire de ei, ce au miliarde de lei.Domn profesor va felicitam,si va asiguram ca incercam sa va urmam.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.